Prison break

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Še nekaj slikc s snemanja :wink: .

Slika Slika Slika
Slika SlikaSlika
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a evahunnie »

lolitaa napisal/-a:Še nekaj slikc s snemanja :wink: .

Slika Slika Slika
Slika SlikaSlika

aaaaa komi čakam!! :hearts:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Aj aj aj, važn, da Saro vidm, pa je kul :P
Uporabniški avatar
t@ssy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a t@ssy »

......
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 19:55, skupaj popravljeno 1 krat.
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Js bi pomojem umrla od žalosti če ne bi snemali več.Tut če bo zgodba kr neki bo Miller še vedno tisti zaradi katerega bom gledla serijo, ker on mi je pa neverjetno sexy ko govori.Ah, skos bi ga poslušala :love: .
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Murphy the housedog
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Murphy the housedog »

Mahagonij napisal/-a:Jst tut to gledam, snamem z neta. Vem da je zenskam usec tale igralec, men je pa najvecji car Teabag. Sicer je psihopat, toda njegove sarkasticne prijave so res carske. In res kapo dol temu igralcu, teabag preide iz creepy obnasanja v razpizdeno v pol sekunde in naspolsno ima ful hudo dinamiko obrazne mimike in obnasanja. Res odlicna igra.

Se mi zdi da wenworth miller nima tako tezkega dela, lazje je igrati hladnost.

Ja ja itak da je teabag največji car!Neverjetn je,res kapo dol za igro roberta kneperja!

Drugač pa čist obožujem PB in seveda nestrpno pričakujem 4. sezono!
deniro
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a deniro »

Ma dej... ta Prison break je prou beden postal!!! S 3. sezono sem se prav silil, da sem jo pogledal do konca.

Ne morem verjet kaj so naredili iz tako fenomenalne nadaljevanke... 1. sezona je bila dobesedno "shocking" in sem bil čist zaliman na ekran ko sem gledal... 2. seznoa prav tako, čeprav je napetost v drugi že precej nihala in so dostikrat neki bluzili tja v en dan... in takrat je bil najboljši trenutek, da bi zaključili z zgodbo!

Ampak NE, oni grejo posnet še čist dolgočasno trojko in jo razvlečejo še v štirko... za kozlat!!! Jaz sploh ne bom gledal več naprej, ker me enostavno več ne zanima!
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Meni pa se je najbolj vlekla 2. sezona... kar nekaj je bilo. Tretja mi je bila zakon, zaradi vseh frikicev v Soni :D

Sva pa z mojim imela vsak svojega frikica :D Moj je imel Abruzzija, moj pa je še vedno T-bag :D
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a britney20 »

Kdaj se začne naslednja sezona?
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Naj bi se 1. septembra letos - klik.
*etty*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *etty* »

In zdej bojo začeli na veliko fantazirat kako je Sara "čudežno" preživela :roll:
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

Kaj fantazirat, če bi vsaj fantazirali bi PB bila mogoče celo solidna serija.. Tak pa bojo preprosto rekli, da tista glava ni bla njena. :roll: Case closed.

Jaz sem v to serijo začela dvomit nekje na sredini druge sezone...
Ampak vedno znova sem si mislila, da bojo vidli kaj prodajajo in po hitrem postopku na zgodbi nekaj spremenili - sploh kaj se teh bednih slučajev tiče, ki jih je že v 1. sezoni polno. Hja.. dokler pol ni prišla 3. sezona, ko sem si rekla, da je škoda mojega časa za taki bullshit. 1 celo sezono sem gledala kak je planiral pobeg - zakaj? Zato, da bom čez dve leti spet eno celo sezono gledla kak načtruje pobeg iz naslednjega "najbolj strogega" zapora na svetu? I don't think so. :D

Ne vidim smisla zakaj bi gledala serijo, pri kateri se res tak hudo opazi, da producenti in avtorji pojma nimajo kak bi naj zgodbo nadaljevali. In najboljši primer za to je zagotovo Sarina vrnitev.

Samo očitno je pa v SLO ta serija še zmeraj extremno priljubljena.. and I really don't know why :confused:
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

jaz rada pogledam to serijo. že zaradi millerja. prva sezona je bila itak najboljša, kot pri vseh ostalih serijah. ok, druga še tudi. tretja se je res morda malo preveč razvlekla, sedaj pa še četrta.
pogledala jo bom, sigurno. sem pa mnenja, da bi morali režiserji, scenaristi zaključiti s serijo, ko je bila še na vrhu, ne pa takrat, ko bo zaradi dolgočasnosti in razvlečenosti gledanost upadla.
sicer pa, sarina vrnitev??? :eek: tumač.
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a britney20 »

komi čakam :D
christianna cruz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a christianna cruz »

gledala , gledam (ponovno-da si osvežim spomin) , bom gledala :lol:

evo ...men so ble prva pa druga sezona res vrhunskeee...pol tretja tako tako , zanalašč nism pogledala zadnjega dela 3sezone , si ga šparam za 31 august :D , bom lažje pol 1septembra gledala naprej
mi je pa fajna una fora s papirnatimi labodi al kaj so tist , s so bla gor sporočilca s pikami ...pa miller mi je svetovno potetoviran k je vse tko povezan , d si človk nikol nebi mislo (morš met že toook fantazije, kok so jo mel kei ustvarjauci k so spraulal tolo serijo skupi haha :lol: ) :D
Odgovori