Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

k zanalašč zdele zvoni telefon in k pogledam kdo kliče...bivši. Najprej šok in pol sm se le javla :eek: :cry:
kreten en kaj a po 11. dneh on ugotovi da še obstajam in me pokliče, prej pa ni mogu niti enga smsa poslat??? :evil:
je reku da kao ne more spat in da je mene poklicu. Seveda jst in moj ponos...sm se delala kot da mi je popolnoma vseeno in da se mam super brez njega in mu nabijala zgodbice u telefon :cry: a vse bi dala da bi mu lah rekla da ne morm brez njega in da ga pogrešam!!!
:(
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a PuNcHKaa »

Sugar_baby :bussi: Upam, da ti ne bo preveč hudo. Jaz pa sem preponosna. Čeprav mi pošlje kakšen sms, kako sem in tako dalje, me pokliče. Enostavno ignoriram vse skupaj. Ne bo njegov ego rasel na mojem trpljenju. Tega zadovoljstva mu ne dam. ;)
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ja sej jst sm isto preponosna...zato sm mu pa tm zgodbice nabijala u telefon!! Ni šans da mu priznam kok mi je bad!!
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Saj imaš prav. Ne daj se mu. Enkrat bo že ugotovil kaj je izgubil, takrat bo pa žal prepozno. ;) Bodi ponosna nase, da se mu ne daš. ;) Naj si misli, da si vesela in da lahko uživaš tudi brez njega. Če ne drugega pa: Sve se vrati, sve se plati! ;)
Uporabniški avatar
Barbie_girl*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Barbie_girl* »

ja tko je prov. nabijat nwem kaj use in ga zabit do nafte!!

kr kličejo in pišejo ponavat takrt, ko jim je hudo, ko niso prepričani, da je blo prov d so naredl kar so in hočjo potrditev, da je nam tut hudo, d jim pol lahk ego dopusti polet v višave. ne jim dat tega veselja, kr vemo kdo bo na koncu spet prizadet :(
It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you...
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a red*cherry »

Se strinjam. Ta njihov EGO!! :stupid: jst se tud delam da sm čist kul, sej v bistvu vsak dan bolj spoznavam kakšn degen je, sam čist čist vseen mi pa ni. Sam fora je v tem, da tud če bi hotu bit zdej z mano, po vsem tem kako je vse zaj...., mi sploh neb blo do tega. Kr neki bi mi blo. Sploh ga več nočem!! V bistvu me je še najbolj razočaral kot človek, ne to, da je zafrknu to, da bi bla lahko skupi. :roll:
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Tudi meni ni vseeno, verjetno nobeni od nas. Če bi nam bilo, ne bi tukaj tarnale in tolažle druga drugo. Ampak, jaz sem se sprijaznila, da je t moj tip en človek brez hrbtenice in, da lahko potepta tudi svoja načela, samo da mu ego zraste. In spoznavam, da s takšnim pa res nočem bit. Pa naj bo še tako hudo, ga ne pokličem oz. mu napišem sms-a. Raje pošljem sms najhujšemu sovražniku kot njemu. ;) Saj bo boljše. Upam na najboljše, za vse nas, ki trpimo v tem najlepšem času leta! :)
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

Ko se ve tolažite ... Heh, jaz vas nič ne tolažim ... kako je že Rugelj rekel? Za vse so krive ženske, ker izbirajo napačne oplojevalce ... Normalno, da tega ne gre dobesedno interpretirati, ampak vseeno - koliko od vas meni, da je (bil) Rugelj navaden star debil, obenem pa je izustil tako prodorno in nič kaj genialno (ampak zgolj realno) misel, izjavo?

Ko vidite, da je tip debil, ker vam dela (oz je delal) to in to in to ... ko vas zmerja, vara in ne vem še kaj ... ve pa še vedno jokate za njim, čeprav veste, da na dolgi rok to ne bi moglo uspeti ... Madona - pamet v roke punce!! Pa najt si kolega, ki vas ne bo imel samo za "podret", da se boste lahko z njim pogovarjale tudi o drugih stvareh (npr. moških) ... heh, menda pomaga :roll:

Ne vem ... ne vem ...
Jaz imam vedno prav.Slika
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

E jebi ga take pač smo :D jsr recimo vem da je moj bivši totaln debil in da si niti mal ne zasluži da tle jokam za njim...ampak mi je vseeno bad!! Svinjsko bad. In bi mu tok rada use povedala pa ne bom...zakaj? Ravno zato ker vem da je kreten in si ne zasluži. Poanta je da v glavi me vse to vemo...problem je dokler do nekoga še vedno nekaj čutiš.

