Mooncup
Prvo kot prvo ti tale šalčka ne more zlezt nikamor,ne vn ne notr.Tko da če jo hočeš spravt notr se boš mau pomatrala,pa tud če jo hočeš spravt vn se boš mau pomatrala.Usaj na začetku,pol k dojameš kako to laufa je čist u izi.Noben te ne more prepričat,lahko ti samo svetujem,probat ni greh.Kukr sm jst preračunala tistih 30eurov za šalčko,tok dnarja mi gre za dve menstri tamponov,pa pol racuni kok pršparaš v recimo petih leti.
Jaz sem upoštevala navodila.
Vstavljala sem ga više,niže,tipala,če je odprto,pa imam občutek,da ga pravilno vstavljam,tudi nimam nikakršnih težav s tem,dobro se počutim z njim,ubistvu sploh nevem,da ga imam,dokler me ne "zalije"
To se mi je dogajalo skoraj vse dni menstruacije,kljub temu,da je bila šalčka še napol prazna.
Vstavljala sem ga više,niže,tipala,če je odprto,pa imam občutek,da ga pravilno vstavljam,tudi nimam nikakršnih težav s tem,dobro se počutim z njim,ubistvu sploh nevem,da ga imam,dokler me ne "zalije"

To se mi je dogajalo skoraj vse dni menstruacije,kljub temu,da je bila šalčka še napol prazna.