Koliko ste dale za karto do Barcelone z Clikairom? Ni blo najprej rečeno, da stane povratna nekaj manj kot 90€...zato ker sem prej gledala in je dražja. Kako to? Men ni nič jsno...
Jaz sem karto placala marca in sem dala 110€ - noter je vstetih tistih 14€ za zavarovanje, povratna letalska karta in v obe smeri (20€ skupaj) prtljaga.
Jaz grem tut s Clickairom, prvega septembra. Dala sem 110 erov z vsemi stroški (mam tut prtljago). Me pa ne skrbi, da bi bli leti odpovedani, če ne bodo polni, saj tut Easyjet ravno ne poka vsak dan po šivih. Tako si jaz razlagam.
Se ena k gre s clickairom grem sred augusta, karto sm rezerverala ksn mesc nazaj pa sm dala prblizn 150€, sam nism nc doplacala za prtlago, ker mas itak lohk tamau kovcek gor na letalu kot kabinsko prtljago, tko da se mi zdi brezveze placvt.
Drgac je sou pa bratc dons pa tut ni meu nc posebi placane prtljage, ampak so mu na check-inu rekl, da lohk da kr gor brez doplacila ... ocitno ni biu tok poln avion ...
any_any napisal/-a:Jst samo upam da bo v Barceloni lepse vreme kot v Sloveniji.
Trenutno imajo v Barceloni zelo lepo vreme. Tudi do konca tedna bojo imeli v Barceloni in v celotni južni ter vzhodni Španiji lepo vreme, ob koncu tedna pa jih bo prešla oslabljena hladna fronta.
Če vas kej od vremena zanima, se lahko obrnete name.
ja prej sm pozabla omenit.. ena je omnjala kaj je to marineland? Mi smo se sam peljali mimo in morem povedat, da je stvar zgledala precej mikavno, namreč gre za nekakšen vodni park z tobogani in živalcami ( delfinčki ipd. zdeve..)
Aja, zdej sem našla tudi link, pa si malo bolj poglej kako in kaj KLIK