ko te biuša provocira..

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

(trkam) z nubeno nikol nisem mela problemu.
Sedanja od mojega bivšega mi je edino gnjavla, ker ji je tupec povedo, da še zmiri čuti nekej do mene (pa to je blo kako leto nazaj) al pa je celo sms vidla, ko mi je to poslal. Pa na msn sma se menla, je lahko da vidla,... Pa jo je malo cotalo in mi je začela blefirat...
In ženske nisem mogla nikak umirit, kar nekaj je palamudla pa pizdila pa norela (halo, itak mi je on prvi piso, ne jaz njemu). Ma bla pa jaz vsega kriva, on pa angel izpado... Al sem prenašala njene sms izpade (in jo vaaaldaaa jebala na pune poleg) par ur. Pole mi je pa dopizidlo, pa sem ji napisala, da če mi satan babji ne misli mir dat (ko sem ji že xkrat napisala, da je on moj bivši, da nema več skup, da nej ga ma lih kolko ga hoče), da bom prišla dol, pa se ma začele drugač menit. Ma hudiča babjega bi zadabla tudi, presneta kura smotana, zakompleksana. A kake pou mesca nazaj spet začnejo vletavat neki mesiči kao od nekega kolega od mojga bivšega (mende sta se ful družla, sam jaz ga pač ne poznam :D ), ki je hoto vse vedet o mojih čustvih do mojga bivšega, če bi se vrnila h njemu in take. Cccc, narodnosti glupe :roll: .
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Njegova bivša se je odločila, kjub temu da ima boljšo, lažjo in bolj plačano službo, da gre delat tam kjer on dela (počitniško delo). Da bosta delala po 10h/dan skupaj, kot takrat ko sta se spoznala - skupaj prišla :roll: (en let in pol odkar sta šla narazen)
Glupa ženska :D
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Hihi... mojemu je bivša tudi ful težila, pa hotla bit spet z njim... potem pa mu je začela grozit, da bo začela pit in kadit in se drogirat, če ne bo več z njo :loldev: pa ji je rekel, da se ne pogaja s teroristi :D
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ravno sedaj se tipkava na msnju...ko me blokira ni ne duha ne sluha o njej danes jo je pa pičl neki in me sprašuje kako je bilo ko sem bila z bivšpim na morju,...pa sem ji lepo povedala kakor je bilo...

Nevem zakaj to sprašuje namesto, da bi uživala...:)

Ne predstavljam si, da bi jo jaz zdej od mojga bivšo neki klikala pa spraševala...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

xxwoman napisal/-a:Hihi... mojemu je bivša tudi ful težila, pa hotla bit spet z njim... potem pa mu je začela grozit, da bo začela pit in kadit in se drogirat, če ne bo več z njo :loldev: pa ji je rekel, da se ne pogaja s teroristi :D

:rofl:

Jst priznam, svojga bivšga sm decembra, okol nouga leta, klicala in mu pisala, da bi vidla, kok hitr bi pristou na to, da bi pršu mal bluzit k men, ker naj bi bla sama doma (čeprou sm vedla, da ne bom in bom mela itak svoje obiske), pa kok hitr bi kej mel z m ano, čeprou ma eno ... pa je kr hitr pristou na to, ampak tko, da bi jst k njemu pršla, ne on k men ... matr, se nas boji :lach:

drgač pa ne, ne težim nobeni in nobenmu, nimam za kej.
Uporabniški avatar
cokolada93
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cokolada93 »

men je tut njegova biuša ful težila ampak sam na začetku zveze. Svoje frendice je nagovorila da nej mi ena sporočila pišejo in sm čist popizdila. Pol je pa še enkrat k sva se s tipom skregala mu neki pisala smse.

No zdej se je saj umirla :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:/
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 18:37, skupaj popravljeno 1 krat.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

~NIA~ napisal/-a:čudn, tle gor na celem kozmo forumu so vse take, k bivše njim težijo (alpa sploh ne)
čudno se mi zdi da ni niti ena k bi bila 'tista' tečna bivša, nobena od njih ni prjavlena na forumu :/

samo res :D
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Jz kot bivša od bivših nisem nubeni delala problemu. Dečki majo naprej svoj lajf, z nekaterimi še mamo stike, z nekaterimi ne,... Vsak živi dalje.
Nubeni nisem hodla v zele, razen pr unem bivšem (ampak je on ohranju stike), ko je njegova sedanja pač se malo popuranla :D . Pa naredla taki halo ven, pa tako burko, ma daj, prokleti žnodrouc babji...Valda človeka ne kr preboliš, če si neki časa z njim (npr. bivši je komuniciro z bivšo, ko sem bla jz z njim. Kaj bi paničarla, če vem, da nebi več mel kaj z njo?! Pa še jz sem se menla z njo). Ok, midva sva komunicirala parkrat, problem pa je v tem, da je on meni priznal, da še neke čuti do mene, jaz pa tudi do njega (nisva bla še ne vem kok časa narazn). In vaaaldaaaa je znorela ženska do plafona pa nazaj jo je zabilo. Pol pa glupači dopovedat, da jaz če do nekoga še kaj čutim, mu to priznam. Ne mislilm pa pihat v ogenj, ker itak preboliš in greš dalje. Sploh pa se nisva vidla ne nič, samo menla sva se.
Ok, ko je bivša mojmu bivšemu to priznala, pa ga htela nazaj, pač ok... Sem ga pač prašala, kaj on o tem misli in da če želi bit z njo, naj bo...
Sam se mi zdi, da ne smeš bit tolerantn (vsaj večina ni), tak da pri naslednem mu bom že na začetku odvzela telefon, prepovedla mu bom pohajanje po neti po 22i uri, msn bo mel (valda) zablokiran, buh ne dej, vun sploh nebo hodo, meni bo dal kompletn urnik, kak dan preživlja, fuzbal ne bo izgovor, da bo lahko vun hodo, ker bo doma mel tv, verjetno bom še kakega detektiva najela, da mi bo poročo, kdaj ded vdihne in izdihne, ter zakaj naredit prvi korak z levo, ne pa z desno. Valda, na kaki fitnes, tek ali karkoli, kjer bi lahko srečo kako fukačico bivšo al pa bivšo dekle sploh nebo hodo. Slike albumov, pisem, spominu od bivših bo mogo javno zažgat za prvi maj,... :roll: . Yeah :D
Uporabniški avatar
uniqueee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a uniqueee »

