Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Devilish napisal/-a:Ni mi jasno, kk si lahk padu zarad tega ker si počaku kamion? Tej si mogu met še druge napake, ker sam zarad tega te ne more vržt :wink:

O ja, meni pa je jasno, kako je lahko padel samo zaradi tega. Ker pri tej ženski v Ljubljani pa (vsaj kolikor sem slišala) v prvo skoraj nobeden ne naredi. Jaz sem pri njej imela drugo vožnjo, pa tudi nisem naredila kakšne konkretne napake, razen tega, da sem se napačno postavila na križišču in sem bila prisiljena zaviti desno, kljub temu, da je ona imela planirano, da bi šli naravnost (ampak to ni napaka :!: Napaka bi bila, če bi jaz šla naravnost.). Rekla mi je, da je napaka to, da pešci ne morejo biti stoprocentno prepričani, da bom vstavila na prehodu. :roll:
Sicer sem potem še dvakrat padla zaradi velikih neumnosti (enkrat zapeljala v ulico, kjer je bil znak dovoljeno za stanovalce, drugič pa mi je inštruktor pritisnil na zavoro, ker sem spregledala pešca :? ). Naredila sem v petem poskusu, ampak se imam za dokaj dobro voznico.
Mislim, da bi lahko naredila že prej, če se ne bi toliko živcirala (da ne govorim o tem, da imam še vedno pogosto želodčne težave zaradi tega izpita :evil:).
Uporabniški avatar
Devilish
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In the back of your mind:P

Neprebrana objava Napisal/-a Devilish »

Evo, naredla sm!! :D :D :flower: usi s ceste:P
Sexually, mentally, psihically, emotionally, I'll be like your medicine and you can take every part of me:*
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 19:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Devilish
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In the back of your mind:P

Neprebrana objava Napisal/-a Devilish »

Hvala :oops:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

somebody napisal/-a: jbg, smola pa trema

super opravičilo! grem v avto, ubijem par ljudi...jbg...smola pa trema... :roll: :roll: :roll:

lubice osemnajstletne, nije žvaka za seljaka...
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

nekateri še pri petindvajsetih niso zreli, da bi sedeli za volanom. dobivam občutek, da imajo nekateri v glavi: ah, saj bojo drugi pazli ... in gasa. ja, do prvega drevesa :roll:

sama sem nardila v drugo, v prvem poizkusu sem na koncu parkirala preblizu drugemu vozilu in je bilo treba poravnat zadevo. but guess what ... moje znanje leve in desne je šlo kaput in sem zadela stransko ogledalo nasprotnega avta. zdaj pa nisem bla za volanom že slaba tri leta, tak da ... tista roza knjižica še diši po frišnem :) (no ja, saj ne vem, če je to dobro al slabo).

ps: kdo mi kupi avto s polnim tankom? :D (peš honda postaja lenuh zadnje čase)
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Jochie napisal/-a:super opravičilo! grem v avto, ubijem par ljudi...jbg...smola pa trema... :roll: :roll: :roll:

Veš kaj... Velik lubic osemnajstletnih se vozi po omejitvah, medtem ko jih prehitevajo pametnjakoviči tridesetletni s hudimi avtomobili, trikrat prekoračeno hitrostjo. In ko je nesreča, umre nedolžna lubica osemnajstletna, medtem ko je pametnjakovič tridesetletni popolnoma nepoškodovan.
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

^^Točno tako. Ni nujno, da bo pa mladi voznik več nesreč povzročil. Res je, da še ni tako izkušen, ampak je tako, da si nekdo, ki je ravnokar naredil izpit, mogoče niti ne upa tako hitro voziti in je bolj previden. Sploh pa, če je imel veliko problemov, da je izpit naredil, ga zna bolj ceniti in mogoče že zaradi tega bolj previdno vozi.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

Jochie napisal/-a:
somebody napisal/-a: jbg, smola pa trema

super opravičilo! grem v avto, ubijem par ljudi...jbg...smola pa trema... :roll: :roll: :roll:

sry, k mi pač piše d sm 18, sm kr slaba voznica?
ja, ok vem, ne obvladam, zto tud č je zahtevnejša vožnja prepustim avto komu k je bl izkušn, jst pa izkušnje počas dobivam.
tist kr sm pa napisala je blo pa za glavno vožno. k vem kuko je blo pr men k sm bla tkrt kr v enmu drugmu svetu.

in, ja, prov so rekle, d mi neizkušeni vozniki vozmo vsaj po omejitvah, ne pa eni k se nosjo pol pa norijo čez naselje, d ne omenam tega d pol označb sploh ne poznajo
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

somebody napisal/-a:[sry, k mi pač piše d sm 18, sm kr slaba voznica?
ja, ok vem, ne obvladam, zto tud č je zahtevnejša vožnja prepustim avto komu k je bl izkušn, jst pa izkušnje počas dobivam.

Tud js sm imela tako mišljenje, ko sm dobila izpit, ampak je tako mišljenje res smotano... Izkušenj ne boš dobila, če se voziš vsak dan po 5x po eni in isti cesti, četudi boš po tej cesti šla 12886-krat... NE! Izkušnje boš dobila z različnimi cestami, različnimi dogodki na cesti, različnimi vozniki, različnimi križišči, v različnem vremenu... V takih situacijah je treba vozit...
Verjamem, da te je lahko še strah in da še sama nisi sigurna vase, ampak je treba prebrodit tudi to "krizo". Ker ravno v takih trenutkih voziš bolj zbrano, bolj previdno in...seveda... pridobivaš izkušnje... :wink:
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

^^Se strinjam. Jaz sem še isti dan, ko sem dobila izpit, peljala v Ljubljano. Seveda nisem šla sama, ampak je bila zraven tudi mami.
Sedaj se peljem kamorkoli, tudi v kraje, kjer še nikoli nisem bila. Včasih gre kdo z mano, ampak mi tudi sami ni problem peljati nekam, kjer še nisem bila. Samo v snegu me je še malo strah voziti; pa ne po glavnih cestah, ampak pri nas, ker je pozimi res obupna cesta in še izkušeni vozniki hitro zletijo s ceste :? .
Ne smeš kar odlašati, pa misliti, da naj vozi nekdo drug, dokler ti še nimaš izkušenj. Če se ti zdijo razmere zahtevne, pač prosiš nekoga, da gre s tabo in ti mogoče zraven še kaj svetuje. Drugače pa je tako, da če odlašaš (recimo če nisi iz Ljubljane in si v Ljubljani ne upaš voziti), ti bo pozneje še težje.
Jaz svetujem mladim voznikom, da čim več vozite in si s tem pridobivate izkušnje... Ker če si sovoznik, lahko vidiš veliko različnih situacij, ampak ne moreš vedeti, kako bi se v njih znašel sam.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Jst mam še skor po enem letu nekakšno fobijo pred ozkimi ulicami. :?
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

ŽuŽa napisal/-a:Jst mam še skor po enem letu nekakšno fobijo pred ozkimi ulicami. :?

Jst jo tudi imam... Ampak kr pozabim na to in se zapeljem... Je treba malo premagat strah :wink:
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 20. Jan. 2010 11:55, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:/
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Zaklenjeno