Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Nej gre use nekam... vikendi pa to, preveč časa mam... pa gledam tale filmček na youtube pa se začnem jokat... http://www.youtube.com/watch?v=dGyf8cbZVXw
po enem tednu sm se spet zlomila, tako si mu želim poslat sms, da ga pogrešam, da se trudim z drugimi pa mi ne uspe, da bi ga rada samo še zadnjič objela, mu šla z roko skozi laske, čutla njegovo toplino... u k***c ....pa mu ne bom, res ne bom...
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

sončk :bussi: . Ne takih stvari gledat pa poslušat k veš, da te bodo spravle u slabo voljo. Vem kakšen je ta občutek k se kr naenkrat zlomiš in ti nč več ne pomaga. Sam lej maš močno voljo in če si do zdej zdržala brez, da bi mu pisala boš tud zdej :wink: . Vrjetn maš slab dan in je pač pršlo do tega, sam vrjem mi, jutr k se zbudiš bo skor sigurn bolš in boš vesela, da je ta dan za tabo in da ga nisi kontaktirala.
Vedno k pride do tazga trenutka se probi zamotit s čim drugim pa bo minil. Usaj men so take stvari ponavad pomagale. K pa pridejo slabi trenutki je pa še vedno tuki forum pa tale tema za izpovedi. Držim pesti, da ga boš u čimkrajšem možnem času prebolela in da boš spet vesela :) .
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Hvala za te besede... :( kok je težkooo... pa najhujš je k prov VEM, da se ma zdej on res najboljš ker je na metal campu in me prov boli srčk, k ma zih že kšno novo in se niti ne spomne name, medtem ko jst sedim doma in bulm neke glupe romantične filme k jih ponavad sploh ne maram :(
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

joooj ko se zdaj že cel teden nisva slišala, pa sem že velik manj na njega misla, no še vedno je bil prva misel ko sem se zbudila in ko sem šla spat, ampak čez dan sem nekak pozabla nanj...in ewo zaj prej grem ven in pač sem šla malo bolj pozno kot po navadi v eno diskoteto in sem ravno pred vhodom pa dobim sms od NJEGA...pa piše, kje sem pa če sem že na morju da me nič ne vidi....joooooj..valda sem mu koza neumna odpisala...ko sem že na pol (ma rečimo četrt) poti da ga pozabim, me spet opozori nase in valda bom spet sanjarila, upala da se bo spomno kaj name in spet ponovno šla skozi celotno trpljenje :cry:
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

sončk napisal/-a:Nej gre use nekam... vikendi pa to, preveč časa mam... pa gledam tale filmček na youtube pa se začnem jokat... http://www.youtube.com/watch?v=dGyf8cbZVXw
po enem tednu sm se spet zlomila, tako si mu želim poslat sms, da ga pogrešam, da se trudim z drugimi pa mi ne uspe, da bi ga rada samo še zadnjič objela, mu šla z roko skozi laske, čutla njegovo toplino... u k***c ....pa mu ne bom, res ne bom...

svaka ti čast da zdržiš no. jaz sem se še vsakič zlomila, za kerega koli se je šlo :( zato mam zdaj raje izklopljen telefon, ker vsaj dokler ga vklopim mine dovolj časa da premislim o vsem skup. in ko se spomnim vsega, me mine in telefon ostane izklopljen.
hjoj bi na hipe vse moške postavila ob kitajski zid in jih postreljala (ziher bi bil svet lepši...vsaj za trenutek :) )
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

hjoj bi na hipe vse moške postavila ob kitajski zid in jih postreljala (ziher bi bil svet lepši...vsaj za trenutek :) )[/quote]
Se podpišem pod tole, :D
Uporabniški avatar
Enschede
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Enschede »

Pa kok vas je zdej nehal?
I'm turning like the sun
and like the stars
you try to sing with me baby
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PuNcHKaa »

Včeraj sem ga vidla. :( In še stala sva si čisto nasproti. :( In me je cel čas gledal in vse, pozdravil se mi nasmihal, želel da pridem do njegove družbe. :cry: Ko že mislim, da me ne gane več kaj počne, se zgodi nekaj nepričakovanega, se vse poruši in spet jokam. :cry:
samska
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a samska »

PuNcHKaa, a si mogoče pred njim jokala???
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

booliiii :cry:
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka

samska napisal/-a:PuNcHKaa, a si mogoče pred njim jokala???

Ne. Sem bila na srečo v družbi, kjer nisem pokazala, da me boli. In sem bila brezbrižna in nasmejana.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

osamljena napisal/-a:booliiii :cry:

Ah, te čist razumem ja :( Sm jst tud zadnje čase v takih krizah, da sam bog pomagi ...
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a onegirl111 »

spet nedelja....brez njega....tak žalostna....pogrešam ga.....
spetse počutim tak samo....meni je tak hudo
:cry:
nikoli ga nbeom pozabila.
danes se vozim domov...in slišim najino pesem...in se začnem jokat...
kolk je to hudo...
kdaj ga bom pozabila...
zakaj so fantje taki prasci...
zakaj ga ne morem pozabit....on pa mene lahko kr tao.
jaz ne zdržim brez njega :cry:
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

sončk napisal/-a:
Sugar_baby, he wasn't je huda ja :D Pa nasledna na albumu - how does it feel tut. =) A maš še kšne take, nežalostne ampak realne? :)

ma ona ma men usa besedila huda. Tale mi je drgač tud ušeč sam je od Ashlee Simpson. Pa tale tud sam ta je mal bolj žalostna sam men je všeč besedilo!! :)

Men je bla dons tud taka muka...že druga nedelja brez njega, brez najinih izletov, zutri smska za dobro jutro...muka mi je ful. In pol ga še vidm na msnju k je dosegljiv...uf kok bi ga kliknila pa mu rekla da ga pogrešam...ampak ne..če sm zdržala do zdej, bo šlo pa še naprej.

Bejbe, sej smo skupej v tem pa lah tuki jamramo...nekak bo že šlo :wink: :bussi:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Sugar_baby napisal/-a:

Bejbe, sej smo skupej v tem pa lah tuki jamramo...nekak bo že šlo :wink: :bussi:

Bo moglo bit. Saj veste, ko zaprejo vrata, se odprejo okna. Bomo skupaj dale to skozi. :bussi:
Zaklenjeno