Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Mhm to mi deluje vse tko zajebano. Hodit tja v LJ, sploh pa brez koga k se spozna (v mojem primeru bo tko).. Se mi zdi že malo bv se prtožit, samo kej k se mi gre za 1 točko pr slovi, 2 pr angleščini in 3 pr matematiki.. in te točke bi FUL rabla.
In kaj tam ko gledaš pole in to, je še kdo zravn, ti kej razloži al se moreš sam spoznat na vse???
Čene pa sm bla druga najslabša v razredu, tko da..dodatna sramota :roll:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

ma rečeš d hočeš vidt in greš pogledat.sej če te je strah d bi šla sama pa ne veš kako to poteka pa tam uprašaš pa se neumno delaš=) men je pa tut povsod do višje ocene zmanjkal 2 do 4% in sm tut ful jezna...ampak nimam omejitve tko d po drugi strani mi je pa vseen.ahja.sama sreča d je sploh narjen :D
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^ Ubistvu je tko da je dobr da maš s sabo nekoga ki se spozna na te zadevce. JSt bom najbrž kr foksi za gefo pa slovo rekla.
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

Mislm da ne morš svojga prfoxa prpelat.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Ja in pol koga prpelješ?
No, sej js nism z nobeno v dobrih odnosih, sploh pa z razredničarko (k uči slovo), kr me je zajebala na ustnem.. Se mi zdi da bi mogli met tm ljudi k ti lahko pomagajo, ne pa da moreš vse sam (kaj res pričakujejo da bo en povprečen dijak znal kar naenkrat vse in ugotovu kje vse so falili OCENJEVALCI?!)
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Tm piše da ne sme bit ocenjevalec teh maturitetnih pol tko da pomoje je lahko. Dost mojih sošolcev bo tko nardil, čeprov razmišlam da bi rajš rekla sošolki k je zlata maturantka pa se na vse spozna..da ne bom 5 različnih folkov s sabo uzemala haha.
Uporabniški avatar
Lučkica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lučkica »

js pa slova: 4+1
mta: 2
fizka: 3
gefa: 3
angla: 3

fajn :)
Beth
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Beth »

jst sm ful zadovoljna z rezultati:

slova 3
mata 4
angla 4
gefa 3
ekonomija 4

skupej 18 :) :)
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

ŽuŽa napisal/-a:Tm piše da ne sme bit ocenjevalec teh maturitetnih pol tko da pomoje je lahko. Dost mojih sošolcev bo tko nardil, čeprov razmišlam da bi rajš rekla sošolki k je zlata maturantka pa se na vse spozna..da ne bom 5 različnih folkov s sabo uzemala haha.

tako je, lahko gre profesor s tabo, če ni ravno on ocenjevalec maturitetnih nalog.
glede sošolke pa mislim, da ni ravno boljša izbira kot profesorji. navsezadnje so profesorji vendarle specializirani v eno stroko in točno vedo, kako je, kej lahko dobiš točko in kje ne. pri tem ti po moje tudi zlata maturantka ne more pomagati.

sicer pa naša šola spet med najboljšimi s 100% maturo in 9zlatimi maturanti. :cool:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

ŽuŽa napisal/-a:Tm piše da ne sme bit ocenjevalec teh maturitetnih pol tko da pomoje je lahko. Dost mojih sošolcev bo tko nardil, čeprov razmišlam da bi rajš rekla sošolki k je zlata maturantka pa se na vse spozna..da ne bom 5 različnih folkov s sabo uzemala haha.

Ne sošolke. Ona je še vedno samo maturantka, to je njena edina matura (predvidevam :) ), o ocenjevanju pa ne ve nič.
Vzemi s seboj profesorja, ker je večja avtoriteta, snov ziher bolje obvlada, pa sistem točkovanja mu je bolj jasen in bo hitreje manjkajočo točko našel. Pa veliko sreče ;)
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

ma ja, pojdite s profesorji. vse ki ste v dvomih ali bi šle na vpogled- povem vam, da se ful splača ker delajo ocenjevalci take napake da je kr groza. moj sošolec je lani zvišal 3 predmete in bil na koncu zlati maturant! tko da se vam ful splača, sploh tiste ki vam je malo % zmanjkalo
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

punkie_ napisal/-a:ma ja, pojdite s profesorji. vse ki ste v dvomih ali bi šle na vpogled- povem vam, da se ful splača ker delajo ocenjevalci take napake da je kr groza. moj sošolec je lani zvišal 3 predmete in bil na koncu zlati maturant! tko da se vam ful splača, sploh tiste ki vam je malo % zmanjkalo

v bistu je meni tudi zmanjkalo pri enkaterih predmetih malo procentov, ampak ne bom šla na vpogled pol. ker mi je čisto vseeno, koliko pik mam. itak sem sprejeta.
mi je pa sošolka rekla, da ji je pri slo zmanjkalo 2% do zlatega maturanta in tudi ne bo šla gledat. ker kao to, da si zlati maturant, kasneje nikjer več ne velja. oz. te o tem nihče ne sprašuje. no čeprav je to lahko lep občutek, ko si eden izmed peščice.
čeprav glede zlatih maturantov pri splošni maturi pri meni ni fer, ker so praktično zlati lahko samo tisti, ki jih ležita tako matematika kot tuj jezik. ker moraš imeti vse na višjem nivoju. recimo ni fer do tistih, ki jim leži družboslovje ali samo naravoslovje, ker pri izbirnih predmetih ne moreš imeti višjega nivoja. tudi je spet ta meja 30točk. in zame ni nič manj zlati tisti, ki sta mu pri enem predmetu zmanjkala 2% do zlate, kot tisti, ki je naredil glih za glih s 30točkami. le da se prvi ne smatra kot zlat. :?
sicer pa, samo da je konec. samo še podelitev spričeval ob sedmih pa sem zaključila z gimnazijo za vedno. :)
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

punkie_ napisal/-a:ma ja, pojdite s profesorji. vse ki ste v dvomih ali bi šle na vpogled- povem vam, da se ful splača ker delajo ocenjevalci take napake da je kr groza. moj sošolec je lani zvišal 3 predmete in bil na koncu zlati maturant! tko da se vam ful splača, sploh tiste ki vam je malo % zmanjkalo

Sam men je mal bedno prfoksam težit, ker pomoje majo že vsega čez glavo, ampak dobr najbrž se splača če ti najde točko:). Men bi tko zelo prov pršlo ker pol bi bla najbrž sprejeta če dobim pr slovi 1% gor, pa pr gefi 1% gor. Sam k itak ne bom dubla :( .
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

A mi lahko katerapomaga sestavit prošnjo za vpogled pol? Js sem neki zacela, sam ne vem kaj naj se napisem.. :?
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Jst mam že napisano. Pa sej kle pr prošnjah ni nekega filozofiranja, pač napišeš da bi rad vidu in to je to. Nakladanje se začne pri pritožbah :scherzkeks: .

Loh ti jo pošlem. Emm sam ne vem a sm jst pol tebe zanl dodala na msn al ne , bom zdej preverla:oops: . No če si gor ti loh pošlem.
Zaklenjeno