ok, če odštejem škodo in bog nedej kakšne ranjene ljudi, je meni take nevihte gledat ful zanimivo.nevem, že od nekdaj me zanimajo vsa čuda od vremena, predvsem čuda na slabi strani vremena; od neurij, tornadov, orkanov, ciklonov, vodnih tromb, vetrov...
ful me inpresionirajo take naravne stvari, proti katerim človek ne more čisto nič.No, mogoče vpliva na še hujše posledice, vendar vseeno, narava je narava, nepredvidljiva.In ravno to je zanimivo, ker nikoli ne veš kaj bo.
Poleg tega mi je pa najboljši filing zaspat če grmi in če pada dež.pa ni važno kako grmi, lahko tudi ornk treska in se ornk bliska, jst bom zaspala v momentu.In tud taka jutra so mi najlepša.čeprav je enkrat h sosed v eno barako tko trešla ponoč strela, da sem se zbudila od tistga poka in me je v momemntu glavobol zagrabu.verjetn sm se tok utrašla al kaj
smo pa mi vedno angažirani glede neviht.rož nimamo oknih, če že jih imamo fejst prvezane da jih ne odpihne nobeno ljubljansko vetrovje.zunej tud nč nimamo tazga da bi nam premetaval, avte in svoje glave pa tud zmeri pospravimo na varno.Letos smo pa odstranl še edino predmetje nevarno za veter in strele-smreke.Ble so večje od hiše in včas so res grozile da se bodo prelomile al h nam, al h sosedu al pa na cesto.tko, da smo letos rekl, da noumo več pr oknu čakal če se slučajno smreke prelomjo in smo jih požagal.zdej pa pr oknu sam še opazujemo visokost in lepoto narave.
Je pa moja največja želja, nekega dne, obiskat al kšno Kanado al kej podobnega v sezoni tornadov in tega kralja vidt v živo (s primernim zakloniščem zraven seveda!).tud lani sem lih za en dan na hravškem zamudila vodne trombe