Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tmalaa »

Sej za jesenski rok se lahko prijaviš do 13.8. ane?
A to je treba kej plačat, če recimo nardiš že v tem prvem roku, ampak pač nisi zadovoljen in bi rad zvišal ocene..?

Pa še neki.. Če zaprosiš za ponovno popravljanje pole, to stane 25€.. Denar ti vrnejo v primeru, da se ti zviša ocena.. Kaj pa če se ti zviša sam procent točk in ne ocena? Pol vseen plačaš al ne?
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Kokr vem, je do 26.7 rok za prijavo k jesenski maturi.
Uporabniški avatar
super_shine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a super_shine »

ej punce kokr sm js prebrala je rok za prijavo dons! nism zihr, ampak raj preverte, ker to zamudit je kriza :?
Uporabniški avatar
*Lilli*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Lilli* »

poznam pa tudi ljudi..ki so prišli v ljubljano..z namenom, da dobijo tisto eno dve točki in so v "zameno" jim točke še odbili :? ... saj vsi upajo na tisto najboljše ko že grejo tja..sam tolko da omenim tudi to možnost, da se lahko tudi zgodi..da ti pol še najdejo napake in točke odbijejo :roll:

maturo sem sicer naredila boljše kot sem pričakovala :razz: ..sam vseeno res ne razumem in mi nikoli ne bo jasno zakaj vsi ne moremo videti svoje pole...zakaj bi pa mogla verjeti da je res vse tako kot je napisano oz. kolikor sem pač dobila točk... zakaj hudiča ne pošljejo pol na šolo in bi si vsak lahko v miru pogledal kako in kaj..nevem v čem je finta.. da moraš pisat prošnjo in it v ljubljano, da vidiš svojo maturo...res ne razumem tega :?

tebi tinca malinca..pa velik sreče :wink:
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

*Lilli* napisal/-a:poznam pa tudi ljudi..ki so prišli v ljubljano..z namenom, da dobijo tisto eno dve točki in so v "zameno" jim točke še odbili :? ... saj vsi upajo na tisto najboljše ko že grejo tja..sam tolko da omenim tudi to možnost, da se lahko tudi zgodi..da ti pol še najdejo napake in točke odbijejo :roll:

ampak se potem vseeno upošteva boljša ocena! torej, če je prvič ocenjeno s pet, po pritožbi pa s 4, je ocena vseeno pet. vsaj tako so nam na šoli povedali.
Uporabniški avatar
*Lilli*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Lilli* »

aja...no super ne :razz: ..tega sicer nisem vedela..sam me veseli da je tako..ker navsezadnje..ti prideš tja z dobrim namenom..če pa je napaka njihova..pa to res ni tvoja stvar..no je sam ne v tej meri, da bi ti oceno potem še znižali :?
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love18 »

jp sam še dons se lh prjauš na maturo..
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a izzie »

Glede vpisa je tak, da če ni omejitve, potem zapolnijo s prvo željo, in če maš pod drugo al tretjo, ne prideš v poštev. Če pa je na faxu omejitev, potem je pa vseeno, pod katero željo maš, gledajo na točke. Mene je to sekiralo, pa sem preverila pri pedagoginji, tak da bi moglo bit tak.

Edit: kaj ste napisale pod razloge v prošnji? Zakaj bi rade vpogled?
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

gaby_ napisal/-a:[
ampak se potem vseeno upošteva boljša ocena! torej, če je prvič ocenjeno s pet, po pritožbi pa s 4, je ocena vseeno pet. vsaj tako so nam na šoli povedali.

To pa ni res.
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love18 »

Josephina napisal/-a:
gaby_ napisal/-a:[

To pa ni res.

ja jst tut dvomim da se ti boljša ocena ohran :D možn da si zamenjala z izbolševanjem mature...? :wink:
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Js tudi dvomim, k pol bi lahko isto nardili ko bi dobili točke k manjkajo do višje ocene.. Pač bi se ohranla prejšnja ocena..

Sej ma prednost pri sprejetju na faks tisti k je napisu faks na prvo mesto in šele potem upotševajo tiste k so napisali na drugo mesto? Al ni važno na kero mesto daš, si vedno enakovreden z drugimi?
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka

[vanessa] napisal/-a:Sej ma prednost pri sprejetju na faks tisti k je napisu faks na prvo mesto in šele potem upotševajo tiste k so napisali na drugo mesto? Al ni važno na kero mesto daš, si vedno enakovreden z drugimi?

Sem napisala v prejšnjem postu.. ;)
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

uf.. to pomeni da mi lahko sošolka, k ma več točk ku js "spelje" mesto, čeprou je napisala šele na 2. mesto :roll: :roll:
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja, če je na faksu omejitev, potem je tak..
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

MsN napisal/-a:Wau, Milkyway, čestitam, super pridna :P

Čestitke tudi ostalim :wink:

Hvala :D Verjemi, da me je šokiralo, ker sm pričakovala dosti manj...
Zaklenjeno