Kaj se zgodi ko nehaš jemati kontracepcijske tabletke?
Ja vem, kaj je predsemenska tekočina ... Mogoče imam jaz pretirano preganjavico, ampak ko ima fant erekcijo, se raje ne stiskava skupaj s tistimi deli, čeprav neke logike za zanositev ni - v predsemenski tekočini je malo semenčec, ki na zraku itak umrejo, da bi pa prišle brez prodora v nožnico, pa je tudi smešno, ampak ... raje ne poskušam, ker strah je strah 

po 3 mescih nejemanja KT (logest), lahko potrdim, da se počutim odlično... prej k sm jih jedla sm bla skoz neki živčna, non stop sm spreminjala razpoloženje, dost več prejokala, se sekirala za bz...
zdj pa tega ni... res se počutm fajn (razlika je očitna)
mal mozolčkov dobivam, ampak ni take panike
glede potrebe po sexu pa še ne vem kako je, k nimam tipa... mislm d se bo tud pr tem spremenila zadeva...
zdj pa tega ni... res se počutm fajn (razlika je očitna)

mal mozolčkov dobivam, ampak ni take panike

glede potrebe po sexu pa še ne vem kako je, k nimam tipa... mislm d se bo tud pr tem spremenila zadeva...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
O ti maš pa kontra reakcijo kot večina, ki jemlje kt, predvsem govorimo o Logestu. Men se je počutje ful poslabšalo po začetku jemanja, sam sej pol sčasoma gre, se navadiš.
Pri Yasminelle, ki jih mam zdaj, se mi pa tud ne zdi, da se bi mi karkoli izboljšalo ali poslabšalo. Edino včasih se mi ogromno vode odvaja iz telesa.