Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Sara priznala!

"Znano je, da je mesec dni preden se je vselil v hišo, začel hoditi s 26- letno Emino. Ljubezen je splahnela, počakati pa je moral do izselitve, da je uredil zadeve." 24ur.com

Torej? :)
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a grossi »

sam ta tip je pa res svetovna budala, da pride vn in da tak romanticen intervju z emino in pol jo pusti? pa to ne mors verjet, mogoc je njemu sara uau, sam halo, ce je govoru o otrocih z emino? en dan mu je ena uau, drug dan ze druga al kva. emina mi ful simpaticna zgleda in pol sara razlaga, kok je bil dobr sex. lohk bi bla mal uvidevna do emine. drgac nism spremlala BB, sam kar vem iz medijev tko... krnekiiiiii
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

jullia_ napisal/-a:Popravi me, če se motim, ampak a nista bila Naske in Emina tam nekje 2 meseca skupaj pred začetkom BB? Ravno trdna in resna zveza to ni no. Ga ne zagovarjam, ampak meni se je precej bolj trapasto zdelo to, da je prej sploh bluzil o skupnem življenju s punco po pol leta, s tem da se 3 mesece sploh videla nista. O kakšni hudi ljubezni tu res ne moremo govorit.
To, da sta pa nehala, je pa na nek način pričakovano. Ne poznam prav veliko parov, ki bi preživeli pritisk medijske izpostavljenosti.

Nimam pojma od kdaj sta bla skupi (mislim, da res nista bla full dolg skupi)sam me je vseen presenetil, ker je bil v hisi ful tko prijazn, pa skoz je govoru o punci, da je pogresa in da bosta pol skupi zivela. Pol ji pa tkole nardi. Men se je cist zameru. Sam njemu je zdej itak vseen za priljubljenost, dnar je dobil.
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a little bee »

za naskeja bi lahko rekli: tiha voda bregove dere!

morm pa rečt da me iz dneva v dan preseneča! kdo ve kaj bo k bosta pršla s saro iz egipta. mogoče bo ona takrat že noseča. če mene vprašaš je vse možno... :)
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

grossi napisal/-a:sam ta tip je pa res svetovna budala, da pride vn in da tak romanticen intervju z emino in pol jo pusti? pa to ne mors verjet, mogoc je njemu sara uau, sam halo, ce je govoru o otrocih z emino? en dan mu je ena uau, drug dan ze druga al kva. emina mi ful simpaticna zgleda in pol sara razlaga, kok je bil dobr sex. lohk bi bla mal uvidevna do emine. drgac nism spremlala BB, sam kar vem iz medijev tko... krnekiiiiii

Haha, Sandi`s style :lach:
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

hmm ne zaj tolko obsojat saro pa emino kovat v zvezde...kaj te vete za ka sta se emina pa naske razšla...
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Ma meni ne gresta skupaj pa konc. U hiši se tut povohala nista oz. si nista niti enkrat izkazala usaj kanček romantične pozornosti...pač Sara je deklca priložnosti...sploh pa bi njej pripisala kšnga mal bl možatega dedca no...Tale naske je k en ščenetek no :D
sarita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarita »

Jst tud nism opazila niti malček simpatije med njima, ko sta bila v hiši. Kr neki. :?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Sweet Princess napisal/-a:Tale naske je k en ščenetek no :D

Ne morm, da se ne bi smejala :rofl:
Katie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Katie »

:eek: Svašta no! V tistem videu na 24ur ni nikjer videt, da bo kej streho prekrivou.
Vseskozi sm za Sandija navijala, sam ok, na koncu sm tud Naskeju prvoščila. Napaka. Sej najlažje je nč od sebe dat, se nobenmu zamert, ... js ne bi nikol nasedla.

Vse lepo in prav, da je zaljubljen, sam ne mi pa par tednov nazaj v Obrazih 3 strani oh in sploh ljubezni z Emino, pa že otroke planerat.
it's amazing what you can hide just by putting on a smile.
N{n}ka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a N{n}ka »

ja tolk o teh otrocih in o tej ljubezni
Men Sara pa on kot par nista všeč on men deluje kot bi bil njen brat,
pa tud Sara se je cel čas neki okol Marčelota plazla,
morda pa je mislila da bo on zmagal,kdo ve,
sam mi je vse skup ful bedno
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

ful mi je čudno v posnetku, ko naske reče da pri izbiri destinacije za potovanje on nima kaj pri tem :eek: ne more sam izbrat kam bo šel al kak..čudno..al pa ko je sara rekla...mogoče se pa še js uštulim zravn njih za v bosno, pa se je naske samo nasmejal...ufff tota sara je že prava lisička :)
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Ok, meni je tudi use to skupej ful čudno! Me prou zanima kako je do tega prišlo in zakaj se je z Emino razšel. U hiši tudi meni nista zgledala nč zaljubljena. In Sara je rekla, da je Marcelo ni ušeč po zunanjosti, ma ne mi reč da Naske pa ji je?! Morda je pa to še zadnji pakeeeeeeet za nas! Ta bi bla dobra! :lach: :D :lol:
Just dance and everything it´s gonna be ok!
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

moi T napisal/-a:Morda je pa to še zadnji pakeeeeeeet za nas!

:D

Ja, to bi blo pa res dobro. Ceprav sem vidla eno sliko, ko se lupckata. Prav ne paseta skupaj, tak cudno delujeta. Kot bi se slon in opica lupcakala. (S tem hocem samo ponazoriti, kak zgleda meni vse skupaj in ne zalim ju, da me ne bo katera napadala. :) )
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a OrangeLady »

ja sej če bi pa sandi zmagov bi se pa Sara na nega napopala no :roll: Že prvič k sm gledala BB k se je sara predstavljala ji je v očeh pisal da je ena navadna lovača pa da hoče od vseh imet pozornost..le zakaj sara ni takrat prepustila egipta jeanine da bi šla z marcelotam?
hinavka :roll:
Odgovori