Prvič sm vidla seks po televiziji. Mela sm enih 5 le
t in sm se lih začela zavedat sama sebe. In enkrat smo gledali nek film in je en stric slaču teto in jo dau u pojslo. In sm takoj uprašala: "Mama, kaj dela ta stric teti ?" In mama:"Neki sta zgubila pa iščesta pod kovtrom." In seveda hitro preklopla na drug program.
Zdej tud jz iščem neki pod kovtrom z Mojim.
...Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas...
js sm zvedla predvsem iz filmov, vsaj kokr se spomnem. dons itak skor ni filma, kjer neb seksal.kok sm bla pa stara se mi pa ne sanja mt pa fotr nista nikol o tem govorila z mano. spomnem se enkrat smo z mt gledale nek film, kjer so neki omenjal vibrator in me je mt takoj spat poslala pa mi ni blo jasn zakaj to, pa sm se pol pozanimala kaj sploh to je
Ko sm bla stara 6 let,mi je mami predstavla očima pa njegova sinova,ki sta bla stara 9 let.In sta mi kr kmal povedla,da ni božička,kk otroci nastanejo itd.Pol sm pa tud v šoli v knjižnici od starejših še druge detajle zvedla,pol je blo pa to neki normalnega.Sam mi doug ni šlo v glavo,kr sta mi tk čudn razložla.Kr onadva sta na hecn način zvedla in si po svoje razlagala in pol smo misl ka vse more bit,da se to lahk nrdi.
V osnovni šoli smo mel neke vrste "spolno vzgojo" pa potem na sistematskem pregledu itd..
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Vedla sem, da se mata mama in ati rada, in da se pol pač otrok rodi.
Pol pa nam je v 4. razredu razredničarka raztalala Baje me je prinesla štorklja. Ko sem zadevo prebrala, sem ostala šokirana, da to mojadva res počenjata. Kar na enkrat se mi je odprl nov svet, za katerega nisem vedla, da obstaja.
Jaz pa sem od vedno vedela kaj to je, saj so mi starši to predstavili kot pač normalen del življenja. Zato sem bila tudi čudna, ko se v šoli in vrtcu nisem smejala nagcem v revijah, raznim čudnim idejam kako otrok nastane,...
((Ni potrebno butanje z glavo v zid, pred 10 - 15 leti še nismo poznali interneta.
Kaj je seks, sem pa izvedel v osnovni šoli.))-------seveda niso poznali interneta, sexsali so pa vseeno
°PeeKaBoo° napisal/-a:..pa Barbike & Keni so mel zmeri tut spolno življenje k smo se igrale
moji tudi čeprav mi ni blo lih vse jasno kako poteka. Ampak potem sta vedno dobla otroka - šeliko :
Kdaj sem prvič zvedla ne vem. Verjetno tam v začetku OŠ prek tv pa kakšnih revij,pa tud kakšnih starejših.Pa ko sem moja dva starša zalotla pri seksu mi je blo malo več jasno,čeprav daleč od tega, da vse.
((LoL!TA)) napisal/-a:svašta....kaj vse folk ne sprašuje?!? verjemi da smo vsi pač nekak zvedli kateri pa še niso pa bodo
((danes vpišeš samo besedo v google in maš vse na voljo
Na žalost je danes res tako.. Pa se ti zdi to OK? Meni so prejšnji načini spoznavanja spolnosti veliko bolj všeč, kot pa informacije iz interneta. Zato pa je to postalo čisto razvrednoteno, predvsem med mladimi..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!