nardilaaaaaa točk imam najbrž dovol za faks preračunaš tako da vneseš v računalo na dijaski.net, čeprav se jim je trenutno nekaj porušlo in ne dela vse ekspresno hitro.
čestitke usem srečnicam jst pa matematike nisem nardlia bo treba š mal pogledat zle mi je tuuk bed da me bo mnde usak cajt pobral nrbul bedna je da sm mela za ustn del tuk fajn občutk pa sm pol sam 10 procentov dobila res mi ni jasn pa tuk se mi nda še 1x to mato učit pa pol na konc še na faks nom sprejeta
love18 napisal/-a:čestitke usem srečnicam jst pa matematike nisem nardlia bo treba š mal pogledat zle mi je tuuk bed da me bo mnde usak cajt pobral nrbul bedna je da sm mela za ustn del tuk fajn občutk pa sm pol sam 10 procentov dobila res mi ni jasn pa tuk se mi nda še 1x to mato učit pa pol na konc še na faks nom sprejeta
ojoj mi je ful žou zate ker vem kako bi se jst počutila..
sam lej, bolš da je sam mata kot da bi mela še 3 stvari zravn pa bi mogla use še enkrat delat..
sej bo.. držimo pestke
love18 napisal/-a:čestitke usem srečnicam jst pa matematike nisem nardlia bo treba š mal pogledat zle mi je tuuk bed da me bo mnde usak cajt pobral nrbul bedna je da sm mela za ustn del tuk fajn občutk pa sm pol sam 10 procentov dobila res mi ni jasn pa tuk se mi nda še 1x to mato učit pa pol na konc še na faks nom sprejeta
Sej bo :bussi: mogoče ti bo v drugem roku ratalo ful dobro pisat in pol boš sprejeta Približno vem kko se počutiš, k tudi js nbom sprejeta na faks.
In razredničarka mi je dala tko porazne točke pr slovi (1 točka mi je zmankala za 4) ku jo bom dns jezno gledala!
Ve slučajno kdo kdaj se je za upisovat v drugi krog, za fakse?
pa sm bla ziher da matematke ne bom naredla pa mi je ubistvu zmankal 3 pike do 3. Slovka pa eno piko do petke Ampak važn da je. Omejitve itak nimam. Jupiiiiiii
js sm ugotovila da na filozofsko mogoče pridem ker so samo 3je preveč upisani, pa 2004 ko jih je blo 7 preveč so bli sprejti tisti s prvo željo.. sam jst sm dala na 3. željo.. joj, sramota