Nadine napisal/-a:MsN napisal/-a:Channah napisal/-a:4. Bližajoče volitve in politiki.. No to me je kr šokiralo, ko sem prebrala.. Sej ne morem vrjet, da dejansko mislite, da gre tu le za volitve.. Gre pač za spoštovanje.. Vedno, ko je kakšna večja nesreča pridejo tam politiki in predsednik.. Ne vem, to je očitno njigova naloga. Tu gre pač za lojalnost.
Si pa naivna, če misliš, da je slinjene političnih riti na pogrebih, ob reševanju in na žalnih slovesnosti lojalnost.
In, ko je Cukjati v roku pol leta (najprej o Drnovšku, zdaj o Jancu) sredi parlamenta spet ponovil nekaj najbolj neizvirnega, in sicer: '' X ni bil le politik, temveč najprej človek.'', ti je jasno vse o lojalnosti. Niti malo domišljije nimajo, vsak, ki umre je naprej človek, šele nato politik, vsak je dober, vsak je odličen prijatelj, mož, oče ... Bla, bla.
Resda morajo po lastni funkciji na žalne slovesnosti, ko umre poslanec, tudi na pogreb je iti vljudno, ampak verjemi, da bodo sedaj vsi politiki vsako, četudi žalostno, priložnost izkoristili za samopromocijo ... 'Reševalec' Janša je začel že tik ob Savi, ko je materi, ki je izgubila otroka, pomagal bližje - seveda so vse posneli, da folk vidi, kako dober in sočuten je ... Bla, bla - spet
oh please, če ga pa nebi blo tm, bi pa vsi kritiziral zakaj ni janša nč naredu in blablabla, men se zdi to prov da je šou tja in da jim je pomagal... in, ja, zihr mu je bilo do samopromocije v tistem trenutku
me je pa ful ganil to use skupi, pa pol k sm brala use te novice po netu in to...
Točno tako, če ga pa ne bi bilo tam, bi pa vsi kritizirali..
Sicer pa ne vem zakaj se vsi spravljate na "ubogega" Janšo, češ kako si nabira volilce.. Saj ni bil edini tam..

No, to, da je materi pomagal bližje je človeško dejanje, ker je bil on pač edini, ki ji je pomagal, pa je blo kar veliko politikov tam..