Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Že tretjo noč zapored sem sanjala,da sem dobila rezultate mature, vendar imam vsakič drugačne ocene...
Enkrat sem sanjala,da sem padla anglo, drugič,da sem jo pisala tri in danes,da sem jo pisala dve. Medtem ko matematiko in slovenščino vedno pišem 4 in 5. Noro, zmešal se mi bo od čakanja, pa sploh ne razmišlam tok o tem, ampak sanjam pa cele noči, se zbujam, sm cela preznojena... Kdaj bo že pondelk :(
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

Bom kr vs vprašala..vrjetn še najbl veste, ker je pr vs zdj to aktualno :P Kdaj se pa zve, če si sprejet na fax? :)
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

Pink Panterka napisal/-a:Že tretjo noč zapored sem sanjala,da sem dobila rezultate mature, vendar imam vsakič drugačne ocene...
Enkrat sem sanjala,da sem padla anglo, drugič,da sem jo pisala tri in danes,da sem jo pisala dve. Medtem ko matematiko in slovenščino vedno pišem 4 in 5. Noro, zmešal se mi bo od čakanja, pa sploh ne razmišlam tok o tem, ampak sanjam pa cele noči, se zbujam, sm cela preznojena... Kdaj bo že pondelk :(

tut men se je dns pa učer sanjal.učer smo bli v šoli na podelitvi(torej sm nrdila=)) dans se mi je pa sanjal d smo bli opisno ocenjeni na ustnih in so me pr slovi ful pohvalil pr angli sm bla normalno pohvaljena nč preveč, za mato sm pa lih brat začela in....mi je telefon zazvonu, me je lubi klicou in sanj je blo konc.sm pa isto vsa preznojena bla in tut jz se zbujam...pa še na morje grem jutr in u pondelk pridem po rezultate...še to ne ob 5 zjutrej....bom mogla še dlje čakat :( ....ampak oky pol grem pa u tork tkoj nazaj na morje =) juhu! komaj čakam d bo mim tole use...

drugač pa peekaboo-> ko se zvejo rezultati mature se menda zve tut kolk je pik za kakšn fax.kolk pik maš si sama zračunaš na internetu, pol pa tkoj vidš kam boš loh sprejeta in kam ne....drugač pa lah na pošto počakaš kam so te sprejel.ampak tista pošta bo pa ml kasnej.k je pred 4 leti delal moja sestra maturo mislam d so en tedn al pa dva počakal.
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

^^ ok tnx ;) sj drgač ni za mene, jst sm že en letnik oddelala na svojm faxu :P me zanima za nekoga druzga..točke smo pa že zračunal :) upejmo na najbolš! :P
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

1 tedn po rezultatih se zve..
js zaenkrat še nism neč sanjala od mature (vedno sm sanjala ko sm mela za dobit nazaj rezultate od kakega težkega testa al pa če se mi je šlo za uspeh), bom pa v nedeljo, pod pogojem da bom sploh šla spat oz. zaspala :roll:
me pa neki zanima.. recimo da si sprejet na 3. mesto k si ga upisu, pa ti to niti najmanj ni všeč in greš višat maturo (jesenski rok), in s tem posledično bi se v drugem krogu nekam drugam vpisu, se je treba s tiste šole (k je bla pod tretjo željo) izpisat al kko gre to?
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Jah ne vem, nam so v šoli rekli da sta pri slovenščini možni samo 2 dodatni, pa tut na tistem listu k ga je mela razredničarka je pri meni pisalo 1/2 (kar naj bi pomenilo da sem dobila eno točko od dveh možnih). Mahhh sej je vseen, sam da je konc. :D
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Mi mamo gasilsko veselico v nedeljo in prov zanalašč bom šla, da mal srečam folk in da pozabim na pondelk. Mislm pa,da ne bom šla spat do petih zjutri, ker bom itak tok živčna.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Moji sošolci so naredl maturo in sicer od 7 jih je naredil 6...

Upam, da ste ve tudi....
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Kok vas je blo pa v razredu, da jih je šlo samo 7 na maturo? :eek:
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

[vanessa] napisal/-a:me pa neki zanima.. recimo da si sprejet na 3. mesto k si ga upisu, pa ti to niti najmanj ni všeč in greš višat maturo (jesenski rok), in s tem posledično bi se v drugem krogu nekam drugam vpisu, se je treba s tiste šole (k je bla pod tretjo željo) izpisat al kko gre to?

Če boš dobila pošto, da si sprejeta na 3. željo in ti tja nočeš iti, potem se pač ne boš šla vpisat. S fakultete ti domov pošljejo pismo, kdaj se moraš priti vpisat in pri nas je pisalo, da če te takrat ni, bojo mesto pač ponudili nekomu drugemu (čeprav pri nas se je to malo čudno slišalo, ker se nas je tako ali tako premalo prijavilo :lach: ).
Potem ne boš nikjer vpisana in se ti tudi izpisovati ne bo treba :) .
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Kraj: KK

Neprebrana objava Napisal/-a B@bsy »

jaz sem tudi ena tistih, ki8 še čaka na rezultate... me že fino matra!!! čestitam vsem, ki ste nardile maturo!! :D me pa še neki zanima... a mogoče ktera ve datum oz. kdaj priblžno dobimo rezultate o tem, če si sprejet na fax?
hvala za odgovor...
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

mislim da zvemo 23.7 ali smo sprejeti na šolo.
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

koliko dni po sprejetju maturitetnih rezultatov pa zveš, če si sprejet ali ne?

aja pa prosla bi če ma kera link od tiste strani, kjer vpišeš ono kodo, da zveš rezultate.... meni se je namreč komp sesul...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Tamceek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamceek »

srčica* napisal/-a:koliko dni po sprejetju maturitetnih rezultatov pa zveš, če si sprejet ali ne?

aja pa prosla bi če ma kera link od tiste strani, kjer vpišeš ono kodo, da zveš rezultate.... meni se je namreč komp sesul...

izvoli :wink:
http://matura.ric.si/
..just wanna dance, wanna go insane...
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love18 »

kje pa lh pogledam kriterije za 2? se bojim da matematke ne bom nardila :(
Zaklenjeno