Seks v troje
nikoli ne reci nikoli
. js sicr ne bi s svojim tipom pa še eno, ker ne bi mogla gledat njega kako f*** drugo pred mano. če že bi, bi raje da bi moj tip samo gledal mene in še eno:) ali pa morda v daljni prihodnosti s kom ki ni moj tip al pa dobr frend/frendica
ne bi pa z dvema tipoma 

predigra do konca 

- *little girl*
- Komunikatorka
- Kraj: Where the streets have no name
ojoj mi2 z mojim sva se ravno včerej pogovarjala o tem...valda,sex v troje je pomojem itak želja vsakega tipa.ampak,koliko tipom bi pa zneslo to zadevo izpeljat do konca je pa druga. jaz tega ne bi izvajala,ker ne bi mogla prenest pogleda na to,kako moj tip pred mojimi očmi sexa z drugo...pomojem bi oba kar ubila tam.
no,jaz tudi ne bi z dvema tipoma,ker mi to ne predstavlja užitka. rajši imam enega,pa da je ta res dober...

no,jaz tudi ne bi z dvema tipoma,ker mi to ne predstavlja užitka. rajši imam enega,pa da je ta res dober...

*little girl* napisal/-a:ojoj mi2 z mojim sva se ravno včerej pogovarjala o tem...valda,sex v troje je pomojem itak želja vsakega tipa.ampak,koliko tipom bi pa zneslo to zadevo izpeljat do konca je pa druga. jaz tega ne bi izvajala,ker ne bi mogla prenest pogleda na to,kako moj tip pred mojimi očmi sexa z drugo...pomojem bi oba kar ubila tam.![]()
Js tud nebi

- *little girl*
- Komunikatorka
- Kraj: Where the streets have no name
-
- Komunikatorka
- Kraj: Lj
- trepalnica
- Debatorica
xxwoman napisal/-a:Moj mi tudi to ves čas omenjaAmpak verjetno sem ga ful grdo pogledala, ko je to prvič omenil, tako da mi zdaj vedno govori, kako bi se samo z mano ukvarjal, jaz pa z njim in z drugo žensko
![]()
Najbrž majo moški omejeno domilijo o seksu v troje oz. jo prilagodijo ženskim grdim pogledom usi na enak scenarij- Moj bi tudi tko naredu, če bi seksali v troje.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema