Ne maram oralnega seksa

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

ups... citiram tisto nad okvirčkom, ne to spodaj :oops:
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

meni je sicer fant že pri prvem seksu in takrat mi je ful ugajalo. jaz mu nekaj časa nisem, ker mi je to bilo kar nekaj. potem pa sem si enkrat kar tak rekla, zdaj pa bom. če nebom zdaj, nebom nikoli (aja, da ne bo pomote, fant ni nikoli niti omenil, da si to želi). in od takrat naprej je to kar stalnica, ne pri vsakem seksu, je pa pogosto. in ful mi paše res, ko ga gledam, kako uživa.
sicer pa sem potem jaz dobila neke predsodke, da on to dela samo zato, ker kao 'mora' ipd. in nisem več želela, da bi mi on to delal. no pa sva se potem lepo pogovorila in sedaj vem, da tudi njemu paše, ko me gleda, kako uživam.

se pa popolnoma strinjam, da je vsakršno siljenje v kakršnokoli spolno zadovoljevanje neumno in bo parnerja/partnerico prej odbilo. seks ne bo več sproščen, tu pa se pojavijo težave. navsezadnje, posteljni užitki se ne imenujejo zaman z besedo 'užitki'.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Meni je blo tko nerodno že ko sva prvič seksala. Jz sm bla nedolžna, on pa jih je dau enih par skozi. In pol je enkrat omenu, da če bi hotla, bi lahko probala. In je neeeeee. Čez neki časa me je začelo zanimat kko to zgleda. In sm. Že takoj mi je ratalo ušeč, ker sm vidla kko je biu pozitivno presenečen in kko mu je pasalo. In pol sm začela to redno prakticirat. Prau pride tiskrat, ko bi hotla kej, kar drugač ne bi biu za to. :flamingdev:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Mene je zadnjič tip oralno in je imel mentolov bonbon v ustih pa je bil res hud filing
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objava Napisal/-a **majcy** »

jemina napisal/-a:Mene je zadnjič tip oralno in je imel mentolov bonbon v ustih pa je bil res hud filing

Pa se ni pol nč limal tm spodi ? :P
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bucka_* »

tud men ni všeč oralno.. in tega ne počnem prav pogosto.. ampak moj lubi me vseeno zadovolji na ta način sicer vem da je nefer, js tega v prejšnih zvezah nism počela.. tk da zdj se privajam.. in tud vsakič ko počnem to mi pove kaj novega kaj mu bolj paše.. tak da še mal pa bom obvladala stvar :D začetek je pa res neki hudega ko niti ne veš kaj bi počev z njim... tk da bo.. sam pač bolj počas :D
¤nina¤

Neprebrana objava Napisal/-a ¤nina¤ »

...
Zadnjič spremenil ¤nina¤, dne 14. Nov. 2009 15:39, skupaj popravljeno 1 krat.
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

jaz zdaj ne štekam avtorice te teme... odprla je temo, potem pa je zaključila, da ji pač ni da bi to počela, kar je že navedla v temi... torej, zakaj je sploh odprla temo? da bi jo mi potolažli, da je ok, če ji ni?...

pa še zaj ne štekam, kako da ji ni... vedno obstaja razlog!... če meni ni naret domače naloge, obstaja razlog, če se mi ne da gledat tv-ja je opet nek razlog... njej pa preprosto ni... ne razumem...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
Eli**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a Eli** »

Moje mnenje je, da je to zlooo fajn zadeva, k jo tko jst kot moj fant redno prakticerava in se mi zdi d včasih v tem lahko še bolj uživaš kot med seksom samim :o ... Je pa pač res, da če nekomu to ne odgovarja, nimaš kej..smo si pač različni..
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

nama je tudi obema fajn. moj res obvlada, spodaj me tudi pozna do obisti, že vse ve, kako in kaj :P
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

**majcy** napisal/-a:
jemina napisal/-a:Mene je zadnjič tip oralno in je imel mentolov bonbon v ustih pa je bil res hud filing

Pa se ni pol nč limal tm spodi ? :P

nč se ni limalo ne :D
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

on je meni že skor od začetka oralno, medtem ko jst nism mela poguma in tud niti nevem kašne želje po tem :) . . tud on me nikol ni silu u to al pa omenju do treh tednou nazaj. . kr neki ga je štrknno in pol je reku nai provam. jaoo groza me je bla na začetku :oops:
zdej, ko sm se pa navadla mi je ful dobro, še posebej njega gledat ko uživa.. tko da je zdej to stalnica pred sexom :P
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
nana008
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nana008 »

Midva sva že pri prvem seksu to sprobala. Najprej je on mene z jezikom pripeljal do vrhunca, potem sem pa jaz vzela njegovega tiča v usta.
In tudi zdaj kar pogosto to delava.
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Melani »

pri nama je pa tk da sploh noben seks ne mine, če ni oralno prej.. sam je pa res da sm js manjkrat deležna tega kot pa on :(
nevem, se mi kr nekot zdi, da mu sigurno to ni všeč, čeprav on pravi da mu je..
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Men je seks brez tega čist brezveze. To more bit. Zmeri. :lach: In moj "fant" se na srečo tega drži. :D
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Odgovori