Imam fanta, pa premišljujem o FF
Pomoje, da je tukaj več kriv moški ja, ker dejansko je on poročen, punca pa ni. Oz., če ima fanta potem je ona ista kot on. K sreči pa ona ve, da je moški vezan, lahko ji on tega celo ne bi povedal. Poznam tudi takšen primer, ko se je moški spustil z eno punco v vezo, potem šele ko sta enkrat sexala ji je pa povedal, da je poročen. Tukaj mislim, da je bil kriv on, ker ji je prej to prikrival.
-
- Sramežljivka
MIGRENA napisal/-a:Sam zakaj smatrate tretjo osebo za krivo?
Ja ne vem no, a nekateri tako slabo berete ali kaj.

Be with someone who knows what he has, when he has you.
-
- Komunikatorka
- Kraj: Lj
Cruella De Vil napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:Sam zakaj smatrate tretjo osebo za krivo?
Ja ne vem no, a nekateri tako slabo berete ali kaj.Ne vem kako razmišljajo druge, ki pravijo, da je tretja oseba kriva, ampak jaz sem že napisala: če ta tretja oseba ve, da je tip že zaseden ali celo poročen, se mi ženska zdi isto kriva kot tip, ki vara svojo punco. The end.
js sm mnenja, da odrasla, zrela oseba, ne bi smela povzročiti tovrstnih duševnih bolečin drugi osebi, neglede na to, ali to osebo pozna, ali je njen/a prijatelj/ica ipd.
to konec koncev ni pomembno in izgovori v tem smislu največkrat kažejo le na pomanjkanje solidarnosti, dobrodušnosti in odgovornosti do sočloveka.
sicer pa bo na koncu narava poskrbela, da se tudi takšne stvari "poglihajo". karma knows

-
- Sramežljivka
~NIA~ napisal/-a:Cruella De Vil napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:Sam zakaj smatrate tretjo osebo za krivo?
Ja ne vem no, a nekateri tako slabo berete ali kaj.Ne vem kako razmišljajo druge, ki pravijo, da je tretja oseba kriva, ampak jaz sem že napisala: če ta tretja oseba ve, da je tip že zaseden ali celo poročen, se mi ženska zdi isto kriva kot tip, ki vara svojo punco. The end.
ja ne, zakaj bi bla kriva punca (ki sicer ve da je on zaseden) če je pa samska in lahko seksa z komerkoli hoče. sokriva je če je tudi ona v neki zvezi. On, ki je poročen, je kriv. On, ki ima doma ženo in otroke, ker se sam in zavestno odloči prevarati ženo (razno zapeljevanje, napeljevanje,.. se mi ne zdi izgovor).
Ona si lahko edino zapravi mladost, če upa da se bo ločil in poročil z njo.
Sej men se tud take ženske zdijo navadne svinje, ker vejo da nekomu uničujejo lajf, sam še zmeri pa teoretično niso nič krive, ker niso one tiste ki varajo.
Meni se to zdi samo iskanje izgovorov in nič drugega. OK, sem samska, torej lahko grem s komerkoli hočem in ne bom sokriva pri varanju, četudi bom vedela za njegovo punco/ženo.

Cruella De Vil napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:Cruella De Vil napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:Sam zakaj smatrate tretjo osebo za krivo?
ja ne, zakaj bi bla kriva punca (ki sicer ve da je on zaseden) če je pa samska in lahko seksa z komerkoli hoče. sokriva je če je tudi ona v neki zvezi. On, ki je poročen, je kriv. On, ki ima doma ženo in otroke, ker se sam in zavestno odloči prevarati ženo (razno zapeljevanje, napeljevanje,.. se mi ne zdi izgovor).
Sej men se tud take ženske zdijo navadne svinje, ker vejo da nekomu uničujejo lajf, sam še zmeri pa teoretično niso nič krive, ker niso one tiste ki varajo.
Meni se to zdi samo iskanje izgovorov in nič drugega. OK, sem samska, torej lahko grem s komerkoli hočem in ne bom sokriva pri varanju, četudi bom vedela za njegovo punco/ženo.What a bullshit!
Kaj si že slišala za besedo morala ?! Zakaj misliš, da ne bi bla sokriva ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- Pink Panterka
- Komunikatorka
- Kraj: Logatec
- Kontakt:
-
- Sramežljivka
p!ka napisal/-a:Cruella De Vil napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:Cruella De Vil napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:Sam zakaj smatrate tretjo osebo za krivo?
Meni se to zdi samo iskanje izgovorov in nič drugega. OK, sem samska, torej lahko grem s komerkoli hočem in ne bom sokriva pri varanju, četudi bom vedela za njegovo punco/ženo.What a bullshit!
Kaj si že slišala za besedo morala ?! Zakaj misliš, da ne bi bla sokriva ?
Daj malce bolj pozorno preberi kaj sem napisala, ker si me očitno narobe razumela. Preberi tudi kar sem citirala, ker očitno bereš zelo površno in napol.

no js poznam kr enih par punc, ki jim je v bistvu vseen al ma fant punco al ne, al je zaročen, poročen al kakorkoli. če je njim določen fant všeč, ga bodo hotle met pod vsako ceno, na druge se sploh ozirale ne bodo.
res je, da sta za varanje potrebna dva, sam se mi zdi, da je pa večji del krivde na tistem, ki je vezan, saj ne bi smel kr tak it prevarat svoje punce, žene,...
res je, da sta za varanje potrebna dva, sam se mi zdi, da je pa večji del krivde na tistem, ki je vezan, saj ne bi smel kr tak it prevarat svoje punce, žene,...
So give me your forever.
A ni mal žalostno...tut če je punca samska.. da se gre zapletat z nekom, ki je vezan. Tut če moški to hoče (mu je vseen za ženo, otroke, nima veze), se mi zdi, da bi ženska lahko mela tolk spoštovanja do njegove žene, da tega ne bi nardila.. Itak ne gre za zvezo v tem primeru, ampak samo za seks.. vrednote življenja se tukaj zgubijo...
no pa da končno še jst pridem na dan z enim problemčkom, ki se tiče varanja... v drek bom pa (za razliko od drugih punc) potunkala sebe in ne moških. torej, sem ena tistih, ki je že varala. in sicer bivšega fanta (skupej sva bla takrt ene 3 mesce, vse skupej pa pol leta). ni blo enkrat, ampak se je dogajala kr cele tri tedne, da sm se dobivala z drugim in z njim tut seksala. pol sm se pač odločla za fanta in tega "loverja" skenslala. uglavnm, fora je v tem, da nisem imela in še zdj nimam niti mal slabe vesti. vem, da ni blo prov in da sm še najbl prizadela tega "loverja", ker se je nesrečnež zalubu vame (zdj ma končno in hvalabogu punco!). kar pa hočem povedat pa je to, da mam kr tak občutk, da mi ne bi blo težko še enkrat varat. mam fanta, mi nekj pomen, ampak če bi pa kdaj kje bla kšna šansa s kom, bi bla pa lahko brez problemov z njim... ne vem, zakaj sm taka. glede na to, da je tut mene en od bivših varov, bi lahko vedla, da to ni fajn, samo men je blo že takrt vseen in sm mu vedno znova odpustila pa bla naprej z njim...
je kšn psiholog tukj, da mi mal svetuje, kako se znebit te brezbrižnoasti??
je kšn psiholog tukj, da mi mal svetuje, kako se znebit te brezbrižnoasti??