Jst sm tok jezna sama nase. Moj je mene včeraj poklical prvič po skoraj dveh tednih...sicer sm besna nanj ampak vseeno mi je dal malo upanja da mu pa le ni popolnoma vseeno. In kaj izvem danes...da je v soboto, ko so šli ven, že bil z drugo :cry: :cry: matr zakaj me pol sploh kliče :x :cry:
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Sugar_baby napisal/-a:matr zakaj me pol sploh kliče :x :cry:

Zakaj pa ne? Klic pa zagotovo ne pomeni, da bi se rad vrnil, da kaj obžaluje, mu je hudo ... Klic je lahko preprosto le - KLIC. Pika. Ko boste to dojele, bo vse lažje ...
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ne bom dojela. Zakaj more klicat? Kaj ma od tega? Nočm da kliče! In itq da mam pol v glavi skos "zakaj je poklicu", " ali še vedno nekaj čuti in mu ni vseeno", "a hoče kej povedat pa noče ali ne more". A veš pol skos razmišlam zakaj zakaj zakaj? Če bi ga enostavno zanimal kako sm, bi to lahko naredil v parih dneh ko mi je bilo najhuje! Ne pa zdaj ko sem končno prišla k sebi in evo mi je spet bad!
Če ne more spat in rabi koga za pogovorm nej pokliče best frendico, ne pa mene!!
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Sugar_baby napisal/-a:Ne bom dojela. Zakaj more klicat? Kaj ma od tega? Nočm da kliče! In itq da mam pol v glavi skos "zakaj je poklicu", " ali še vedno nekaj čuti in mu ni vseeno", "a hoče kej povedat pa noče ali ne more". A veš pol skos razmišlam zakaj zakaj zakaj? Če bi ga enostavno zanimal kako sm, bi to lahko naredil v parih dneh ko mi je bilo najhuje! Ne pa zdaj ko sem končno prišla k sebi in evo mi je spet bad!
Če ne more spat in rabi koga za pogovorm nej pokliče best frendico, ne pa mene!!

Ko punca pusti fanta, mu reče - ostaniva prijatelja. In iz tega razloga ga kdaj pa kdaj tudi pokliče .... Misliš, da je tipom kaj lažje? Prav tako imajo/imamo tipi v glavi tisto ... "zakaj je klicala", kakor imate to punce ... tako da za tone krivit njega ... žal je tako, da on misli, da s tem naredi dobro.

Če nočeš da te kliče, mu to povej. Pa bo nehal.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a red*cherry »

DrFreud napisal/-a:

Zakaj pa ne? Klic pa zagotovo ne pomeni, da bi se rad vrnil, da kaj obžaluje, mu je hudo ... Klic je lahko preprosto le - KLIC. Pika. Ko boste to dojele, bo vse lažje ...

Ja itak no! Nima kaj klicat! Najbolj mi gre na živce, k se tipi delajo, k da ni nč blo!! :aerger:
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Sugar_baby napisal/-a:Ne bom dojela. Zakaj more klicat? Kaj ma od tega? Nočm da kliče! In itq da mam pol v glavi skos "zakaj je poklicu", " ali še vedno nekaj čuti in mu ni vseeno", "a hoče kej povedat pa noče ali ne more". A veš pol skos razmišlam zakaj zakaj zakaj? Če bi ga enostavno zanimal kako sm, bi to lahko naredil v parih dneh ko mi je bilo najhuje! Ne pa zdaj ko sem končno prišla k sebi in evo mi je spet bad!

Ko punca pusti fanta, mu reče - ostaniva prijatelja. In iz tega razloga ga kdaj pa kdaj tudi pokliče .... Misliš, da je tipom kaj lažje? Prav tako imajo/imamo tipi v glavi tisto ... "zakaj je klicala", kakor imate to punce ... tako da za tone krivit njega ... žal je tako, da on misli, da s tem naredi dobro.

Če nočeš da te kliče, mu to povej. Pa bo nehal. Ampak a resnično to hočeš?
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

red*cherry napisal/-a:
DrFreud napisal/-a:

Ja itak no! Nima kaj klicat! Najbolj mi gre na živce, k se tipi delajo, k da ni nč blo!! :aerger:
No no. Ti imas cist vse moznosti, da te klice zavrnes, in nasplosno, da prekines stike z njim, tko da se nehaj delat zrtev. Ce se pa ne mores upret temu, da se pogovarjas z njim, ker upas da pride nazaj, je pa to tvoj problem. Ni on odgovoren za tvoje custvene reakcije. Mogoce bi pomagal ce bi nehale bit pasivni igralec v lastnem zivljenju.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Zaklenjeno