Neumnosti ki jih ljudje počnejo

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Foxy-lady napisal/-a:Se ena neumnost... Ljudje z nizko samozavestjo, ki vedno z nekom tekmujejo za vsaki drek, samo da dokazejo, da so lahko boljsi od nekoga in s si tem hocejo povisat samozavest.

Naprimer v šoli, ko me sošolka po testu celo izpraša, kako mi je šlo, koliko mislim, da bom dobila, pa koliko sm dobila tisti rezultat, pa kaj sm napisala tm...Pa se čudi, kako nism znala česa... In ko dobimo rezultate še v isti sekundi navali na mene: "Kolko si pisala?" In če sm pisala pol točke manj od nje (ajde, ali pa celo oceno manj), se mi že nasmiha s tistim jazsemboljša-nasmehom in si misli, kako sm prizadeta zarad tega. Ma boli mene patka če je kdo boljši od mene! Pa sej noben ne pričakuje, da bom vedno na vrhu! Zakaj bi sploh bla?
No...tako pa raste ljudem samozavest (na žalost na račun drugih) stopničko po stopničko... :roll:
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

pri nas mamo sosedo, ki vedno ko gre moja mami na vrt plet, leti ona na vrt, pa ko gre ata kosit, napodi ona svojega sina, da mora it kosit, itak pa skoz visi na oknu in opazuje kaj mi delamo, da ne bo kaj zamudla...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Kraj: KK

Neprebrana objava Napisal/-a B@bsy »

srčica* napisal/-a:pri nas mamo sosedo, ki vedno ko gre moja mami na vrt plet, leti ona na vrt, pa ko gre ata kosit, napodi ona svojega sina, da mora it kosit, itak pa skoz visi na oknu in opazuje kaj mi delamo, da ne bo kaj zamudla...

tole mi pa znano zveni.. mi imamo tudi sosede, ki dobesedno ponavljajo za nami.. npr kupili smo nov avto in glej ga zlomka, sosedi tudi in to iste firme in model kot mi... tu mač :oops:
Uporabniški avatar
×××CarTiKa×××
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ×××CarTiKa××× »

B@bsy napisal/-a:
srčica* napisal/-a:pri nas mamo sosedo, ki vedno ko gre moja mami na vrt plet, leti ona na vrt, pa ko gre ata kosit, napodi ona svojega sina, da mora it kosit, itak pa skoz visi na oknu in opazuje kaj mi delamo, da ne bo kaj zamudla...

tole mi pa znano zveni.. mi imamo tudi sosede, ki dobesedno ponavljajo za nami.. npr kupili smo nov avto in glej ga zlomka, sosedi tudi in to iste firme in model kot mi... tu mač :oops:

Barvo tudi? :D

Na živce mi grejo vsi ljudje, ki po msn-ju ne razumejo kaj misliš. Hočeš povedati nekaj smešnega (tak bole sarkastičnega) pa si že pravo pooosebljanje hudiča.
...Gonna fuck up your ego...
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

×××CarTiKa××× napisal/-a:Na živce mi grejo vsi ljudje, ki po msn-ju ne razumejo kaj misliš. Hočeš povedati nekaj smešnega (tak bole sarkastičnega) pa si že pravo pooosebljanje hudiča.

malo sfalila temo? to sodi bolj pod 'kaj/kdo vam gre na živce' :wink:

sicer pa, glede avtov bo kar držalo. sosedje vedno tekmujejo, kdo bo mel boljšega. nekateri zapravijo potem celo premoženje, da nimajo niti za zimske gume ali bog ne daj, popravilo. seveda ob tem jejo samo kruh pa vodo. :roll:
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

Zadnje case se nemorem nacuditi zenski ki si ustvarja en krog "imaginarnih frendov" .. oz. sama sebi pise na razne profile s 100ih nickov.. Like, kko majo njo vsi radi bla bla.. Grow up woman! :lach: :lach:
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Kraj: KK

Neprebrana objava Napisal/-a B@bsy »

×××CarTiKa××× napisal/-a:
B@bsy napisal/-a:

Barvo tudi? :D

Na živce mi grejo vsi ljudje, ki po msn-ju ne razumejo kaj misliš. Hočeš povedati nekaj smešnega (tak bole sarkastičnega) pa si že pravo pooosebljanje hudiča.

ne barve pa ne :D vsaj neki...
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Mi mamo pa take sosede, ki se druzijo samo s tistimi, od katerih imajo lahko kako korist. Svasta, totally.
You want me to be something I can never ever be.
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Zadnjič k je padu dež je naš sosed s kapo na glavi zalival vrt :rofl:.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

^^ :rofl: kaj enim ljudem ni jasno? :nein:
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a red*cherry »

lolitaa napisal/-a:Zadnjič k je padu dež je naš sosed s kapo na glavi zalival vrt :rofl:.

kmal sm umrla od smeha!! :rofl:

Naša soseda je bla pa zmer tko "kul", zdej pa bolj je stara, boj je čudna. Vsakič k gre v trgovino, more mimo enga velizga kontejnerja in zmer tam gleda, kaj bi blo kej za njo. Sicer ma vsega dost, sam zmer kej nabere.. Pol pa gre nazaj domov odnest, pa še enkrat v trgovino. In to sred dneva, k jo vsi vidmo, pol pa še okol gleda, da bo kao na skrivaj vzela! :roll: Ma pa enosobno stanovanje, 3 mačke in polno tiste svinjarije iz kant, jst res ne vem kam ona to da.. :eek:
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

red*cherry napisal/-a:
lolitaa napisal/-a:Zadnjič k je padu dež je naš sosed s kapo na glavi zalival vrt :rofl:.

kmal sm umrla od smeha!! :rofl:

Naša soseda je bla pa zmer tko "kul", zdej pa bolj je stara, boj je čudna. Vsakič k gre v trgovino, more mimo enga velizga kontejnerja in zmer tam gleda, kaj bi blo kej za njo. Sicer ma vsega dost, sam zmer kej nabere.. Pol pa gre nazaj domov odnest, pa še enkrat v trgovino. In to sred dneva, k jo vsi vidmo, pol pa še okol gleda, da bo kao na skrivaj vzela! :roll: Ma pa enosobno stanovanje, 3 mačke in polno tiste svinjarije iz kant, jst res ne vem kam ona to da.. :eek:

to me spominja na eno mojo noro sosedo ki hodi okoli in teži folku, kr neki naklada ... lase ma do pasu, čisto sive, tko da zgleda res ko ena čarovnica .. pa vsak dan gre v trgovino in nakupi polno vrečo mačje hrane in pol hrani vse mačke tam okoli .. z mojim mačkom se je vedno pogovarjala .. zadnjič, za 1.maj, smo meli polno obiskov in ženska pride mimo in se začne z mačkom pogovarjat .. in pol mu reče: "za 1. maj ti želim vesele praznike" mačku! jst sm misla da bom umrla od smeha :D pa skos ma take .. enkrat sm mela vojaško majco oblečeno in me ženska ustavi in mi začne težit kaj mi ni jasno, da me bojo zamenjali za pravega vojaka, da me bojo ustrelili .. in je nism mogla prepričat da je to pač samo majca, da se to tko nosi .. :D
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 20. Jan. 2010 12:07, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^mogoče je ljubosumna :P
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a red*cherry »

Libido. napisal/-a:.. in pol mu reče: "za 1. maj ti želim vesele praznike" mačku! jst sm misla da bom umrla od smeha :D

:rofl: :rofl: to mi je tko huda tema!! :D
Odgovori