mi je celo ratalo spat 2h in nism sanjala mature js tudi upam da mi nbo crknu net (dela ful počasi) zarad te nevihte ma joooj, ma js ne vem kej bom če mi ne rata.. nbom pršla še 10 let h sebi
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
[vanessa] napisal/-a:mi je celo ratalo spat 2h in nism sanjala mature js tudi upam da mi nbo crknu net (dela ful počasi) zarad te nevihte ma joooj, ma js ne vem kej bom če mi ne rata.. nbom pršla še 10 let h sebi
ma lej lahko bi še blo hujše... jaz v primeru da ne naredim, nem mogla it na morjeee p.s.: a je že kera probala vtipkat not, če so slučajno že malo prej rezultati?
Zadnjič spremenil srčica*, dne 14. Jul. 2008 3:52, skupaj popravljeno 1 krat.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
js sm tok živčna, res 139758345x bolj kot pred vsakim testom/maturo..
sm mislna že persen uzet..
nam je pa profesorca na mejling listo napisala tak pozitivn post da res upam da bomo usi nardili..
se tolažm s tem da majo eni maturo šele avgusta ker so mel popravce in niti popravljat ne bodo mogli tko kot lahko mi, če ne nardijo
~NIA~ napisal/-a:js sm tok živčna, res 139758345x bolj kot pred vsakim testom/maturo.. sm mislna že persen uzet..
nam je pa profesorca na mejling listo napisala tak pozitivn post da res upam da bomo usi nardili.. se tolažm s tem da majo eni maturo šele avgusta ker so mel popravce in niti popravljat ne bodo mogli tko kot lahko mi, če ne nardijo
mate pa res dobro profesorco ej....
punce še sedem minut ne?
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
super je, kot mamica.. sej je že stara enih 45-50..
učeri so eni rekl da je treba vedet za dostop do rezultatov geslo od šole pa noben ni vedu pa smo ji sms poslal pa je rekla da je takoj preverla in da nč ne rabmo pa spet želela veliko sreče pa da upa da bo kdo pršu po spričevalo dons, joj.. ko bi le lahko šla.. čez 6 minutk bo znano