V precepu

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
CvetličniPrah
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska (NG)

Neprebrana objava Napisal/-a CvetličniPrah »

In še to:

Vem da je analiza +/- skrajno neumna, vendar sem jo uporabila za lažjo berljivost. Predtsavljajte si, da bi oba fanta opisala opisno oz. esejsko - komu bi se dalo brat tak roman?! Najbrž nikomur oz. malokomu in jaz bi bila prikrajšana za vaše dragocene komentarje, nasvete, opazke,...

Zato sem raje uporabila bolj berljivo alinejsko varianto, ki je sodeč po št. vaših odgovorov uspešna oz. primerna.

Iskrena hvala vsem tistim, ki se niste toliko spotikali ob moje lastnosti in samohvaljenje, ampak ste se res potrudili in mi podali kvalitetne odgovore.

Zaradi vas sem vesela, da sem objavila to svojo "dilemo" in kot že večkrat doslej - izkazali ste se !

Mogoče še to pojasnilo: zakaj SOS NUJNO? Prvi fant, pri katerem je trenutno moje srce, me je postavil pred nekakšen "ultimat" ... in bo zato morala biti moja odločitev takojšnja oz. zelo hitra... Pa tudi sama nikakor ne zmorem več trikotnika...

Seveda prosim še za kakšne odgovore / komentarje ipd.
Zadnjič spremenil CvetličniPrah, dne 07. Jul. 2008 22:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Se pridružujem tistim, ki pravijo, da se ti nikamor ne mudi. 26 let ... več kot dovolj časa, da najdeš nekoga, pri katerem ne boš štela plusov in minusov in boš enostavno začutila, da je to to.
Prvi fant bo gotovo razočaran, ampak kot pravijo - bolje prva zamera kot zadnja. Še hujše bo, če se zdaj poročiš z njim in se potem konstantno prepirata glede staršev, vere, kje živeti ... in bosta na koncu oba totalno zafrustrirana.

Drugi tip - odvisno od tebe; lahko se spustiš z njim v easy zvezo, pa boš videla, kaj bo iz tega - saj se ti ni treba takoj poročiti in imeti otroka. Glede starostne razlike se ne sekiraj ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 19:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

in kakšen je ultimat?
CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Slovenija

Re: V precepu (življenja?) - SOS NUJNO

Neprebrana objava Napisal/-a CoreySteel »

CvetličniPrah napisal/-a:MINUSKI:
- 50 let (24 let starejši, vendar zelo dobro ohranjen in za svoja leta fizično ter zdravstveno nadpovprečen)
-

Mislm, halo? :)
A primerjamo dva avtomobila?
MiLLy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a MiLLy »

Ok tud men se zdi že način pisanja tega prvega posta mal tak-tak, pa dobro.
Mislim, da najboljše pustit oba in poiskat tretjega.
Pri prvem bo postajal intelektualni razmak med vama čim večji, bo slej ko prej prevelik, njegovo nedohajanje tebe bo moteče za oba, taka zveza pa je obsojena na propad.
Pri drugem se zame vse ustavi že na previsoki starosti in fizični neprivlačnosti. Sej si še mlada no, ne rabiš starega bogataša za VIP.

(In ja, nikoli in nikdar mi ni blo in mi tud ne bo jasno, kako se lahko nekdo sploh prebije čez 4. razred osnovne šole (kaj šele prileze do doktorata), pa še vedno ne zna pravilno napisati življenjski in najverjetneje. :roll: )
...
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

Milly tud tebi manjka par i-jev na koncu besed (pustiti, poiskati), pa si naredla 4. razred.. zelo mal forumašic piše v pravilni slovenščini.. kar še ne pomeni, da ne znajo ;) ste se res zapičle v punco..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
CvetličniPrah
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Primorska (NG)

Neprebrana objava Napisal/-a CvetličniPrah »

MiLLY - hvala, sem popravila - tipkala sem hitro in se zatipkala ... prosim ne osredotočajte se toliko na način pisanja in napače :) ampak na vsebino - hvala :)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Roberta R. napisal/-a: ste se res zapičle v punco..

IQ je vsega kriv! oz. pomanjkanje le-tega!:D
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

kakšen je ultimat?
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

a se ti zafrkavaš? po forumu sprašuješ, za katerega tipa naj se odločiš. :roll: 50 let stare..pa diplomo bom mela, pa povprečje mam 9 hahah :razz:
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Samo to še ... ne zanašaj se toliko na velecenjeni IQ, ker je IQ umetno skonstruiran in kot taki nima nobene prave teže, da ne začnemo še o tem, kako so IQ testi kulturno pogojeni.

Ampak ja ... kako si se odločila? Upam, da za tretjega.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Unknown_man
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Unknown_man »

Glede na to koliko časa že ona vodi dvojno zvezo, je tukaj veliko manj pluvanja. Čemu le a? :twisted: Pa še glede na to, da sem jaz hitro razjasnil zadeve. Sicer se mi je po sreči sedaj obrnilo na bolje, ampak vseeno. "Dedi smo prasci" v tej situaciji. Punce pa ste svetnice in uboge, pa čeprav ENAKE in torej EKVIVALENTNE prascem torej...(beri v ženskem spolu, da ne žalim).

lp
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

g00fy_qa napisal/-a:Samo to še ... ne zanašaj se toliko na velecenjeni IQ, ker je IQ umetno skonstruiran in kot taki nima nobene prave teže, da ne začnemo še o tem, kako so IQ testi kulturno pogojeni.
Ti si tud mela Godino? Asica je zenska.

Sicer pa tudi mene zanima, kaksen je ultimat in kako se je zadeva resila?
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a linkica »

CVETLICNI PRAH... kako si se odlocila?
Odgovori