Matura [Združena tema]
Sej za jesenski rok se lahko prijaviš do 13.8. ane?
A to je treba kej plačat, če recimo nardiš že v tem prvem roku, ampak pač nisi zadovoljen in bi rad zvišal ocene..?
Pa še neki.. Če zaprosiš za ponovno popravljanje pole, to stane 25€.. Denar ti vrnejo v primeru, da se ti zviša ocena.. Kaj pa če se ti zviša sam procent točk in ne ocena? Pol vseen plačaš al ne?
A to je treba kej plačat, če recimo nardiš že v tem prvem roku, ampak pač nisi zadovoljen in bi rad zvišal ocene..?
Pa še neki.. Če zaprosiš za ponovno popravljanje pole, to stane 25€.. Denar ti vrnejo v primeru, da se ti zviša ocena.. Kaj pa če se ti zviša sam procent točk in ne ocena? Pol vseen plačaš al ne?
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
- Pink Panterka
- Komunikatorka
- Kraj: Logatec
- Kontakt:
- super_shine
- Komunikatorka
poznam pa tudi ljudi..ki so prišli v ljubljano..z namenom, da dobijo tisto eno dve točki in so v "zameno" jim točke še odbili
... saj vsi upajo na tisto najboljše ko že grejo tja..sam tolko da omenim tudi to možnost, da se lahko tudi zgodi..da ti pol še najdejo napake in točke odbijejo
maturo sem sicer naredila boljše kot sem pričakovala
..sam vseeno res ne razumem in mi nikoli ne bo jasno zakaj vsi ne moremo videti svoje pole...zakaj bi pa mogla verjeti da je res vse tako kot je napisano oz. kolikor sem pač dobila točk... zakaj hudiča ne pošljejo pol na šolo in bi si vsak lahko v miru pogledal kako in kaj..nevem v čem je finta.. da moraš pisat prošnjo in it v ljubljano, da vidiš svojo maturo...res ne razumem tega
tebi tinca malinca..pa velik sreče

maturo sem sicer naredila boljše kot sem pričakovala

tebi tinca malinca..pa velik sreče

*Lilli* napisal/-a:poznam pa tudi ljudi..ki so prišli v ljubljano..z namenom, da dobijo tisto eno dve točki in so v "zameno" jim točke še odbili... saj vsi upajo na tisto najboljše ko že grejo tja..sam tolko da omenim tudi to možnost, da se lahko tudi zgodi..da ti pol še najdejo napake in točke odbijejo
![]()
ampak se potem vseeno upošteva boljša ocena! torej, če je prvič ocenjeno s pet, po pritožbi pa s 4, je ocena vseeno pet. vsaj tako so nam na šoli povedali.
Glede vpisa je tak, da če ni omejitve, potem zapolnijo s prvo željo, in če maš pod drugo al tretjo, ne prideš v poštev. Če pa je na faxu omejitev, potem je pa vseeno, pod katero željo maš, gledajo na točke. Mene je to sekiralo, pa sem preverila pri pedagoginji, tak da bi moglo bit tak.
Edit: kaj ste napisale pod razloge v prošnji? Zakaj bi rade vpogled?
Edit: kaj ste napisale pod razloge v prošnji? Zakaj bi rade vpogled?
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
Josephina napisal/-a:gaby_ napisal/-a:[
ampak se potem vseeno upošteva boljša ocena! torej, če je prvič ocenjeno s pet, po pritožbi pa s 4, je ocena vseeno pet. vsaj tako so nam na šoli povedali.
To pa ni res.
ja jst tut dvomim da se ti boljša ocena ohran

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Js tudi dvomim, k pol bi lahko isto nardili ko bi dobili točke k manjkajo do višje ocene.. Pač bi se ohranla prejšnja ocena..
Sej ma prednost pri sprejetju na faks tisti k je napisu faks na prvo mesto in šele potem upotševajo tiste k so napisali na drugo mesto? Al ni važno na kero mesto daš, si vedno enakovreden z drugimi?
Sej ma prednost pri sprejetju na faks tisti k je napisu faks na prvo mesto in šele potem upotševajo tiste k so napisali na drugo mesto? Al ni važno na kero mesto daš, si vedno enakovreden z drugimi?
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
[vanessa] napisal/-a:Sej ma prednost pri sprejetju na faks tisti k je napisu faks na prvo mesto in šele potem upotševajo tiste k so napisali na drugo mesto? Al ni važno na kero mesto daš, si vedno enakovreden z drugimi?
Sem napisala v prejšnjem postu..

"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)