Foxy-lady napisal/-a:In nehaj si izmisljevati stvari, katerih nikoli nisem napisala in izjavila, jebote.
Hm ... meni se ne zdi tako ...

DrFreud napisal/-a:Foxy-lady napisal/-a:In nehaj si izmisljevati stvari, katerih nikoli nisem napisala in izjavila, jebote.
Hm ... meni se ne zdi tako ...
Em, po moje je ona mislila, da nikoli ni rekla, da babe lahko take svinarije počnejo.
Queen Bitch napisal/-a:Zase vem, da ne bi prenesla niti, če bi fant osvajal in navezoval stike z drugimi puncami na netu. Ne vem čemu bi obstajala potreba po tem, ko pa ima tebe?
Queen Bitch napisal/-a:Ja, ampak ona je napisala, da se s puncami dogovarja, da bi se v živo srečali. Meni se to pač ne zdi normalno.Če je zveza resna, nimaš želje spoznavati novih punc na netu. Nekaj drugega je, če greš s kolegi ven in na ta način spoznavaš nove ljudi, ne pa, da načrtno iščeš na netu punco, ki bi jo rad spoznal, ko pa imaš doma punco.
Pink Panterka napisal/-a:Tud jst ne bi tega presenla, mi je kr fajn, ,da je moj Piki proti različnim Frendi in Flirt zadevam, tud Facebooku itd... Tko,da se najbrž nimam kej bat. In tud dost sva skupi, velik se pogovarjava in mi kr sprot vse pove, koga je spoznal pa tko... V glavnem, odkrit je z mano in velik lažje pol sprejmem tud kej tazga, kokr je kšna nova kolegica. Čeprov jih ni spoznal prek neta, kokr ti opisuješ problem.
Včasih pa mene osvaja prek msnjaPonavad kadar mava obletnco, hehehehe