meni so lepe za bacio, merci. pa simobil in mobitel imata vedno luštne.
najbolj zanimivo smešna pa je bila reklama za coca colo. ko je fant iz avtomata kupil polno pepsijev, stopil nanje, potem pa pritisnil coca cola. zakon!
a kera ve kera je ena indijska reklama, lani je dobila mednarodno nagrado, sam pr nas je niso frtel... za čigumi.
en tip tko laufa do kralja in potem tm odpre usta - in zarad beline njegovih zob se tko vse razsvetli, vse kugle in pol se od vsepovsod odbija svetloba... (narjena je ful dobr, čeprov se sliš skrajno čudno )
Zelo dobra mi je reklama za novi VW Passat CC, ker na koncu postavijo zelo dobro vprašanje na katerega malo ljudi zna odgovorit (če reklamo vidiš prvič seveda)..."Ste videli damo z leopardom?" Ma ni šans....
tinkara** napisal/-a:Zelo dobra mi je reklama za novi VW Passat CC, ker na koncu postavijo zelo dobro vprašanje na katerega malo ljudi zna odgovorit (če reklamo vidiš prvič seveda)..."Ste videli damo z leopardom?" Ma ni šans....
to sem ravno jaz želela napisati. gledam reklamo in potem leopard. ma kje je bil akki leopard??? zakon!
enkrat je krožla po mailu ena reklama, k je dobila neko ne vem kakšno nagrado ne vem kje. Nekje v tujini v glavnm. Gre pa neki tko: Drevo se zatrese in pol vidš šele kasnej da se je avto zabil vanjga. In notr so trije,, dva sta mrtva, in pol 2 duši gresta v nebo, ena pa vstopi v unga voznika....in voznik preživi, mogu bi pa un zravn...al neki tazga no...
A mogoče proooooosm katera ve, katera je ta reklama in kje bi jo lahko dobila, k sm bla čist fascinirana nad njo!! Tnx
red*cherry napisal/-a:enkrat je krožla po mailu ena reklama, k je dobila neko ne vem kakšno nagrado ne vem kje. Nekje v tujini v glavnm. Gre pa neki tko: Drevo se zatrese in pol vidš šele kasnej da se je avto zabil vanjga. In notr so trije,, dva sta mrtva, in pol 2 duši gresta v nebo, ena pa vstopi v unga voznika....in voznik preživi, mogu bi pa un zravn...al neki tazga no... A mogoče proooooosm katera ve, katera je ta reklama in kje bi jo lahko dobila, k sm bla čist fascinirana nad njo!! Tnx
Use your seat belts je naslov reklame. Menda. Jaz jo imam na mailu, lahko mi na ZS posljes svoj e-naslov, pa ti jo posljem. Je pa super reklama.