Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
Barbie_girl*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Barbie_girl* »

no mi2 sva pa k sreči prekinla vse stike, na mojo željo. in je res bolš tak. ko sm bla z vsakim pogovorom bol žalostna, pa sm iskala neki, d bi mi pokazal, d me ma še vedno rad in da ni tko kokr je reku.
tko d po moje, vse k ste po svežem razpadu zveze, zdej v odnosih z njim, delate sami seb škodo in si povzročate še več trpljenja. pa še on vas ma na razpolago ... pa pride še do kakiga nepotrebnega dvigovanja ega na vaš račun. kr itak, če bota hotla, bota lahk še vedno prjatla čez čas ... ko se stvari pozabjo. po moje je že tko.
It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you...
samska
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a samska »

Lumpyka napisal/-a:Jst mislm da je prebolevanje čist odvisno od vsakega posameznika...

Jst sm pred enim mescem končala 3letno zvezo. Ko me je tip pustu, sm mislna d bom znorela, dobila živčni zlom, pomislna sm na samomor... čist sm bla na dnu. Jokala sm en tedn, noč in dan. Nism mogla ne jest, ne spat, ne dihat... NČ! Bla sm na konc. Po enem tednu sm sama sebe začela prepričvat, da tip ki mi je naredu to, ni vredn niti solzice več, da je največji prasec na svetu... Sevede ni blo takoj bolš, ampak vseen... Frendice so me itak skos podpirale, tko da mi je blo mal bolš... No potem smo šli pa s sošolci v Koper na eno žurko, sm se pa tm mal odklopla, probala pozabt na vse... No in potem sm po 3 tednih spet šla mal vn... takrat pozabla na probleme... in mi je ratal... Po enem mescu sm pozabla na bivšega, spoznala nekoga druzga, ki mi je zmešu glavo... in zdej je spet vse vredu! :)

Tko da, hočm ti povedat, da je vse v psihi... Če se hočš smilt sama seb, se lohka še 3 leta... če pa sama sebe prepričaš, da se da pozabt, se pa da. Vrjem!!! Res da vrjetn rabš čas, ampak se da. Ti se zdej najprej zjoki, ko bo pršu pa pravi čas, bo pa vse ql... Pa ne pozab na frednice, pejte mal skup vn, ne sam zvečer, tut popoldne (/dopoldne)... In takrat ko si s frendicam MORŠ sama sebe prpravt do tega da pozabš na probleme, pa bo bolš. :)

Moja zgodba je zelo podobna tvoji. Pred dobrim mesecem me je pustil (skupaj sva bila 3,5 leta), takoj nasledn teden začel z drugo. Končala sva zelo zelo grdo, nazadnje sva se videla pred dvema dnevoma (po enem mescu), ko sta me s sedanjo punco dobesedno lovila z avtom. Morm rečt, da ob zadnjem dogodku(podrobnosti ne bom pisala) do njega nisem čutila več ničesar. Isti dan, ko se je to zgodilo, sem nekoga spoznala :D upam, da bo kej...

Uglavnem, poanta je, da NE RAZMIŠLJAT, KAKO VAM JE BILO LEPO Z NJIM, TAKO GA NE BOSTE PREBOLELE! Mislt je treba na to, kaj slabega je naredil (nekaj je že moralo biti, sicer bi ostala skupaj, mar ne?). Največji problem je, da ob koncu vsi razmišljajo(-mo) kako lepo je bilo v zvezi, pa kljub temu, da ni bilo. Mogoče se marsikdo ne bo strinjal z mano, ampak, če gresta dva narazen, potem nekaj že ni bilo uredu.

Pejte ven, ne razmišljat o bivšem oz. vsaj ne mislt na lepe stvari. Vsaj dokler ga ne prebolite.
Morm pa js rečt, da kljub temu, da ničesar več ne čutim do bivšega(o tem sem sedaj 100% prepričana), me je na koncu tako prizadel, da so tudi lepe stvari zbledele. Žal.
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Liena »

Nama se ni zgodilo nič slabega, skoraj nič ni šlo narobe, super
sva se razumela in se še, ampak čas ni pravi. On si niti ne želi takih obveznosti, pa še nekaj časa si jih ne bo, ker ima že drugih več kot dovolj. Meni je fajn, da sva prijatelja ker ga lahko kadarkoli pokličem, se pomeniva, greva skupaj kam. Poskušam se čimbolj zaposlit in ne mislit na to. Pridejo pa trenutki oz. dnevi, ko sem čist na tleh in ne vidim tiste lučke na koncu. :(
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

...

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

:cry:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Re: ...

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

osamljena napisal/-a::cry:

:bussi:
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a britney20 »

Sej nam bo uspel usem. Men je tud težko ampak mormo bit močni.
Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: ...

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

jagodka85 napisal/-a:
osamljena napisal/-a::cry:

:bussi:

hvala ti :( jaz sem že čist obupala. bolj se trudim da bi čimveč zase nardila pa bla srečna slabše je. vsakič ko ga vidim, slišim kaj o njem, me kaka stvar spomni nanj postanem slabe volje. če mam srečo na začnem jokat. doma se že kregamo ker me ni nič doma ker takrat vsaj pozabim na vse, ampak ne zdržim doma. vse me spominja nanj
Uporabniški avatar
Barbie_girl*
Sramežljivka
Sramežljivka

ja točn tko ... punce ne obupat :bussi: mogoče nas za naslednim ovinkom čaka nekdo k je 100x boljši od bivšega :razz: :)
It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you...
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a PuNcHKaa »

Barbie_girl* napisal/-a:ja točn tko ... punce ne obupat :bussi: mogoče nas za naslednim ovinkom čaka nekdo k je 100x boljši od bivšega :razz: :)

Tudi jaz tako pravim, vendar ne gre vse tako hitro. Ne moreš kr neke osebe, ki je bila kr nekaj časa v tvojem življenju pozabit. Ah, danes sem spet na dnu, malo k temu pripomore tudi vreme in da sem sama doma :( :cry:
samska
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a samska »

PuNcHKaa napisal/-a:
Barbie_girl* napisal/-a:ja točn tko ... punce ne obupat :bussi: mogoče nas za naslednim ovinkom čaka nekdo k je 100x boljši od bivšega :razz: :)

Tudi jaz tako pravim, vendar ne gre vse tako hitro. Ne moreš kr neke osebe, ki je bila kr nekaj časa v tvojem življenju pozabit. Ah, danes sem spet na dnu, malo k temu pripomore tudi vreme in da sem sama doma :( :cry:

prid k men na kavo, da ne boš sama pa zamorjena :)
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

midva sva tud nehala prejšn tedn :cry:
nekak sm se kr pobrala tko da una res depresivna faza je pri meni že mimo :wink:
Drgač sm pa zdej isto tud jst sama doma in mi kr neki manjka. Pa še tko k sva skos neki planirala pa tko. Pa je zdej skos nekdo z mano da nism sama k drgač čist preveč o tem razmišlam.
Je pa problem v tem k kr nekak nimam volje da bi šla vn pa koga spoznala. Me drugi tipi sploh ne zanimajo :? :roll:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

:eek: tole me je pa kr mal šokiral, ne vem zakaj, ampak sm misnla,d a sta se mela vedno lepo skupi pa tk ... no ja, vrjetn je tko bolš, ne vem.

Kaj pa je bil razlog, če ni skrivnost?
Uporabniški avatar
Barbie_girl*
Sramežljivka
Sramežljivka

vidla sm ga zle ... po enim mescu spet :cry: :cry: pa sm zihr, da me je vidu ... ampak ja, bol moško je strn pogledat :evil: :evil:
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a PuNcHKaa »

samska napisal/-a:
PuNcHKaa napisal/-a:

prid k men na kavo, da ne boš sama pa zamorjena :)

Z veseljem bi prišla ja :)
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

jagodka85 napisal/-a::eek: tole me je pa kr mal šokiral, ne vem zakaj, ampak sm misnla,d a sta se mela vedno lepo skupi pa tk ... no ja, vrjetn je tko bolš, ne vem.

Kaj pa je bil razlog, če ni skrivnost?

ma ja sej na zuni je delovalo use lepo pa fino...pa tud sej dobre stvari pa dogodki prevladajo a ne :)
amm drgač pa ja njegova nezainteresiranost za karkol, tud če je blo kej narobe, se njemu ni dal sploh pogovarjat o tem..kao sej bo šlo že samo mimo...vedno so bli njegovi frendi na prvem mestu pa vse ostalo...jst sm bla pa daleeeeeeeeč za tem....pa tud fuul sva si bla različna in sm v vse jst vlagala pa nikol nč nazaj dubla. Njegova trma in to da mora bit use po njegovo...drgač je biu itq užaljen. In sva se lepo zmenla pa lepo kompromisno šla narazen. K to ni nikamor več peljalo. Sicer mi je fuul bad sam zdej se zavedam da je zame tko bolš in da si zaslužm neki velik boljšega pa nekoga k me bo cenu. Ne pa da je nekomu use samoumevno :roll:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Zaklenjeno