Z bivšim sva bla narazen 8 let pa se mi je včasih zdelo, da je on bolj otročji kot js ...čeprov starost nima ravno pomena ampak bolj karakter...se mi pa nasplošno zdi da je tko 4 leta starejši tip najbolj idealno
moj je 2 leti starejši od mene in je čist super. nekak si pa pr teh letih ne morem predstavljat, da bi mela mlajšega al pa enih 10 let starejšega. mislim pa, da ko si starejši se razlika v letih sploh ne opazi tak, recimo če pri 20 rečeš, da maš 30letnika, rahlo čudno se pa sliši če reče napr. 15letnica da ma enega 25letnika
MiaMia napisal/-a:Jaz imam trenutno partnerja, ki je 17 let starejsi od mene. Zakaj? Zato, ker sem zenska z njim. V pravem pomenu besede. In na leta sploh ne pomisliva. Enostavno se prepustiva drug drugemu in uzivava.
Ne mislim te nič napadat, samo zanima me če funkcionirasta normalno- če se lahko prilagodista eden drugmu, vajine želje, če razmišljasta podobno . . .
Moj je 5 let starejši. Ampak dejsanko ima 4.5 let.
Po mojem odlicno funkcionirava. Podobne zelje imava, seveda, da se lahko prilagodiva drug drugemu. Razmisljava zelo podobno, drugace sploh ne bi bila skupaj, ker mi veliko pomeni, da sva na podobnem nivoju, kar se tice pogovora, razmisljanj, zelja. Verjamem, da leta nimajo nic s tem, na komunikaciji temelji vse.
starejši 5 let in se v redu razumeva. vesno sem imela podobno stare fante, tam 5, 6 let starejše. nekak se bl ujamem s takimi, sploh zdj pr teh letih se pozna, ker s tolk starejšim lahko že kj bl dolgoročno načrtujem (se skupej preselt, družina), kar bi z vrstnikom težko
moj pikl pa je od mene starejši sam 10 mescov in mi je prav fajn ko neb hotla met neki ful starejšega. do dve leti je kul al pol mi je že prevlka razlika
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Moj je eno leto starejši. Njegova mama pa ima fanta ki je 13 let mlajši od nje. Nevem no meni ni to čisto nič napačnega, samo včasih se i zdi da je fant še malo otročji, pa sej konec kpnceu tudi to ni nič slabega:)
tudi jaz sem za starejše. moj je 5,5 let starejši od mene pa mi je čist kul. moja starša pa sta narazen kar 10 let (mama je mlajša) in jima odlično lavfa.
jooi.. jaz ponavadi zmeri naletim na fante k so mal mlajši od mene nevem leto največ 2. Pa se mi zmeri zdi da se z njmi velik bolš ujamem kot če bi blo starejši...
Jaz mam tudi raje starejše, pa nekak se dosti lažje pogovarjam z njimi o vseh stvareh.. tud bivši je bil 8 let starejši, pa je blo čist fajn in leta nobenega niso motila...