Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

Kate Moss napisal/-a:jaz pa bom znorela do ju3..Mamo namreč 2 dni piknik ( kar pomeni da prespimo v šotorih ) in kdo bo tud tam ? ON! Ne vem kak se naj obnašam,reagiram..NIČ..Sploh ne vem zakaj grem na ta nori piknik. Na koncu mi še pa manjka samo to da bo osvajal kero..

če si še v tistem začetnem obdobju prebolevanja, te ti nekako ne priporočam da greš kamorkoli v njegovo bližino. ker ignorirat ga bo malo težje, v drugem primeru pa si boš samo piknik pokvarla, ker se ne boš mogla sprostiit. zdaj če bo drugo osvajal...ja bolelo te bo, sploh če še ti ful pomeni. dvakrat premisli!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
nobodysgirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nobodysgirl »

jst tut ne bi šla na piknik! premisli, a greš zato ker moraš podnujno it, al podzavestno, da ga vidiš? :)
Uporabniški avatar
Devilish
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In the back of your mind:P

Neprebrana objava Napisal/-a Devilish »

Js tud nebi šla na piknik, če pa že, bi ga pa poskušala čist ignorirat..Pogovarjaj se z vsemi drugimi, le z njim ne, bodi nasmejana, ne kaži mu da ti je težko.Upam da ti bo uspelo:/
Sexually, mentally, psihically, emotionally, I'll be like your medicine and you can take every part of me:*
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

jez neb šla... samo sebe boš mučila če boš šla :wink:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
Barbie_girl*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Barbie_girl* »

no js pa sm že mela podobn primer s piknikom k je biu en tedn po tistem k sma šla narazn. in seveda sm šla ... baba glupa pač:S in iz lastnih izkušenj ti pravim, da ne it, če hočeš sami seb dobr!
It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you...
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

Kate Moss napisal/-a:jaz pa bom znorela do ju3..Mamo namreč 2 dni piknik ( kar pomeni da prespimo v šotorih ) in kdo bo tud tam ? ON! Ne vem kak se naj obnašam,reagiram..NIČ..Sploh ne vem zakaj grem na ta nori piknik. Na koncu mi še pa manjka samo to da bo osvajal kero..

Kljub temu, da vsi razumski razlogi govorijo proti pikniku, grem stavit, da bo šla. In potem bo vseh 48 ur samo gledala kaj počne, koga gleda, katera gleda njega ... morda iskala celo znake, ki bi kazali na to, da mu še vedno ni vseeno ...

Upam pa, da bo prevladal razum in bo ostala doma ... Vendar je ta scenarij verjetno utopičen ... :roll:
Jaz imam vedno prav.Slika
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

^^ :roll: jao, samo uprašala nas je za mnenje, kar bo pa nardila je pa čist njena stvar, mi ji lahko samo svetujemo, kaj bi naredile, če bi ble na njenem mestu
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
nobodysgirl
Sramežljivka
Sramežljivka

DrFreud napisal/-a:Kljub temu, da vsi razumski razlogi govorijo proti pikniku, grem stavit, da bo šla. In potem bo vseh 48 ur samo gledala kaj počne, koga gleda, katera gleda njega ... morda iskala celo znake, ki bi kazali na to, da mu še vedno ni vseeno ...

Upam pa, da bo prevladal razum in bo ostala doma ... Vendar je ta scenarij verjetno utopičen ... :roll:

No ni lih treba zavijat z očmi, sej bi ti verjetn isto naredu če bi bil v njeni situaciji... v teoriji smo vse pametne, pa ne vem če bi ble vse tok močne, da ne bi šle ;)
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

najlažje je govort :wink: vse smo pametne pa pač itq svetujemo kaj naredit. Najhuje pa je ko moramo to naredit same.
Jst sm vedla da bo moj v soboto zunaj. In sem vseeno mela namen it! Čeprav sem vedela kako hudo mi bo bilo, me je vseeno nekaj gnalo tja. Na koncu je zvečer nekaj prišlo vmes in nisem šla. In sedaj sem seveda vesela da se je tisto zgodilo ker pojma nimam kaj bi se mi zgodilo da bi kaj videla z drugo. Slabo mi je bilo že samo ko so mi povedali. Tako da se res bojim tega prizora!! In seveda lahko mi je sedaj govoriti..ko pa bom naslednič odločala zase, ne vem če bo tako :wink:
Kate Moss...razčisti pri sebi, kako grozno si ga želiš videti in kaj bi bilo če ga vidiš z drugo...bi prenesla? se mi zdi da tole najprej odtehta...
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Js sm vedno šla kamr je šou on, kr sm ga hotela nadzirat, videt al bo s kšno, če bo kšno osvaju, kaj bo delu nasploh itd.. Očitno se ful rada mučim :D
Seveda ljubeznskih prizorou nism zamudila in je blo ful težko to gledat, tisti trenutek sm misnla da se mi je podru cel svet, joka in stoka ni manjkalo, samo po nekem cajtu se navadiš in pol ti je celo lažje. Predn sm doživela prvi tak prizor so mi govorili da je res lažje ko to dejansko vidiš kr se nekako "navadiš", rataš imnua, js pa nism verjela že k, ko so se mi v glavi odvijali razni prizori se mi je skorej zmešalo. Živce sm zgubila že samo ko je govoru s kšno in sm si misnla da bo s tisto, da sm se drugim zdela že paranoična.. Mogoče sm bla res, čeprou se je dosti krat urensičlo to česar sm se najbolj bala (mam prou posebn čut za to, I guss). :roll: Samo ko ubistvu vidiš človeka kko je z drugo nimaš kej..
Pač preživiš, življenje gre naprej, to bi mogu bit še en razlog več da ga pozabiš. Tko da taki prizori pomagajo (no, vsaj v mojem primeru) čeprou je blo vedno hudo. Kar pa ne pomaga je to da greš tja kamr gre on samo zto da ga nadziraš, kr tko se samo z njim ubadaš in namesto da bi se mela lepo nisi sproščena. Js sm zapravla čisto preveč takih noči zarad njega in se ni splačalo, kr nism dosegla nič.. :roll:
nobodysgirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Jest mam tudi ta čut... mogoče zato, ker vidiš kako se obnaša do nje, kakšne stavke uporablja... zato k je enkrat to delu z mano :( :(

meni je včeraj ratalo celo kr en film v enem šusu pogledat, čeprav sm hotla že obupat... odkar sva se razšla, imam take probleme s koncentracijo, da joj :? sploh ne morem sedet 2h pr mir in se zatopiti v film... a ma še kira take probleme?
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Jst zase lah rečm da takih problemov nimam. Normalno funkcioniram naprej. Me pa daje to, da si ga ne morem izbit iz glave. Nikakor! Probam bit čim več v družbi, ga žurat, športat pa da nism sama. Ampak zamotim se le za nekaj minut potem me pa vedno neki spomne nanj. Al oseba, dogodek, kkšni kraji...vse me spominja nanj. :( :roll:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veronika_ »

xy
Zadnjič spremenil veronika_, dne 17. Avg. 2008 20:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a PuNcHKaa »

Punce ne se sekirat. Pojdite ven, uživajte v družbi, uživajte same s sabo. Skratka, ne dovolite da vam uničujejo bivši fantje te lepe poletne dni. :)
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

PuNcHKaa napisal/-a:Punce ne se sekirat. Pojdite ven, uživajte v družbi, uživajte same s sabo. Skratka, ne dovolite da vam uničujejo bivši fantje te lepe poletne dni. :)

DAJMO; PUNCE!!!! :knuddel: :bussi:
Zaklenjeno