Že tretjo noč zapored sem sanjala,da sem dobila rezultate mature, vendar imam vsakič drugačne ocene...
Enkrat sem sanjala,da sem padla anglo, drugič,da sem jo pisala tri in danes,da sem jo pisala dve. Medtem ko matematiko in slovenščino vedno pišem 4 in 5. Noro, zmešal se mi bo od čakanja, pa sploh ne razmišlam tok o tem, ampak sanjam pa cele noči, se zbujam, sm cela preznojena... Kdaj bo že pondelk
Pink Panterka napisal/-a:Že tretjo noč zapored sem sanjala,da sem dobila rezultate mature, vendar imam vsakič drugačne ocene... Enkrat sem sanjala,da sem padla anglo, drugič,da sem jo pisala tri in danes,da sem jo pisala dve. Medtem ko matematiko in slovenščino vedno pišem 4 in 5. Noro, zmešal se mi bo od čakanja, pa sploh ne razmišlam tok o tem, ampak sanjam pa cele noči, se zbujam, sm cela preznojena... Kdaj bo že pondelk
tut men se je dns pa učer sanjal.učer smo bli v šoli na podelitvi(torej sm nrdila=)) dans se mi je pa sanjal d smo bli opisno ocenjeni na ustnih in so me pr slovi ful pohvalil pr angli sm bla normalno pohvaljena nč preveč, za mato sm pa lih brat začela in....mi je telefon zazvonu, me je lubi klicou in sanj je blo konc.sm pa isto vsa preznojena bla in tut jz se zbujam...pa še na morje grem jutr in u pondelk pridem po rezultate...še to ne ob 5 zjutrej....bom mogla še dlje čakat ....ampak oky pol grem pa u tork tkoj nazaj na morje =) juhu! komaj čakam d bo mim tole use...
drugač pa peekaboo-> ko se zvejo rezultati mature se menda zve tut kolk je pik za kakšn fax.kolk pik maš si sama zračunaš na internetu, pol pa tkoj vidš kam boš loh sprejeta in kam ne....drugač pa lah na pošto počakaš kam so te sprejel.ampak tista pošta bo pa ml kasnej.k je pred 4 leti delal moja sestra maturo mislam d so en tedn al pa dva počakal.
1 tedn po rezultatih se zve..
js zaenkrat še nism neč sanjala od mature (vedno sm sanjala ko sm mela za dobit nazaj rezultate od kakega težkega testa al pa če se mi je šlo za uspeh), bom pa v nedeljo, pod pogojem da bom sploh šla spat oz. zaspala me pa neki zanima.. recimo da si sprejet na 3. mesto k si ga upisu, pa ti to niti najmanj ni všeč in greš višat maturo (jesenski rok), in s tem posledično bi se v drugem krogu nekam drugam vpisu, se je treba s tiste šole (k je bla pod tretjo željo) izpisat al kko gre to?
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Jah ne vem, nam so v šoli rekli da sta pri slovenščini možni samo 2 dodatni, pa tut na tistem listu k ga je mela razredničarka je pri meni pisalo 1/2 (kar naj bi pomenilo da sem dobila eno točko od dveh možnih). Mahhh sej je vseen, sam da je konc.
Mi mamo gasilsko veselico v nedeljo in prov zanalašč bom šla, da mal srečam folk in da pozabim na pondelk. Mislm pa,da ne bom šla spat do petih zjutri, ker bom itak tok živčna.
Moji sošolci so naredl maturo in sicer od 7 jih je naredil 6...
Upam, da ste ve tudi....
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
[vanessa] napisal/-a:me pa neki zanima.. recimo da si sprejet na 3. mesto k si ga upisu, pa ti to niti najmanj ni všeč in greš višat maturo (jesenski rok), in s tem posledično bi se v drugem krogu nekam drugam vpisu, se je treba s tiste šole (k je bla pod tretjo željo) izpisat al kko gre to?
Če boš dobila pošto, da si sprejeta na 3. željo in ti tja nočeš iti, potem se pač ne boš šla vpisat. S fakultete ti domov pošljejo pismo, kdaj se moraš priti vpisat in pri nas je pisalo, da če te takrat ni, bojo mesto pač ponudili nekomu drugemu (čeprav pri nas se je to malo čudno slišalo, ker se nas je tako ali tako premalo prijavilo ).
Potem ne boš nikjer vpisana in se ti tudi izpisovati ne bo treba .
jaz sem tudi ena tistih, ki8 še čaka na rezultate... me že fino matra!!! čestitam vsem, ki ste nardile maturo!! me pa še neki zanima... a mogoče ktera ve datum oz. kdaj priblžno dobimo rezultate o tem, če si sprejet na fax?
hvala za odgovor...