Zdaj moram še počakati splošno maturo, ker sem opravljala še 5.predmet iz ekonomije, tko da držte pesti da bo dobr

_malena_ napisal/-a:skuštranka napisal/-a:Od kdaj pa se lahko iz poklicne na uni vpišeš?
Kot ti je že gaby_ odgovorila... ko delaš peti predmet. Pa ni potrebno zavijati z očmi![]()
*sanja* napisal/-a:_malena_ napisal/-a:skuštranka napisal/-a:Od kdaj pa se lahko iz poklicne na uni vpišeš?
Kot ti je že gaby_ odgovorila... ko delaš peti predmet. Pa ni potrebno zavijati z očmi![]()
S poklicno šolo res ne vem, če lahko greš na univerzitetno študirati; moraš prej narediti še +2 (da imaš 3+2, potem pa še peti predmet na splošni maturi).
Ampak verjetno je bilo mišljeno za srednjo šolo, pri kateri pa res lahko s petim predmetom na splošni maturi prideš kar na dosti programov univerzitetnega študija.
Tako da ne ena ne druga naj ne zavija z oči, ker nobena ni imela prav.![]()
*pikiča* napisal/-a:jst sm pa zlata maturantka:) dobila sm 22točk, pri slovenščini 2dodatni.
Zdaj moram še počakati splošno maturo, ker sem opravljala še 5.predmet iz ekonomije, tko da držte pesti da bo dobr
LoveLy* napisal/-a:*hox* napisal/-a:^^ Aha. Js imam 83 pik. Upam da bo dovolj. Najvišja omejitev na mojem faxu je bila 79.8, v drugem roku pa 86, samo so jih vedno vzeli ene 10 več kot letos.We'll see. Js upam na najboljše.
am ja...če tako gledam sem zelo zadovolna da mam 80 pik(16 točk)...in upam da bom sprejeta...ker mislim da na faks ko sem se vpisala ni blo nikol do zaj več kot 80 pik,upam da letos tudi ne bo,pa še manj jih je vpisanih kot vsako leto do zdaj,tak da....malo se zanašam na to
lani je blo baje 77 pik,čez 80 ne sme it..hehe...džim pesti za vse da bomo uspešno sprejete...hehe
*hox* napisal/-a:^^ Hm.. Dodatni točki lahko dobiš samo 2 (samo pri slovenščini) in če vse 4 predmete pišeš 5, je to skupaj 22 točk. 23 ni možnih.Govorim pa seveda za poklicno maturo.
Peony napisal/-a:
Kako ste to zračunale? Kaj si delala splošno ali poklicno maturo? Ko sem bila jaz maturantka je sošolka tudi zbrala 16 pik vendar je to zneslo skupaj malo čez 60 točk za faks.