Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Jagodkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Jagodkaa »

srčica* napisal/-a:
Jagodkaa napisal/-a:a mogoče katera ve kdaj gremo lahko pogledat v lj svoje pole?

nam so rekli, da jih pošljejo iz ljubljane na šolo, pa da lahko pogledaš pole nekak v roku treh dneh... ne vem čisto točno...

če pa se pritožiš, pa plačaš

hvala.. se bom mal na šoli pozanimala, itaq mamo v ponedeljek neko podelitev spričeval..mogoč bodo kj povedal al bom pa koga vprašala
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

A po to maturitetno spričevalo je nujno it? Ker jst ne bi šla.
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

^^Nujno ni, ampak enkrat ga moraš dobiti, ker ga potrebuješ pri vpisu na faks. Tako da če ne boš šla sedaj, boš morala pa enkrat pozneje po spričevalo na šolo.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Aha ok,hvala. Ker v pondelk itak res ne morem it ker delam.
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a izzie »

Jaz ne mislim it, če bodo preslabi rezultati.. Joj, še samo 1 dan! No, pa še malo..
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

izzie napisal/-a:Jaz ne mislim it, če bodo preslabi rezultati.. Joj, še samo 1 dan! No, pa še malo..

ne razumem. :? maturitetno spričevalo moraš dobiti.
edino če misliš to, da v primeru, da ne narediš mature, ne greš v šolo.
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

^^pri ns so lani najprej povedal, keri so bli tisti k so pr kšnm predmetu izstopal..npr, da so mel use prou..ampak to se sam kšn najde :P pol so pa rekl, da zj bojo govoril tiste k majo use točke (diamantne maturante)..in jih kličejo po abecedi..oni prihajajo gor, se rokujejo, dobijo eno darilo, spričevalo..grejo dol..folk umes ploska :P pol je pa tko še za zlate... za druge ni pa nč..pač k se zlatim podeli spričevalo..se use konča & grejo ostali sami iskat..po mizah so razdeljena spričevala pa po abecedi :) uglavnm..nč ne govorijo točk pa tega..še posebi ne za tiste, k so pod 'zlatim' nivojem :)
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Pri nas je bilo tako, da smo imeli podelitev v kinodvorani in je ravnatelj najprej nekaj povedal, potem pa so gor poklicali zlate maturante in jim podelili spričevala. Potem je šel gor vsak razred posebej in razredničarka je imela po abecedi zložena maturitetna spričevala, mi smo se postavili v vrsto in je vsakemu dala spričevalo in smo šli.

Če so spričevala razdeljena po mizi, še vedno ni nujno, da vsak vidi rezultate, ker dobiš nek A3 format kot neko mapo in je potem notri v tem še poseben list, na katerem so ocene. Dvomim, da če je to razdeljeno po mizi, da so "mape" odprte, da lahko to vsak vidi.
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka

gaby_ napisal/-a:
izzie napisal/-a:Jaz ne mislim it, če bodo preslabi rezultati.. Joj, še samo 1 dan! No, pa še malo..

ne razumem. :? maturitetno spričevalo moraš dobiti.
edino če misliš to, da v primeru, da ne narediš mature, ne greš v šolo.

Ja, mislila sem, da na podelitev ne bom šla, če bo slabo.. Raje me je pred tajnico sram, kot pred vsemi sošolci, starši, profesorji,.. :?
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

buubbika napisal/-a:Aaa so so.. No, sam vseen lohk drugi vidjo, če so na mizah, kok je to bednooooo :? .. Hvala.

Ne ne vidjo..k ti se postavš pred mizo s tvojim priimkom..čakaš, da pridš na vrsto..in pol te una foxa poišče med usmi mapcami in ti da spričevalo..pa podpisat se morš.. tko da nben nč ne vid ;)
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka

°PeeKaBoo°, po kolkem času si ti dobila od faxa pismo?
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica

^^joj točn se ne spomnm.. :? sj je biu datum 'točno' določen..a letos ni? kšn tedn po razglasitvi rezutatov oz. podelitvi spričeval..se mi zdi :gruebel: proti koncu (zadn tedn) julija uglavnm.. :)
Uporabniški avatar
izzie
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja, piše NAJKASNEJE do 23. julija.. Pedagoginja mi je rekla, da zna bit kakšen dan prej.. Me pa zdaj zanima, kolko dni je to, kakšen dan prej.. :)
Joooj, da je treba na vse to tak dolgo čakat.. :(
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Pomoje bo mogoče 1 dan prej, samo itak tam delajo vse v zadnjem trenutku ker se jim ne da :D
Isto je blo dve leti nazaj, pa so dobili zadnji dan.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Jaz sem pogledala pismo iz Univerze (ga imam shranjenega za spomin :D ) in je napisan datum 19.7.2007 (rezultate smo izvedeli 16.7.). To je bil četrtek, tako da predvidevam, da sem pošto dobila v ponedeljek ali pa torek (23. ali 24.7.). Po mojem boste rezultate dobili naslednji teden.
Zaklenjeno