ne bi mu pustila užitka z dvema bejbama, on pa tudi ne bi ravno gledal, kako bi se en drug tip z mano ukvarjal. itak pa on ni za take stvari, jaz tudi ne, tako da je volk sit in koza cela
jst ni šans da bi gledala še eno x žensko k sexa z nama, posebej da je on zravn.. NE !
ta možnost pride u pošteu edino fora 3 frendi med sabo.
Če sm pa u zvezi ga ne delim z nobeno ! ! !
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Niti pod točko razno! Ne predstavljam si, da bi v pričo mene katera druga obdelovala mojega dragega oz. da bi mene v pričo njega kdo obdeloval. Niti nimam najmanjše želje po tem; upam, da moj tudi ne.
mi2 sva se o tem ful pogovarjala ko še nisva bila resno skupaj.. ampak zdaj, hm. nikoli neveš ane če bi bil pravi moment, pravo vzdušje in prava oseba nevem kaj se lahko zgodi ampak načeloma bi mi bilo ljubše, če bi to izpeljala s fantom, ki nebi bil MOJ fant.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Dokler sem v zvezi ne ! Mojga ne delim z nobeno. Nit on nej nit ne sanja, da bi sploh predlagu kej tazga.
V kšni drugi situacija pa bi definitivno rada probala.
...Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas...
small_star napisal/-a:Niti pod točko razno! Ne predstavljam si, da bi v pričo mene katera druga obdelovala mojega dragega oz. da bi mene v pričo njega kdo obdeloval. Niti nimam najmanjše želje po tem; upam, da moj tudi ne.