CvetličniPrah:
Dejstvo je, da živimo zaradi sebe...in če se boš prilagajala in ozirala na druge bo problem.
Če se boš odločila za prvega se boš zaradi njega, družine in da bo mir, da ne bo prizadet. Tudi mene zmoti, če je oseba na intelektualno nizkem nivoju in da ima dosti ozek pogled na svet. S tako osebo ne bi mogel nekaj ustvariti...kajti pomembno mi je, da z osebo s katero sem v razmerju skupaj rastem tako intelektualno kot osebnostno. Torej ostati s prvim, ker sta že toliko časa skupaj, pa njegovi starši te imajo radi, pa ni slab človek in je ful srčen pa v redu. Ja je vse to ja...ampak dolgoročno verjemi, da to pelje v neizpopolnjenost s tvoje in njegove strani...saj to navsezadnje tudi sama veš...ampak si prikrivaš...ujele so te navade in ujetost v ta krog.
Drugi te privlači ker je uspešen, razgledan in inteligenten...predstavlja ti izziv...je verjetno vse to po čemer hrepeniš(malo je prestar jebemu..kaj ni vsaj 20let mlajši mater vola)...ampak ni pa ti privlačen s telesnega vidika.
Če bi bil na tvojem mestu bi odrezal prvega iz svojega življenja...preveč si se zapletla v situacijo katera ti sploh ni všeč in ne boš mogla z njim izkoristiti vse svoje vrline, ki jih imaš in ne boš zmogla uspeti v tej meri v kolikšni si želiš, ker te bo zavestno ali nezavestno zaviral na tej poti.
Drugemu bi dal pa jasno vedeti, da sva lahko samo prijatelja kaj več pač ne. Razen v primeru, da greš lahko preko tega, da je starejši od tebe(to pomeni, da te ne bo motilo kaj drugi pravijo...ko jih jeb* po domače...a ti živiš svoje življenje ali oni živijo tvoje?)...zdaj si še mlada, pa ti vizuelnost dosti pomeni...ko boš starejša te bo bolj privlačila osebnost in način razmišljanja...vizuelnost takrat sploh ne igra neke blazne vloge...lepote se navadiš v parih dneh(tednu dveh)...dva seksa pa je že dolgčas pri tretjem, če ni še kaj drugega vmes.
S prvim definitivno zaključiti zmedo, ki se dogaja...razen če si se pripravljena odreči svojemu življenju in ciljem zavoljo tega, da bodo drugi zadovoljni in boš izpadla kot kul oseba.
Za drugo osebo, pa ti ne morem svetovati...vse kar sem razbral je to, da te skrbi, da kaj si bodo drugi mislili...to se mi ne zdi neki tehten argument...prej idiotski in neprimeren za superiorno osebo kakršna si ti.
Vizuelno neprivlačen...kot sem rekel...čez čas vsak "grd" in star rata slej ko prej...ostane pa osebnost.
Odloči se ali želiš biti z njim samo prijateljica in mu to jasno povej ali pa morda kaj več. Ne vem zakaj ti je tako težko povedati svoje razmišljanje osebi zato da boš izpadla kul in ah in sploh...že nam si se predstavila kot neka super ženska...očitno si zelo zahtevna do same sebe in skušaš ugajati ljudem...vsaj po tvojem pisanju sodeč? Kaj bodo pa drugi rekli? Kaj naj naredim da si ne bodo grdo mislili o meni?
Daj malo se v roke vzemi, pa resno razmisli o vsem kar prinese naproti jutri, če se danes odločiš tako.
Skratka prva opcija odpade....druga pa je zelo pogojna. Jaz bi se odločil in sklenil prijateljski odnos z drugo osebo. Itak bo v tvojem življenju še dosti moških(glede na tvoje pisanje ti jih ne manjka)...ni ga vrag, da se ne najde med njimi tudi nekdo, ki bo nekakšna mešanica obeh v enem...če ne v Slo. pa kje drugje
Pa malo si pereščka odstriži vsaj, kar se tiče vizuelne superiornosti, ker mi gredo napihnjene žabe od kvazi lepotic res nekam...
Pa da brez težav osvojiš vsakega dečkota...to že presneto diši po prepotentnosti...spoloh v primeru, da imaš že 4 leta fanta, pa greš take pisati...
no saj konec koncu, pa itak večina ženskega spola misli, da lahko dobi seks na izi in da se moški sukajo okoli njih in da ni panike tipa najti(ampak tukaj je pa skrit cvern....kakšni tipi se vrtijo okoli njih? Ali so ti moški inteligentni ali samo gledajo kam ga bodo namočili in imajo dve joški pred sabo in ne osebo?)
Pregovor pravi:
Skromnost najbolj pristoji tistim, ki jim ne bi bilo treba biti skromen

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE