sam nevem zakaj ampak tok me je bolel da ga ni mogu do konca not dat.nevem ful mi je tko neprijetno kr pč nevem al mam tok nizek prag bolečine al je blo kei druzga
Zgubila sem nedolžnost [ZT]
- sunnydayka
- Komunikatorka

- Kraj: lj
- LitTle biTch^^
- Sramežljivka

- Kraj: SomeWhere oweR the RainBow...
- crazy_bitch
- Sramežljivka

Jaz pa moja poletna avanturca sva pa eno leto nazaj hotla probat sexat - zame prvič zanga ne- in mi ga ni mogu dat notr - mislm mau ga je, ker kri mi je tekla dost pa še nasledne 2 dni mi je po mal, pa bolel me je tudi. Po tem nism več hotla. Zj mam pa fanta (druk) in me zanima če mi bo kri tekla tudi z njim in če sva takt do konca predrla deviško kožico ali ne? 
- Sweet Princess
- Kofetarica

- Kraj: Ljubljana
- princeskaa
- Sramežljivka

js sm jo zgubila in se ne sekiram več
nism jo pa zato, da bi jo
vseen mi je neko breme padlo z ramen.. prej sm bla mal zafrustrirana kar se sex-a tiče.
In ko poslušam moje nedolžne prijateljice.. in mi one svetujejo kako pa kaj
češ da je to sveto, potem mi pa še o tipih pametujejo, k so same tako izkušene (izbirčne), da glava peče.
Uglavnem se mi ne zdi nč tazga več in so mi neumne tiste, ki se čuvajo do nevemkdaj
samo moje mnenje o brezveznosti tega
nism jo pa zato, da bi jo
vseen mi je neko breme padlo z ramen.. prej sm bla mal zafrustrirana kar se sex-a tiče.
In ko poslušam moje nedolžne prijateljice.. in mi one svetujejo kako pa kaj
Uglavnem se mi ne zdi nč tazga več in so mi neumne tiste, ki se čuvajo do nevemkdaj
samo moje mnenje o brezveznosti tega

Tipa sem mela ful rada, čeprov se nisma dolgo poznala ampak mi ni žau ker je blo res prfekt...tko k sem si vedn predstavljala...