Spolnost med menstruacijo/Sex s tamponom? [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

^ Samo pri nama je ta razlika, da sva midva way over 17. :P
Uporabniški avatar
evie*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a evie* »

v bistvu je isto kot brez menze, paziš pač da ni krvavo vse, drugač pa mene ni nič bolelo :)
don't play games with a girl, who can play them better ;)
Uporabniški avatar
BeXy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Over the Niji

Neprebrana objava Napisal/-a BeXy »

metuljčica* napisal/-a:^ Samo pri nama je ta razlika, da sva midva way over 17. :P

...in?
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

a bi bla rada mlada mamica? :lol:
***str@wberry***
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ***str@wberry*** »

Midva sva tudi že med M... sam to je blo sam enkrat al dvakrat... Mene me tud razganja ko jo mam, sam useeno raje počakam če se le da :)
Uporabniški avatar
x-girl-x
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a x-girl-x »

Midva med menstruacijo ne sexava sej potrpiva tistih par dni...ne sexava pa zaradi tega kr me kr poli 1 pa drugi dan pa še ni lih prijetno...

Kr se je že zgodilo k še nism mela redne mestruacije da je lih takrar pršla pa pole use popacano...JoJ...Pa še da si u kakem autu :) :)
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Meni med menstruacijo navadno ni do seksa. Mogoče potem na koncu, ko imam čisto šibko. Pa še takat bolj nahitro, NUJNO s kondomom in potem takoj pod tuš.
Fuuujj meni bi blo nagravžno da bi mi kej s prsti šaru dol pa da bi blo vse krvavo. :nein:
***str@wberry***
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ***str@wberry*** »

Ne sej to itak da ni fajn, da bi ti kr tko... sam recimo če maš tampon pa te tm dol sam tko mal boža, mi ni nč takega :roll: Če ne pa seveda kondom
Uporabniški avatar
Ashly5
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ashly5 »

Midva sva zadnič probala med mojo menstruacijo in nism zdržala k me je preveč bolel!
Drgač pa dejstvo, da smo ženske bolj horrny med menstruacijo sem prebrala ne dolgo v cosmotu :razz:
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

raje se zadržim, se bojim kakega vnetja. ok, saj obstaja kondom. samo me skrbi, da bi bilo karkoli narobe. se da počakati par dni.
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a trepalnica »

meni je to tako necisto... ne vem... ta kri... pa se mocno imam... tako da... raje pocakava... ali pa se igrava brez, da bi mi bilo treba sleci hlacke... je tudi zanimivo, se bolj, ker ve, da mu ne bom pustila naprej :)... sicer pa obstaja tudi analno, ce ze... :)
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

trepalnica napisal/-a:... ali pa se igrava brez, da bi mi bilo treba sleci hlacke... je tudi zanimivo, se bolj, ker ve, da mu ne bom pustila naprej :)... sicer pa obstaja tudi analno, ce ze... :)

Midva se tudi igrava tako, da ni treba sleci hlačke....včasih, če imam pa tampon mi jih pa tudi dol potegne in se z mojo mal poigra..mi je všeč to :)
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

Punce, ko ste prestauljale M, ste imele še dodatko zaščito med sexom ?
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objava Napisal/-a *little girl* »

mi2 sva nekajkrat,ko sem imela M proti koncu,tako da krvi skoraj ni bilo.mi pa prvih nekaj dni sploh ni do sexa,ker me vse boli in pomojem takrat sploh ne bi bila zmožna uživati.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

[She.] napisal/-a:Punce, ko ste prestauljale M, ste imele še dodatko zaščito med sexom ?

Verjetno misliš prestavljanje s kontracepcijskimi? Pol ni treba imet nobene dodatne zaščite, si enako zaščiten kot vedno. Če seveda upoštevaš navodila. ;)

Glede seksa med menstruacijo pa hočem samo povedati, da jaz nimam ravno dobre izkušnje. Pred meseci sva z mojim že večkrat brez kondoma, ko sem imela že šibko menstruacijo. In takrat je pa dobil bakterijsko okužbo in penis je zelo otekel. Takrat je dobil antibiotike in še dolgo se je zdravil. Tudi koža na njem je bila poškodovana. Tako, da se po tistem med menstro ne igrava več brez kondoma. ;)
Odgovori