Ne maram oralnega seksa
meni je sicer fant že pri prvem seksu in takrat mi je ful ugajalo. jaz mu nekaj časa nisem, ker mi je to bilo kar nekaj. potem pa sem si enkrat kar tak rekla, zdaj pa bom. če nebom zdaj, nebom nikoli (aja, da ne bo pomote, fant ni nikoli niti omenil, da si to želi). in od takrat naprej je to kar stalnica, ne pri vsakem seksu, je pa pogosto. in ful mi paše res, ko ga gledam, kako uživa.
sicer pa sem potem jaz dobila neke predsodke, da on to dela samo zato, ker kao 'mora' ipd. in nisem več želela, da bi mi on to delal. no pa sva se potem lepo pogovorila in sedaj vem, da tudi njemu paše, ko me gleda, kako uživam.
se pa popolnoma strinjam, da je vsakršno siljenje v kakršnokoli spolno zadovoljevanje neumno in bo parnerja/partnerico prej odbilo. seks ne bo več sproščen, tu pa se pojavijo težave. navsezadnje, posteljni užitki se ne imenujejo zaman z besedo 'užitki'.
sicer pa sem potem jaz dobila neke predsodke, da on to dela samo zato, ker kao 'mora' ipd. in nisem več želela, da bi mi on to delal. no pa sva se potem lepo pogovorila in sedaj vem, da tudi njemu paše, ko me gleda, kako uživam.
se pa popolnoma strinjam, da je vsakršno siljenje v kakršnokoli spolno zadovoljevanje neumno in bo parnerja/partnerico prej odbilo. seks ne bo več sproščen, tu pa se pojavijo težave. navsezadnje, posteljni užitki se ne imenujejo zaman z besedo 'užitki'.
Meni je blo tko nerodno že ko sva prvič seksala. Jz sm bla nedolžna, on pa jih je dau enih par skozi. In pol je enkrat omenu, da če bi hotla, bi lahko probala. In je neeeeee. Čez neki časa me je začelo zanimat kko to zgleda. In sm. Že takoj mi je ratalo ušeč, ker sm vidla kko je biu pozitivno presenečen in kko mu je pasalo. In pol sm začela to redno prakticirat. Prau pride tiskrat, ko bi hotla kej, kar drugač ne bi biu za to. 

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
tud men ni všeč oralno.. in tega ne počnem prav pogosto.. ampak moj lubi me vseeno zadovolji na ta način sicer vem da je nefer, js tega v prejšnih zvezah nism počela.. tk da zdj se privajam.. in tud vsakič ko počnem to mi pove kaj novega kaj mu bolj paše.. tak da še mal pa bom obvladala stvar
začetek je pa res neki hudega ko niti ne veš kaj bi počev z njim... tk da bo.. sam pač bolj počas 

jaz zdaj ne štekam avtorice te teme... odprla je temo, potem pa je zaključila, da ji pač ni da bi to počela, kar je že navedla v temi... torej, zakaj je sploh odprla temo? da bi jo mi potolažli, da je ok, če ji ni?...
pa še zaj ne štekam, kako da ji ni... vedno obstaja razlog!... če meni ni naret domače naloge, obstaja razlog, če se mi ne da gledat tv-ja je opet nek razlog... njej pa preprosto ni... ne razumem...
pa še zaj ne štekam, kako da ji ni... vedno obstaja razlog!... če meni ni naret domače naloge, obstaja razlog, če se mi ne da gledat tv-ja je opet nek razlog... njej pa preprosto ni... ne razumem...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
on je meni že skor od začetka oralno, medtem ko jst nism mela poguma in tud niti nevem kašne želje po tem
. . tud on me nikol ni silu u to al pa omenju do treh tednou nazaj. . kr neki ga je štrknno in pol je reku nai provam. jaoo groza me je bla na začetku
zdej, ko sm se pa navadla mi je ful dobro, še posebej njega gledat ko uživa.. tko da je zdej to stalnica pred sexom

zdej, ko sm se pa navadla mi je ful dobro, še posebej njega gledat ko uživa.. tko da je zdej to stalnica pred sexom

..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*