Prespati pri fantu

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

*skokica* napisal/-a:
Pa saj imamo še celo življenje pred sabo in se bomo zbujale ob naših moških v našem domu.

saj jaz tudi tako mislim.

si pa včasih zaželim, da bi fant prespal pri meni do jutra, pa so njegovi glede tega precej zadržani. ravno njegova mama je rekla besede, ki sem jih citirala. in ja, po eni strani ima prav. nikamor se ne mudi, ko veš, da imaš s to osebo pred sabo še celo življenje.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Jz pr njemu še nisem prespala, ker nimam kje. On je pr meni ker doskrat. Prvič, ko je, sva bla skupi okol leto. In če pride v soboto dobesedno prespi pr meni in se zju3 zbudi skupi in pol je še pr meni ceu dan. Če pa pride kšn drug dan, da more it nasledni dan delat pa spiva do 4h in pol ustane, da gre domou ( Kp ).
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Mi2 sva že tudi prespala drug pri drugem. On pri meni v Ljubljani prespi le, če sem sama v sobi. Včasih se zgodi, da ne vem ali bo ena cimra spala tukaj ali ne (niti ona sama ne ve). Takrat tudi ne bo prespal. Jaz grem k njemu spat, kadar je delal ta dan dopoldan, drug dan pa dela popoldan (dela na 3 izmene); ali kadar ima prost dan. Niti se to ne dogaja vsak teden.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

Jaz pri njemu prespim po par dni, vcasih po cel teden. On pri meni ni se nikoli. Pri njemu sem prespala ze preden sva bila skupaj.
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a OrangeLady »

mi2 prespiva drug pri drugmu samo takrt kdr je kdo sam duma..no učasih so tut izjeme
prvič sem prespala pri njemu ko sva bila skupaj ene 5 mescov..
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čivava »

Naši so pa mojga tko mal poznal ene 2 mesca prej so ga taprvič vidl, predn sva začela, in je mami že takrat imela en previde d bova midva enkrat skup... ne vem od kje njej to...
Po dveh mescih sva začela hodit in pol je že kr po enem mescu prespav pri meni, jest pa pol pr njemu po 2 mesecih... ne vem, sva se ujela, starši so pustil, stara sva bla pa oba itak dovolj, tzko da glede tega res nimam, in nimajo nč za rečt... sva še skup, prespiva pa tko recmo v sredo zvečer sva skup do četrtka ko je treba it na šiht, pol od petka na soboto, na nedeljo na pondeljk sva skup.... Ful mi je lepo zaspat in vstat ob njem... :) :) :knuddel:
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

ok mam srečo, da moj živi sam in da ni blema z njegovomi starimi :) je pa moj foterk ot rečeno zgaga...dans recimo sem bla pr njemu, gledama fim in ob 23h dobim od mame sms, da foter že sprašuje kdaj mislim prit domov :lol:
Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_T »

Moj fant živi sam in ne vidim razloga, da bi spala vsak pri sebi doma, če sem lahko jaz pri njemu. Če se ima par fajn, mi je neumno, da bi razmišljala o tem, kako bom itak cel življenje skupaj in da zato sedaj ne bom. Nekateri pomislijo, da se lahko celo naveličajo drug drugega - potem to res ni zame zveza :?
Uporabniški avatar
_ninchyka_
Debatorica
Debatorica
Kraj: *paradiž*

Neprebrana objava Napisal/-a _ninchyka_ »

Js pa skos ko pridem k mojmu tut spim pri njemu še posebi pa zdej ko so počitnice in to in ostanem pri njem dlje časa. :cool: enako pa tudi on pri meni spi in nimama s tem nobenih problemov. da bi nama kdor koli kaj nasprotoval :jump: Pr njemu mama itak vlko pojstlo ko dva zakonca :P pri men pa je mal manjša in se morema mal bl stiskat :D
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

Po mojem je dovolj, da se vzame spodnje perilo, pižama, zobna ščetka...Mislim, da nisem ničesar pozabil ;)
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Lady_T napisal/-a:Moj fant živi sam in ne vidim razloga, da bi spala vsak pri sebi doma, če sem lahko jaz pri njemu. Če se ima par fajn, mi je neumno, da bi razmišljala o tem, kako bom itak cel življenje skupaj in da zato sedaj ne bom. Nekateri pomislijo, da se lahko celo naveličajo drug drugega - potem to res ni zame zveza :?

Sploh ni bistvo v tem - če bi midva bila na svojem oz. vsaj eden od naju, bi verjetno tudi večkrat prespala skupaj, tako pa nama ni, če oba živiva v bloku, kjer smo vsi na kupu. Meni do tega pač ni ...
AnAjA.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a AnAjA.* »

OMG pretiravate :D vzames spodnje perilo nekaj za preoblect in pac kozmetiko ki jo uporabljas ;)
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

midva pa ze neki casa vsak dan skp pancama...ze od vsega zacetka.. ful se stekama in ne vidima ovire zakaj bi se drzala nazaj, ces da se boma navelicala en druzga... :)
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

najini so vikendi, pri njem prespim v petek in soboto, čeprav sva doma čisto blizu. ne vem, moji mi še po 2 letih, kar sva skupaj, kdaj težijo in zavijajo z očmi. ok, sem jih razumela na začetku, samo ne vem, zakaj so potrebne še sedaj njune frustracije. poznata itak ga, vesta, da je v redu dečko.

drugače pa na začetku sva ful prakticirala, da me je sredi noči domov peljal, potem pa recimo po enih 7 mesecih, da sem prvič prespala pri njem za celo noč.
na začetku sva imela ful problemov, mojadva sta res ful težila. se sploh nočem spominjati tega.
njegovi so pa totalno skulirani in nič ne težijo.

on nikoli noče prespati pri meni, ker je itak pol zjutraj smotano se srečati, če pa našedva grdo gledata. pa tudi jaz sem veliko bolj sproščena pri njem.

je pa razumljivo, da so straši zaskrbljeni, če njihova 16-letna hči prespi pri fantu. tega tudi svojim otrokom ne bom dovolila.
Uporabniški avatar
manculina*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a manculina* »

AnAjA.* napisal/-a:OMG pretiravate :D vzames spodnje perilo nekaj za preoblect in pac kozmetiko ki jo uporabljas ;)

točn tko :P
Odgovori