Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

joj jz morm pa še en teden počakat....ojojoj=) čestitam usem ki ste nardile in tistim ki ste naredile tko k ste si želele ;)
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

*hox* napisal/-a:^^ Aha. Js imam 83 pik. Upam da bo dovolj. Najvišja omejitev na mojem faxu je bila 79.8, v drugem roku pa 86, samo so jih vedno vzeli ene 10 več kot letos. :) We'll see. Js upam na najboljše. :cool:

am ja...če tako gledam sem zelo zadovolna da mam 80 pik(16 točk)...in upam da bom sprejeta...ker mislim da na faks ko sem se vpisala ni blo nikol do zaj več kot 80 pik,upam da letos tudi ne bo,pa še manj jih je vpisanih kot vsako leto do zdaj,tak da....malo se zanašam na to
lani je blo baje 77 pik,čez 80 ne sme it..hehe...džim pesti za vse da bomo uspešno sprejete...hehe
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

*hox* napisal/-a:^^ Aha. Js imam 83 pik. Upam da bo dovolj. Najvišja omejitev na mojem faxu je bila 79.8, v drugem roku pa 86, samo so jih vedno vzeli ene 10 več kot letos. :) We'll see. Js upam na najboljše. :cool:

torej sem prav zračunala da mam 80 pik...hehe...
po tem take da maš ti 17pik in to ven pride 83, ena pika poveča za 3 pike..upam da me razumeš. hehe....

am me pa zanima kaj pomenijo tiste točke,ko piše samo točke,pa neko število poleg,to je tak ob strani(so to mogoče kake dodatne točke,al kaj?)
spodaj pod ocenami pa piše končni uspeh..al neka takega...pa število toč(pri meni torej 16)
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

_vampirk'ca napisal/-a:joj jz morm pa še en teden počakat....ojojoj=) čestitam usem ki ste nardile in tistim ki ste naredile tko k ste si želele ;)

jaz tudi, pa me že matra, ker bi ful ful rada že znala, kakšni so moji rezultati. :?
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

gaby_ napisal/-a:
_vampirk'ca napisal/-a:joj jz morm pa še en teden počakat....ojojoj=) čestitam usem ki ste nardile in tistim ki ste naredile tko k ste si želele ;)

jaz tudi, pa me že matra, ker bi ful ful rada že znala, kakšni so moji rezultati. :?

nista edine
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love18 »

a za kriterije se že ve? rečmo pr mat kuk je za dve..

pa čestitam vsem za uspešno maturo :wink:
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

ok...rezultati bojo kdaj točno? a bojo na internetu s 13ga na 14ga ponoč al s 14ga na 15ga? bi rada za viknd na morje šla pa d vem če lah še na pondelk potegnem ;)
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

rezultati so 14. zjutraj ob 5ih. lahko razumeš to kot noč iz 13. na 14. če ti je ljubše. ampak pred peto zjutraj pa dvomim, da bodo. :)
Uporabniški avatar
_malena_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _malena_ »

Tud jaz sem kar zadovoljna z maturo - 20 točk sem zbrala. Ni pa mi jasno na kak način ste potem to preračunale da ste dobile 80 točk, oziroma 83... ?

In pa, zanima me še, če slučajno veste. Če se vpišeš na uni iz poklicne šole ali iz gimnazije, so točke za vpis enake za vse a ne? In se tudi računajo enako za vse?
Uporabniški avatar
skuštranka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a skuštranka »

Od kdaj pa se lahko iz poklicne na uni vpišeš? :roll:
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

od takrat ko delaš zraven peti predmet na gimnaziji! :)

in ja, meni se zdi, da se točke gledajo isto kot če greš z gimnazije.
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

gaby_ napisal/-a:rezultati so 14. zjutraj ob 5ih. lahko razumeš to kot noč iz 13. na 14. če ti je ljubše. ampak pred peto zjutraj pa dvomim, da bodo. :)

ja, pravjo da nj bi bli kao ob polnoči pa me je zanimal na kter dan :P pa baje so ob polnoči sam je pol tko velik naval da zablokira do petih zjutraj.....ne vem no ;)
Uporabniški avatar
_malena_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _malena_ »

skuštranka napisal/-a:Od kdaj pa se lahko iz poklicne na uni vpišeš? :roll:

Kot ti je že gaby_ odgovorila... ko delaš peti predmet. Pa ni potrebno zavijati z očmi :roll:

_vampirk'ca na strani od Ric-a piše da bodo rezultati 14ega ob 5h zjutraj tam. Tako da po moje ne bodo nič prej.

gaby_ hvala za odgovor :)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

LoveLy* napisal/-a:

torej sem prav zračunala da mam 80 pik...hehe...
po tem take da maš ti 17pik in to ven pride 83, ena pika poveča za 3 pike..upam da me razumeš. hehe....

am me pa zanima kaj pomenijo tiste točke,ko piše samo točke,pa neko število poleg,to je tak ob strani(so to mogoče kake dodatne točke,al kaj?)
spodaj pod ocenami pa piše končni uspeh..al neka takega...pa število toč(pri meni torej 16)

Hahahaha, ne vem zakaj mi razlagaš oz. me sprašuješ če razumem, ker mi je že ves čas kristalno jasno. :D

A maš te "dodatne točke" samo pri slovenščini? Če ja, so nam razložili, da to računalnik neki preračuna in doda te točke, se pa ne seštevajo h končnim točkam (torej k tvojim 16-im).

_malena_ .. mislim da je na strani dijaski.net opisan postopek kako si izračunaš točke. Tam so različni primeri, pogledaš kaj se pri tebi upošteva, mal preračunaš, pogledaš v tabelo, še mal sešteješ pa maš točke. :)
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

_vampirk'ca napisal/-a:
gaby_ napisal/-a:rezultati so 14. zjutraj ob 5ih. lahko razumeš to kot noč iz 13. na 14. če ti je ljubše. ampak pred peto zjutraj pa dvomim, da bodo. :)

ja, pravjo da nj bi bli kao ob polnoči pa me je zanimal na kter dan :P pa baje so ob polnoči sam je pol tko velik naval da zablokira do petih zjutraj.....ne vem no ;)

lol od kje ti to?kaj vse si bo še folk zmislu :D vedno je blo ob 5h zjutrej in ko je gledla sestra je delalo hitro :P
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Zaklenjeno