Kam greste letos na glavne počitnice?
-
- Kofetarica
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 20. Jan. 2010 12:05, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
- br0ken heart
- Komunikatorka
Jst sm tud glih dans zjutri pršla nazaj iz Komiže na Visu,
bilo je prekrasno, lahko rečem, da je bil dopust kot celota verjetno najlepši izmed vseh do sedaj, ker je bilo res vse krasno - super kul apartma, blizu mestnega jedra in plaže, lepa plaža, senčke na pretek, voda kristalno čista, ma ni da ni, res!
Kopala sva se na najlepši Srebrni plaži, kar sm jih kdaj vidla
, dost sva si privoščila, jedla same dobrote in res odklopila;
edina napaka je bila, da sva šla samo za 1 teden in odločila sem se, da si drugo leto vzamem 2 tedna glavnega dopusta naenkrat, in me boli za vse.
Možno, da greva tudi nazaj v Komižo. 
bilo je prekrasno, lahko rečem, da je bil dopust kot celota verjetno najlepši izmed vseh do sedaj, ker je bilo res vse krasno - super kul apartma, blizu mestnega jedra in plaže, lepa plaža, senčke na pretek, voda kristalno čista, ma ni da ni, res!

Kopala sva se na najlepši Srebrni plaži, kar sm jih kdaj vidla

edina napaka je bila, da sva šla samo za 1 teden in odločila sem se, da si drugo leto vzamem 2 tedna glavnega dopusta naenkrat, in me boli za vse.

^^Srebrno je res najlepša plaža, sam hudiča ker sm se tam dvakrat opekla a morksih veternicah ker ji je kar nekej, sploh v tistih "bazenčkih" bolj na levi strani..drugače pa ah ja Mimi, Vissss
najlepše....drugo leto grem tud jst tja...
Letos pa na Hvar, čez celih pet dni ki se bodo vlekli v nedogled, tko kot zmeri.kumi čakaaaam

Letos pa na Hvar, čez celih pet dni ki se bodo vlekli v nedogled, tko kot zmeri.kumi čakaaaam