Mi2 pa greva junija na Dunaj na njihov- njegov koncert . Meni je on the best. Komadi so mi aaaaaaaaaaaaaaaaaa. Blaze of Glory huuuuud do amena. Čist sem zadnje čase.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih. Coco Chanel
Ma Jon Bon Jovi (pevc) bedn sam zato, k je reku, d mu je stil iz 80' bedn in da se nikol več ne misle tko oblačit/imet tega stila, čeprov je bil (za moje pojme) takrat eden hujših žrebcev
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
bon jovi je aaaaa...ded pa pol..njihova glasba se dans po 20 letih..wuhu super...men osebno..in these arms, say it isn't so, bed of roses, livin on a prayer...ma vse so kul!!!:D
sem kandidarka za koncert..oz..itak bom sla:D
Jaaa...jst tud komej čakam, da bo 4.6.
že par let nazaj sem bla v Linzu in je blo res noro, zdej mamo pa še karte za prve vrste a mogoče kdo ve, če bodo mel kakšno predskupino, takrat so bli Nickelback, nekej bi skor lahko blo
Jaz grem pa ze nekaj prej (to soboto) v Muenchen. So pa mi bili Bon Jovi dobro v 80-in in zacetek 90-ih. Pravzaprav sem nekoc bolehala za resno in nevarno obsesijo (beri: iz takrat se nemskega bravota sem odrezala se tako miniaturno slikco in jo shranila, na stenah pa itak ni bilo praznega koticka za se kaksen poster).
Njihove novejse glasbe pa niti ne poznam in me pravzaprav tudi ne zanima. Na koncert grem pa predvsem zato, ker je bila to nekoc moja najvecja zelja in jo moram uresnicit, pa ceprav bolj pozno.
uh ja... mislem da bo treba na novvo turnejo še nekaj časa počakat... sigurno delajo že nov album, ampak oni so taka kvaliteta, da delajo en album tudi 2 leti... na kolena pred njih res..
V oktobru je napovedana izdaja njihove prve "official" knjige....Bon Jovi: When We Were Beautiful.
Sicer eni viri pravijo to jesen, drugi napovedujejo izid šele za jesen 2010....ampak upajmo na prvo varianto ...a ja ...pa na YouTubu je link, kjer Jon napoveduje izid albuma že konec tega leta ....če ga najdem, ga prilimam.....