V precepu

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Pri meni druge sploh ne pride v poštev (seveda, da je prijazen in vse skupaj če pa je 24 let starejši od tebe). Sem prepričana, da bi vsak tak dedek bil nenormalno prijazen, ker se mu seveda fajn zdi, da bi imel tako mlajšo punco in bi se okrog kazal... :tot: Če pri teh letoh nebi bil inteligenten pa tudi nevem kdaj bi lahko bil...saj je v življenju že veliko dal skozi in ima veliko izkušenj....

Za prvega pa tudi nevem če bi se odločila. Se mi zdi, da bi bila ti nesrečna z njim (če bi se morala odpovedati toliko stvarem). Mogoče na začetku še ne ampak kasneje pa sigurno. Preveč stvari te moti na njem :?

Če si tolk vredu kot praviš, boš prav kmalu dobila še več boljših ponudb!
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

...
Uporabniški avatar
Kate Moss
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kate Moss »

Osebno bi se odločla za prvega.Mi pa deluješ izredno plitka oseba po tem da vneto opisuješ finančno stanje posameznika ter neke vip poznanstva. Kot,da ti to lahko prinese sreče. Sori.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Jah, enim puncam je zelo pomembno, kaksno stanje ima fant/moski na bancnem racunu :D Stupid bitches.

Lahko povem samo to, da ni fajn od tebe, da imas fanta, ki ga imas rada, a z drugim nekaj smirglas. In ce se ze tak hvalis, kaksen IQ mas, nam to lahko pove samo to, da nisi zrela za niti enega od teh.
Ampak... ce ti ni do kmeckega nacina zivljenja, oz. bolj tradicionalnega (poroka, itd.), ni ti do zivljenja na vasi, potem nimas kaj razmisljat. Zivljenje gre hitro mimo, hitro bos starejsa, isci sebi primernega tipa. Glede drugega tipa... Ce ti je toliko do VIP in denarja, pa go for it. S tem si res pokazala in dokazala, da so vcasih zelo inteligentni ljudje lahko totalno zabiti. Denar ti nikoli ne bo prinesel srece. Poleg tega pa je ta moski starejsi 24 let od tebe. Halo? Pa se neprivlacen je. Za tebe ne vem, ampak meni bi se gabilo seksati s tako starim moskim.

Ce pa ti je toliko do denarja, pa lahko komot zapres oci med seksom in mislis na kaksnega bolj postavnega.
You want me to be something I can never ever be.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:gut:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 19:53, skupaj popravljeno 1 krat.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Po pravici povedano se mi sploh ni dalo brat prvega posta, ker je tako napisan... Alineje, a-a, ne to ni zame...
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Ma dejte no, sama foušija vas je. Ženska odkrito prizna, da ji ni vseeno, kakšno finančno stanje ima njen partner (nikjer ni omenila, da je denar NAJpomembnejši), pa je že takoj vse narobe. Pač to so njene prioritete, ve kaj hoče imet pri partnerju. In zaradi tega še zdaleč ni plitka. Še manj pa zabita. :roll:
Zadnjič spremenil freaky, dne 08. Jul. 2008 11:53, skupaj popravljeno 2 krat.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

freaky napisal/-a:Ma dejte no, sama foušija vas je. Ženska odkrito prizna, da ji ni vseeno, kakšno finančno stanje ima njen partner (nikjer ni omenila, da je denar NAJpomembnejši), pa je že takoj vse narobe. Pač to so njejne prioritete, ve kaj hoče imet pri partnerju. In zaradi tega še zdaleč ni plitka. :roll:

Hja, jaz ji nimam biti kaj fous, ker jaz imam tipa, za katerega ne dvomim, da je pravi, ona pa ne. Lahko je ona meni fous. To ti marsikaj pove o osebi. Saj ni rekla, da ji je NAJpomembnejse, ampak je odkrito in jasno rekla kak je na stvari. In to deluje zelo cheap. Da se proda nekemu atiju neprivlacnemu. Kaj bodo pa ljudje drugo mislili, ce ju bodo skupaj videli. Da je z njim zaradi cesa? Zbog fore? I don't think so.
You want me to be something I can never ever be.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: V precepu (življenja?) - SOS NUJNO

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

jst se ne bi odločila za nobenega,še posebej ne za drugega
pri prvembi se verjetno še dalo kaj spremeniti-najbrž ni nujno,da se preseliš k njemu in da se (cerkeveno) poročita?saj lahko gresta čisto na svoje.
pri drugem me je že zmotilo to,da si napisala da je do ženske že preveč pozoren.se pravi da je posesiven?pa star je itak čist preveč.si presdstavljaš sebe pri 40ih in njega pri 64ih?zanima pa me kako izgleda higiena,ki je navadni smrtniki ne poznamo :D ?minusov je pa pri njem itak čist preveč,da bi sploh razmišljala o njem
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Foxy-lady napisal/-a:Kaj bodo pa ljudje drugo mislili, ce ju bodo skupaj videli.

