Imate ločene starše?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
taššek
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: okolica Ptuja (Spuhlja)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a taššek »

No mojadva nista ločena.. Čeprau malo sumim da oči vara mami.. Ker sem enkrat po čistem naklučju oziroma se mi zdi da mi je blo usojeno pogledla v en predal ki ga ima v avtu in je bla tam škatla kondomov in 2 sta mankala..
No to so samo neke slutnje.. Med drugim sem ga tudi vprašala ker v takih situacijah vedno vprašam kaj se dogaja da nisem v dvomih in je bil samo tiho in odšel. Ko sem pa materi povedla kaj sem našla pa je rekla " kaj pa naj jaz nardim če ma oči drugo ? " Takrat sem skor infarkt doživela... Verjetno bi mi bilo zelo hudo če bi šla narazen. Ampak bi že nekako mogla prenest in sprejet vse skupaj.. Upam da so moji sumi o tem da ma oče drugo napačni.. Ampak bomo vidli če me bo kaj še presenetlo.. :)
* you are like a dRug to me, like my own personaL brand oF heroin !
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 19:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jagodkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Jagodkaa »

moja dva sta se ločla ko sem mela 6 al 7 let, med počitncami ko sm šla v 1. razred. spomnem se da sta se prej dost kregala in vpila en na druzga tko da mislim da je bolš da sta šla narazen. z mamo sva se preselili k enmu tipu (bil je mamin sodelavec) in še zdj sta skup. je super človek, čeprav ga ne kličem ati, ker svojga očeta lahko vidim kdaj hočem. mami mi ni nikol prepovedala da grem k njem in ni govorila nobenih nesramnosti o njem, ati pa tudi ne o njej. zdj se kr vredu razumeta, ko se srečata se čist mirno pogovarjata tko da ni problema.
mislim da ločitev ni močno vplivala name, ker so bli vsi dost zaščitniški do mene, niso se obtoževal med sabo. ne rečem da je blo prijetno, daleč od tega, ampak na dolgi rok je boljše da nista skupaj, ker se več ne kregata in tud men ni potrebno poslušat vpitja.
tashykaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a tashykaa »

moja starša sta se ločila ko sm bla v prvem razredu osnovne. tega glih ne vem kako je potekal, vem samo d sta se prej sam kregala, pa fotra ni blo velik damu, je biu pr drugi. preživnino nam je vedno izplačeval, mam pa še mlajšega brata. smo se pa videval skor vsak tedn, usak dan, zdj odvisn kaku je mami delala. tud z njegovo novo se ful dobr razumemo. je pa res d ko sem rabila moške pogovere, sm mela matko, sam kaj ko mi je dala čist mim odgovore, kot na primer d sex ni dobr, d ne zanosš sam č maš gate gor pa take, tko d sm se o takih stvareh raj pogovarjala s frendicami. pr fotru me je tud dostkrat zmotil ku sm bla 'naj hči' sam na konc sm bla skor vednu glavni krivec za njegove težave.

1x ne dolg nazaj sva se skregala pa je reku d me bo uču pravilnih stvari. pa sm pol mojmu lubitu rekla d je nažalost zamudu mau več kot 15 let. sori, sam pr 20 letih sm že nekak samostojna. :evil: od svojih napak se lahko marsikaj naučim tudi sama. :wall:
zdj mam še tri tamale polovične sestre in brata, pa mi je 'merkanje' vedno dau men, no usaj pri taprvem je blo tko, ku je biu hudič, pa ja zato dau to breme men. in č je zajokau sm bla takoj kriva, zakaj ga nism bul 'merkala'. :nein:
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

Moja dva še ustrajata skupej (že 17let), hvala bogu!
Čene pa sta se u kratkem (cca.3 leta) obe teti ločili oz. ena je še u tem postopku :/
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

NiNa87 js sem na to temo nardila seminarsko pri psihologiji (matura) tko, da ce te kaj zanima pisi na ZS.
tiash*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Radoolca*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tiash* »

moie2 sta locena ze fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul let .. itak sm ze navajena :)
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

Očeta nisem nikoli poznal.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Moja nista ločena ampak, ko se kregasta zgleda lih tko kot, da se bosta usak cajt. Sej pol gre mimo, sam ko moremo poslušat kaj si mečesta in pol se še na nas spravista, ni lih najbolj prijetno. In ker se to dogaja že od vedno je pustilo posledice v nas- meni in bratoma.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

