Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

nobodysgirl napisal/-a:sej bi ti verjetn isto naredu če bi bil v njeni situaciji...

Hahaha ... :lol: Šala dneva :lol:
Jaz imam vedno prav.Slika
Uporabniški avatar
manculina*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a manculina* »

Punce ne se sekirat. Pojdite ven, uživajte v družbi, uživajte same s sabo. Skratka, ne dovolite da vam uničujejo bivši fantje te lepe poletne dni.

:zustimm:

Se čist strinjam s punchko! :D
Uporabniški avatar
Barbie_girl*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Barbie_girl* »

ja ... v teoriji zveni vse tole prbližn tak. ampak praksa je pa mal del od resnice ...

sej booooo, ane? :(
It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you...
Uporabniški avatar
manculina*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a manculina* »

Ja.. valda da bo :D sam pust času čas.. delej stvari k jih mas rada čimmanj (poskus) o temu razmišlat ..
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

Barbie_girl* napisal/-a:ja ... v teoriji zveni vse tole prbližn tak. ampak praksa je pa mal del od resnice ...

sej booooo, ane? :(

ja ponavadi je tako! samo bodi močna in to kar se v teoriji sliši lahko izvedi v praksi. saj kmalu ugotoviš da je res lahko! :) dokaži sama sebi da si dovolj močna, da lahko premagaš ovire,ki se trenutno zdijo nemogoče! :) vse se da,samo dovolj volje moreš imet! :)
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

punce,zgledujte se po moji bivši,ki me ne jeb* 5% več .. :D ;pa čeprav mi gre na trenutke kr dobro je še ne morn prebolet,vsake tolko je za popizdit..
Uporabniški avatar
Barbie_girl*
Sramežljivka
Sramežljivka

stevens napisal/-a:punce,zgledujte se po moji bivši,ki me ne jeb* 5% več .. :D ;pa čeprav mi gre na trenutke kr dobro je še ne morn prebolet,vsake tolko je za popizdit..

in kdo je koga pustu? pa kok časa sta skup bla?
It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you...
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a PuNcHKaa »

stevens napisal/-a:punce,zgledujte se po moji bivši,ki me ne jeb* 5% več .. :D ;pa čeprav mi gre na trenutke kr dobro je še ne morn prebolet,vsake tolko je za popizdit..

Pa verjetno je dala ona tebi konec. Vedno je tak, da tisti ki je zapuščen vedno bolj trpi. Eh, saj bo. Ne se sekirat, ko ti bo hudo idi na pir. :D
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka

ja res je :D ,ona je mene pustla..skup pa sma bla nekaj dni manj ko 1 leto,s tem,da je pri mojih 21ih letih bla prva punca katero sem mel rad oz. jo mam :D ..je pa tud res,da sem bil sam kriv,da me je pustla( pa ne,nisem varal)..kar se tiče piva,pa sn spet začel preveč pit ja,samo ravno takrat delam bedarije in najdem najslabše načine,da bi ji pokazal kolk mi pomeni in to jo še samo bolj odvrača od mene..mah rad jo mam ne glede na vse.. it's all get better in time..
Uporabniški avatar
Barbie_girl*
Sramežljivka
Sramežljivka

ja vidiš .. ona je tebe pstila. zato je pa temu tak.
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Danes sem pobrala še zadnje svoje stvari.....joj...kak boli...prav pri srcu me stiska...zdaj pa je res to to...me je prosil, naj ga pustim na miru.Zdaj pa bom res nehala težit. :cry:
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka

ja... :(
Uporabniški avatar
Barbie_girl*
Sramežljivka
Sramežljivka

Razlagalka napisal/-a:Danes sem pobrala še zadnje svoje stvari.....joj...kak boli...prav pri srcu me stiska...zdaj pa je res to to...me je prosil, naj ga pustim na miru.Zdaj pa bom res nehala težit. :cry:

ahjej no :( sj tko je najbolš, d nimata zaenkrt nič stikov. čeprav je težk, ampak se navadiš ... pol ti pa u sekundi dvajst use sesipne, ko ga vidiš tam nekje ... upi, da nau tko!
drgč pa js tut še morm po stvari ... ne, sj ne da sma šla pred 2ema mescoma narazn, js pa še kr tam par zadev... bo treba nekot dobit nazaj, pa upam d se ni preuč izživlu nad čim:D :evil:
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a PuNcHKaa »

stevens napisal/-a:ja res je :D ,ona je mene pustla..skup pa sma bla nekaj dni manj ko 1 leto,s tem,da je pri mojih 21ih letih bla prva punca katero sem mel rad oz. jo mam :D ..je pa tud res,da sem bil sam kriv,da me je pustla( pa ne,nisem varal)..kar se tiče piva,pa sn spet začel preveč pit ja,samo ravno takrat delam bedarije in najdem najslabše načine,da bi ji pokazal kolk mi pomeni in to jo še samo bolj odvrača od mene..mah rad jo mam ne glede na vse.. it's all get better in time..

Oh joj. Saj bo. stevens po pisanju sodeč si nekje iz okolice Mb. :D

Razlagalka upam, da bo čimprej boljše. Pa ko se vidiva se pomeniva. :bussi:

Barbie_girl* pojdi po stvari pa se reši tega bremena. Pa bo lažje. Al pa koga pošlji po stvari. Naj ti ne pride do živega. Ne se mu pustit. :wink:
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka

ja res je,da sem iz maribora :) ..zlo možno,da se tak poznama :D
Zaklenjeno