spet se jaz oglašam.
kot sem se lepo veselila, da je končno odnehala, pa dobim predvčerajšnem sporočilo neko na mobitelu, pa kdo piše !? seveda onaa :roll: pojma niam, od kje lahko njej moja telefonska, samo mi je tui vseeno, bol me to, da res noče odnehat. pa celo gorzila mi ni. ne, zaj je šla po tisti prijazni, nič sluteči poti. svojemu nisem rekla, kr čakam, da se vidima, pa mu bom to pokazala, pa me zanima reakcija. samo, resno.. nekatere bivše so pa res za popizdit. po vaših komentarjih vidim, da je bolše ignorirat, zato pa ji tui nism odpisala.

pa, kot je nekdo omeno.. ne, nobemu bivšemu nisem težila, ker se mi to zdi absurdno, nenormalno. z vsemi sem v vredu odnosih. :D
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Oh my goodness, saj ne moreš verjeti kakšne trape se vse ne najdejo na tem svetu. :eek: Tako kot je že večina povedala pred mano - ni druge kot da jo OBA enostavno ignorirata (ker če bo eden popustil oz. izgubil živce, bo to dovolj velik povod, da bo baba dobila le še večji zagon da vaju znervira). V takem primeru bi se čisto mimogrede lahko zgodilo tudi to, da bi vaju spravila tako daleč, da bi se razšla. Zato se čim bolj distancirajta od nje in se delajta kot da je ne poznata. Željna je pozornosti in (očitno) še ne more preboleti tvojega fanta. Je pa logično, da je zdaj ubrala že drugo taktiko in sicer to, da je pričela z grožnjami. Ampak se z žensko ne obremenjuj, niti se ne spravljaj na njen nivo. Bo kokoška že ugotovila, da je šla predaleč in potem se lahko le še v zemljo ugrezne (vsaj mene bi bilo na njenem mestu sram, čeprav taki primerki ponavadi ne ugotovijo kaj dosti :roll:).
Uporabniški avatar
uniqueee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a uniqueee »

tshjaa.. ta baba je NEZNOSNAA. :roll:
prvo, kot prvo, je sama kriva, da sta šla narazen in s svojim primitivnim obnašanjem in izpadi, mu je pokazala, kdo je ona v resnici. moj bo, če že ni, prekino vse stike z njo. jaz tudi nebom pustila, da naju narazen spravi. samo malo me skrbi, kr poznam primer, ko je bivša podobno delala eni, pa se izkazalo za resnično. :?
dvomim ter močno upaaam, da ma samo ona probleme, da ni nič resnega na tem. zaupam mojemu, samo dvomi so pa pri meni vedno (slabe izkušnje). zaj je izpadla stvar, kot da ona noče, da se on norca zmene dela, pa da me nei prizadel pa to. prvo so pa ble neke vrste grožnje(njen 1. poiskus), zaj pa pravi mali psihijater. kera pa nebi imela čudnega občutka pri taki stvari ?? normalno, daje zaupanje, samo tako obnašanje pa je tu mač !
saj sem si naredla majhen načrt, kak bom to izpeljala. skupaj bomo "naključno" bli ob istem času na istem mestu, pa bomo 1x za vselej končali to temo.

da babnca nima ponosa, niti malo.. nevem, kaj bo stega. samo mene neo mela za norcca, če misli, da bom jaz klicala mojega, pa se skregala, se je pošteno vsekalaa :evil:

ne želite si tega. pa ne delajte istega.. :D
Uporabniški avatar
DiamondLollipop
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DiamondLollipop »

jas sem mela podobne probleme :D ko je "bivša" trdila da sta onadva skup, on pa da nimata več čisto nič.

Na koncu se je izkazalo, da ima tista "bivša" prav in da ona ni njegova bivša punca, ampak aktualna :D
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

o groza take ženske so obupne...
no js vem da bi enostavno ignorirala in ko bi bla zraven bi prou zanalašč tipa res ful božala in lupčkala in te scene...vse se vrača vse se plača :twisted: :D
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

xxwoman napisal/-a:Hihi... mojemu je bivša tudi ful težila, pa hotla bit spet z njim... potem pa mu je začela grozit, da bo začela pit in kadit in se drogirat, če ne bo več z njo :loldev: pa ji je rekel, da se ne pogaja s teroristi :D

tale je pa dobra bla ja...tvoj tip je genialc :D
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Odgovori