Uf, ker to je pa blazno pomembno, kaj drugi pravijo. Ženska ima sama dovolj denarja, torej ni ena poceni k**** (grdo rečeno), ki se prodaj prvemu bogatemu človeku. Tuki je razlika, ona želi (predvidevam) samo to, da sta si s partnerjem po finančnem stanju dokaj enakovredna. In zarad tega je cheap? Zabita? Ah dej no dej.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

si zelo pametna deklina, ki zrelo razmišlja, in pač logično želiš zagotovljeno prihodnost. in s tem ni nič narobe. zdaj pa...lahko ti samo rečem da poslušaj svoje srce...če veš da je prvi tisti pravi, potem ostani z njim...samo kot sama praviš se boš morala marsičemu odpovedat...samo obstajajo tudi kompromisi. tako da če se s prvim pogovoriš,lahko mogoče oba sprejmeta kakšne kompromise,da bosta oba zadovoljna! ne vem ti drugega svetovati!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

čustvena inteligenca pa pri tebi ni ravno visoka. če bi bila pametna, ne bi izbrala nobenega. z obema boš dolgoročno imela težave. bi pa jst (če bi že morala) izbrala drugega - če ne bi bil posesiven in neprivlačen - to me bolj moti kot starost.
sarita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarita »

Ne razumem, da jo kritizirate. Meni je situacija popolnoma logična...

Sem bila v zvezi s tipom, kot je tvoj tip#1. Sem ga imela res rada, ampak sva šla sporazumno narazen po 4 pa pol letih. Seveda mi je bilo hudo, ampak najbrž najboljša možna rešitev. Ko sem se kdaj kasneje dobila z njim na pijački, mi ni bilo jasno, o čem sva se midva sploh pogovarjala. Bila sva iz popolnoma različnih svetov. Ko sva imela kaj za počet, je bilo kul, drugače sva bila tiho.

Tvoj tip#2 je najbrž tvoja rešilna bilka. Če bi bilo v tvoji vezi vse OK, sploh ne bi razmišljala o drugem tipu. Sama imam nekaj moških prijateljev, s katerimi se super razumem, ampak so mi le prijatelji. In bodo to tudi ostali. Ti bi na silo bi rada eno drugo zvezo, ki bi imela to, kar tvoja nima, kar v svoji pogrešaš. Preveč se trudiš, preveč bi rada.

Svetujem ti, da poskusita s fantom rešiti situacijo, najti kompromise. Cerkveno se lahko npr. poroči on, ti pa ne - volk sit, koza cela. In zakaj bi morala živeti na vasi? Tudi ljudje s poklicno izobrazbo (npr.) so bolje plačani v mestih. Sicer pa... en prijeten majhen kraj, ki bo odgovarjal obema - ti se lahko še vedno voziš vsak dan kam na šiht, če ni predaleč, on pa tudi.

Čim bolje reši nastalo situacijo - življenje je tvoje, živi ga!
Uporabniški avatar
Lil`Bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: otok Ajaja

Neprebrana objava Napisal/-a Lil`Bee »

stari dedek... o fuj... a si zamisliš sex čez kakih 5..10 let... a veš kako velike so možnosti, da se ti začne upirat, ob pogledu nanj??? verjemi, da mu potem njegovi nadpovprečni standardi ne bodo prav nič pomagal... tebi pa zna to res res zagrenit življenje :(
Moje mnenje je, da pač shajaš z tipom 1 dokler bo pač šlo, ko pa bo preveč razlik boš ti itq prva vedela in končala zvezo, z 2. pa vzdržuj stike, vendar prijateljske narave.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

višja kot je starost uporabnic na cosmo forumu boljša kakovost in pametnejša izbira nasvetov je. dober primer je nasvet uporabnice sarite, ki je tvojih let.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Odgovori