jap..moja sta ločena ene 2 leti ampak tega ne občutim kot nekaj slabega. nihče se ne loči zato, kr je bilo prej tako hudo popolno.. pr nas je bilo prav grozno, starša sta si bila itak skoz v laseh, mi2 s fotrom sva bila total skregana..zdaj pa se ful razumemo, res en super odnos mamo. moja2 se drugač še ful družita.. mami je skor vsak vikend v bajti in dela kaj na svojem ljubljenem vrtu, ki ga zdaj v bloku nima.včasih je po cel teden tam. tudi za praznike smo vedno skupaj.. prirejamo piknike, hodimo v hribe. na začetku sta se toliko družila vglavnem zaradi sestrice, ki jo je ful hudo prizadelo vse skupaj. zdaj trenutno so vsi trije skupaj na morju in se majo baje ful fajn.res morm rečt, da se v vsaki slabi stvari najde precej dobrega :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
dasha!
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dasha! »

moja starša sicer nista ločena, si pa včasih prou želim da bi bla, čeprov se zavedam da bi se moj lajf krepko spemeniu..
stalno se kregata, zmerjata in ne werjamem da sploh še kej čutta drug do druzga.mislm celo, da ma fotr drugo, pa tut mt že sum! :aerger:
vztrajata skupi pa sam še zarad mene, pa starih staršev, ker sta ful verna, in bi ju ločitev mojih staršev ful prizadela.
;(

od mojga best frenda starši se lihkar ločujejo ( pa ni sam to, stvar je še vlik hujša, sam to so že preveč osebne stvari). njemu je ob tem res ful teško, ful ga je prizadel.pa kr naenkrt,prav da še kr nemore vrjet d se to res dogaja njemu.pa loh rečem da ni več isti,kokr je biu.čis na začetku je ful joku, in se par dni sploh nisva nč slišala.zdej pa greva na kšno pjačo, sam ni več isti :|
sva se tut pogovarjala o ločitvi njegovih staršev in js sploh nevem kaj naj mu rečem, da ga vsaj mal potolažm, pa da mu bo lažje :? dajte mi prosim kak nasvet kaj naj mu rečem, kako naj se obnašam z njimm a nej sploh omenjam ločitev, al pa rajš poskusim razvedrit :?: :nixweiss:
Pussy_ka_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pussy_ka_ »

mam 2 najbolši kolegici pr katerih sta oba ločena.. vzrok je bil v obeh primerih enak; da je oče rajši izbral svojo mamo kot pa mojo kolegico in njeno mamo.. hm.. ena izmed teh kolegic fuul težko zaupa partnerju ampak s trenutnim fantom je skupaj več kot 2 leti ampak je prav izbrala pa tudi on si je pridobil njeni zaupanje.. pri drugi koelgici je pa ravno nasprotno ; je fuul naivna pa fuul hitro zaupljiva..

kolko sem pa poste brala pa lahko rečem samo uaau.. vidim da jih je kr nekaj nezadovoljnih z odnosi v familiji.. lahk rečem samo hvala bogu da se moja 2 tak vrei razumeta glede na to da sta poročena že 15 let, skupaj sta pa od maminega 18. leta.. redki so taki..
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

Pussy_ka_ napisal/-a:mam 2 najbolši kolegici pr katerih sta oba ločena.. vzrok je bil v obeh primerih enak; da je oče rajši izbral svojo mamo kot pa mojo kolegico in njeno mamo.. hm.. ena izmed teh kolegic fuul težko zaupa partnerju ampak s trenutnim fantom je skupaj več kot 2 leti ampak je prav izbrala pa tudi on si je pridobil njeni zaupanje.. pri drugi koelgici je pa ravno nasprotno ; je fuul naivna pa fuul hitro zaupljiva..

a pol je bil oče z svojo mamo al kako??ne razumem. :?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

rachka_ napisal/-a:
Pussy_ka_ napisal/-a:mam 2 najbolši kolegici pr katerih sta oba ločena.. vzrok je bil v obeh primerih enak; da je oče rajši izbral svojo mamo kot pa mojo kolegico in njeno mamo.. hm.. ena izmed teh kolegic fuul težko zaupa partnerju ampak s trenutnim fantom je skupaj več kot 2 leti ampak je prav izbrala pa tudi on si je pridobil njeni zaupanje.. pri drugi koelgici je pa ravno nasprotno ; je fuul naivna pa fuul hitro zaupljiva..

Ne da je bil z njo, mamini sinčki pač, preveč so navezani na soje mamice. Poznam par takih. Ne razumem, kak so lahko nekatere mame tako posesivne
Pussy_ka_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pussy_ka_ »

rachka_ napisal/-a:

sej v bistvu je malo smešno napisano ija se opravičujem :oops: nee to je mišljeno tak da je pač od kolegice mama rekla al izbere on svojo mamo kr je bil fuul navezan na njo pa taki mamin sinček te pa namesto da bi svojo družino z ženo in otrokom zbral, je zbral da bo živel rajši sam pri svoji mami,žena in hči sta se pa odselili.. tak je blo v obeh primerih, pri obeh kolegicah.. upam da zdaj razumeš :)
Odgovori