Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
Nej gre use nekam... vikendi pa to, preveč časa mam... pa gledam tale filmček na youtube pa se začnem jokat... http://www.youtube.com/watch?v=dGyf8cbZVXw
po enem tednu sm se spet zlomila, tako si mu želim poslat sms, da ga pogrešam, da se trudim z drugimi pa mi ne uspe, da bi ga rada samo še zadnjič objela, mu šla z roko skozi laske, čutla njegovo toplino... u k***c ....pa mu ne bom, res ne bom...
po enem tednu sm se spet zlomila, tako si mu želim poslat sms, da ga pogrešam, da se trudim z drugimi pa mi ne uspe, da bi ga rada samo še zadnjič objela, mu šla z roko skozi laske, čutla njegovo toplino... u k***c ....pa mu ne bom, res ne bom...
-
- Komunikatorka
sončk :bussi: . Ne takih stvari gledat pa poslušat k veš, da te bodo spravle u slabo voljo. Vem kakšen je ta občutek k se kr naenkrat zlomiš in ti nč več ne pomaga. Sam lej maš močno voljo in če si do zdej zdržala brez, da bi mu pisala boš tud zdej
. Vrjetn maš slab dan in je pač pršlo do tega, sam vrjem mi, jutr k se zbudiš bo skor sigurn bolš in boš vesela, da je ta dan za tabo in da ga nisi kontaktirala.
Vedno k pride do tazga trenutka se probi zamotit s čim drugim pa bo minil. Usaj men so take stvari ponavad pomagale. K pa pridejo slabi trenutki je pa še vedno tuki forum pa tale tema za izpovedi. Držim pesti, da ga boš u čimkrajšem možnem času prebolela in da boš spet vesela
.

Vedno k pride do tazga trenutka se probi zamotit s čim drugim pa bo minil. Usaj men so take stvari ponavad pomagale. K pa pridejo slabi trenutki je pa še vedno tuki forum pa tale tema za izpovedi. Držim pesti, da ga boš u čimkrajšem možnem času prebolela in da boš spet vesela

joooj ko se zdaj že cel teden nisva slišala, pa sem že velik manj na njega misla, no še vedno je bil prva misel ko sem se zbudila in ko sem šla spat, ampak čez dan sem nekak pozabla nanj...in ewo zaj prej grem ven in pač sem šla malo bolj pozno kot po navadi v eno diskoteto in sem ravno pred vhodom pa dobim sms od NJEGA...pa piše, kje sem pa če sem že na morju da me nič ne vidi....joooooj..valda sem mu koza neumna odpisala...ko sem že na pol (ma rečimo četrt) poti da ga pozabim, me spet opozori nase in valda bom spet sanjarila, upala da se bo spomno kaj name in spet ponovno šla skozi celotno trpljenje 

sončk napisal/-a:Nej gre use nekam... vikendi pa to, preveč časa mam... pa gledam tale filmček na youtube pa se začnem jokat... http://www.youtube.com/watch?v=dGyf8cbZVXw
svaka ti čast da zdržiš no. jaz sem se še vsakič zlomila, za kerega koli se je šlo

hjoj bi na hipe vse moške postavila ob kitajski zid in jih postreljala (ziher bi bil svet lepši...vsaj za trenutek

-
- Komunikatorka
- Kraj: Štajerski konec
-
- Komunikatorka
spet nedelja....brez njega....tak žalostna....pogrešam ga.....
spetse počutim tak samo....meni je tak hudo
nikoli ga nbeom pozabila.
danes se vozim domov...in slišim najino pesem...in se začnem jokat...
kolk je to hudo...
kdaj ga bom pozabila...
zakaj so fantje taki prasci...
zakaj ga ne morem pozabit....on pa mene lahko kr tao.
jaz ne zdržim brez njega
spetse počutim tak samo....meni je tak hudo

nikoli ga nbeom pozabila.
danes se vozim domov...in slišim najino pesem...in se začnem jokat...
kolk je to hudo...
kdaj ga bom pozabila...
zakaj so fantje taki prasci...
zakaj ga ne morem pozabit....on pa mene lahko kr tao.
jaz ne zdržim brez njega

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
sončk napisal/-a:
Sugar_baby, he wasn't je huda jaPa nasledna na albumu - how does it feel tut. =) A maš še kšne take, nežalostne ampak realne?
ma ona ma men usa besedila huda. Tale mi je drgač tud ušeč sam je od Ashlee Simpson. Pa tale tud sam ta je mal bolj žalostna sam men je všeč besedilo!!

Men je bla dons tud taka muka...že druga nedelja brez njega, brez najinih izletov, zutri smska za dobro jutro...muka mi je ful. In pol ga še vidm na msnju k je dosegljiv...uf kok bi ga kliknila pa mu rekla da ga pogrešam...ampak ne..če sm zdržala do zdej, bo šlo pa še naprej.
Bejbe, sej smo skupej v tem pa lah tuki jamramo...nekak bo že šlo

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!