par večerov nazaj sem prebrala celo temo od začetka do konca

in morm rečt, da sem impresionirana nad stilom pisanja alwaleeda.. res si tako napisal da vzbudiš zanimanje..

no in bolj sem prebirala, bolj se mi je vse skupaj dopadlo..mislim, vsaj odpora več nimam proti temu (čeprav morm tui priznat da nikoli prej nisem zares razmišljala kaj točno to sploh je).
nasploh zadne čase razmišljam, da je monogamija (za vse življenje) nekaj kar res ne more vsaki furat.. poznam ogrroooomno tipov starih nad 20, ki imajo bejbe po več let in velika večina vara svoje punce.. (recimo v soboto zvečer zunaj) in res ne vidim v čem je point, da majo bejbe. zato, da izpadejo kao resni? ne rečem, da VSI varajo.. ampak nevem.. tudi od poročenih kolegih od mojih staršev se vedno znova izve, da so vsaj enkrat varali svoje partnerje.. pa tudi če jim ni nič pomenilo je to izdaja!
mam tudi sama fanta, ki ga imam zelo rada in velikokrat razmišljam o stvareh kot je varanje.. niti slučajno ne zagovarjam tega, ampak se mi zdi, da načini spolnega življenja kot je svinganje lahko tukaj marsikaj spremeni.. res bi včasih bilo dobro, ločit čustva od spolnosti (v vseh oblikah). namreč, tudi če fant pogleda kakšno hudo hudo bejbo ki gre mimo še to ne pomeni, da te nima rad. če je čustvo, ki ga goji do tebe res pristno, je to v njem zakoreninjeno, pol si ti NJEGOVA ŽENSKA, ki jo ljubi.. in ker je splošno znano, da več ko ene osebe ne moreš zares z vsem ljubiti, je potem logično da to, da pogleda včasih kakšno drugo bejbo ne pomeni da bo pa zdaj direkt skočil za njo in da te nima več rad. no in če to veš, mislim da je že en velik korak. mi2 včasih prav sediva kje na kavi al pa kaj in opazujeva mimoidoče in komentirava, katera/kateri je pa res hot!:P in zato ni noben ljubosumen, kr itak veva da sva en drugemu najbolj vroča mačkona

pr svinganju pa imam občutek, da je podobna fora.. in ravno zato se nameravam dans za foro z mojim dragim malo pogovorit..malo za hec, malo za res

po moje niti nebi tako hitro skočla v kaj takega, ampak mislim da je vredno razmisleka, kr sva nasploh kr odprta glede spolnosti in bi kaj takega bil gotovo nov izziv.. seveda pa je treba ogromno pogovora, kot je rekel alwaleed
mam pa eno vprašanje za tiste, ki to redno furate (ja za to sem pravzaprav pisala tale post) a nikoli ne razmišljate, da če ima vaš/a partner/ka tako odprt odnos do spolnosti z drugimi ljudmi, da bi kdaj tudi sama spoznal/a koga in za tvojim hrbtom kaj počel/a ?
no lep dan, pa pardon za tako zablužen post

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche