Noelia napisal/-a:Mah, če jaz s kom spim me niti malo ne zanima ali je zanj hobi in ali sem črtica, ker bo tudi on zame črtica.
Kako se nekateri malo cenijo.

Noelia napisal/-a:matjazd napisal/-a:Tista, ki se ceni ne skače z moškim v posteljo samo za sex.
Moški, ki skače z žensko v posteljo samo za seks se pa zelo ceni in je zelo cenjen, kajne? Ne boš verjel, a nekateri se ne ukvarjamo z raznimi seksističnimi debili.
DiamondLollipop napisal/-a:z Noelio se pa čist strinjam. Nevem odkje ideja da se ne ceniš, če si z nekom seksaš samo zaradi seksa in je med vama pač privlačnost ki pa je samo seksualna... Samo zaščita more bitPa če sta oba samska ni nobene ovire.
Dajte no.. vi pa vaša morala.
mirella napisal/-a:Shannon samozavest serijsko an
Sej nvem pol kaj je point tega da se porocis ce bi ti "ze prej nasle enga 20 letnika".. wtf ?? sj lahk ceu lajf partnerje menjavas, sploh ne potrebujes poroke
DiamondLollipop napisal/-a:z Noelio se pa čist strinjam. Nevem odkje ideja da se ne ceniš, če si z nekom seksaš samo zaradi seksa in je med vama pač privlačnost ki pa je samo seksualna... Samo zaščita more bitPa če sta oba samska ni nobene ovire.
Dajte no.. vi pa vaša morala.