Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
Barbie_girl*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Barbie_girl* »

še kak mesec, pa bo bolš ... ne pravim da boš super fajn bla pol, ampak bolš bo:) solzice nebojo več tekle v potokih, ampak še sam včasih mal naškropile obraz, še vedno bo bolel, še vedno bojo ostal spomini ... ampak bližje boš spoznanju, da je tale tvoj bivši mogoče naredu prav.
It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you...
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Napredek je, da vsaj vem, da ne gre več naprej oz. ni šlo več naprej . Kot da bi drug drugega prerasla. Groza pa me je, ker niti ne vem, kje oz. zakaj je začelo iti vse po zlu. Ne vem..... :cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
Barbie_girl*
Sramežljivka
Sramežljivka

js pa nism znala zastopit zakaj se je to zgodil. kr sm bla prepričana v pravljico s srečnim koncem. ampak hudič, k nismo vse trnulčice, k bi mele svojga princa :(

ampak kot sm že rekla ... sej booo:) mal še more čas pretiktakat ;)
It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you...
Uporabniški avatar
kattya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kattya »

Zgleda da mamo vse punce probleme s prebolevanjem, sam enkrat je treba se vstat pa naredit neki zase tut, ne se sam cmerit za pobom. Čeprav mene še zdaj žuli da bi mu poslala sms, da bi ga kliknala na msnju al pa celo poklicala .. Sam on ma zdaj tut drugo (narazn sma šla po treh letah) in ne verjamem da bi js kaj dosegla tam zravn .. Tk da ja, gremo vn pa uživajmo.. Tapravi bo ž prišo s cajtom :);)
Uporabniški avatar
Barbie_girl*
Sramežljivka
Sramežljivka

eeeeeeeh ... ne smsov pisat, ne mejlov, ničesar ... ignoriri ga, pa blokiri pa zbriš z msnja! no usej to sm js naredla ... nebo se mu ego pumpu na mojih solzah ... in nebo me z vsako besedo potolku pod podn. ni šans!
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

kattya napisal/-a:Zgleda da mamo vse punce probleme s prebolevanjem, sam enkrat je treba se vstat pa naredit neki zase tut, ne se sam cmerit za pobom. Čeprav mene še zdaj žuli da bi mu poslala sms, da bi ga kliknala na msnju al pa celo poklicala .. Sam on ma zdaj tut drugo (narazn sma šla po treh letah) in ne verjamem da bi js kaj dosegla tam zravn .. Tk da ja, gremo vn pa uživajmo.. Tapravi bo ž prišo s cajtom :);)

čestitam! :) :) še naprej tak
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Barbie_girl*, se strinjam s tabo... In v nedeljo sem šla po svoje stvari, mimogrede, pa si ga sploh nisem želela objet, polupčkat... Ampak me še zdej prime, da bi ga poklicala, ga vprašala kako je - ampak v takih trenutkih napišem sms, ga shranim in prespim situacijo - še vsakič sm ga zbrisala.
sicer pa ja, čas...mene zdaj mika že en drug fantič, ki mi je bil itak všeč že od malega (zdj sm pa tud jst njemu :P ) pa si sploh ne upam priznat, da mi je všeč... ker je rana še preveč sveža... bom zaenkrat raje uživala sama s sabo... razmišlam, da bi šla na eno letalo pa v neznano... mogoče pa res :)
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka

Tudi mene drži, da bi ga poklicala, poslala sms....pa bom skušala da NE. Ta ideja z letalom v neznano pa ni slaba....rezerviraj še karto zame.... :)
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Liena »

Kak je pa s tem, ko si ne dovoliš it naprej, ko nočeš uživat tega časa, ki ga imaš zdaj samo zase... Iz mojih izkušenj, grozno. Sem bla že čisto na tem, da grem dalje, naredila nekaj sprememb, ki mi res koristijo in se jih še vedno držim, ker tudi ostali opazijo bolj pozitivno avro okrog mene, ampak dalje ne morem. Mogoče tudi zato, ker se nisva sprla, sva super kolega in čakava na čas, ko bova lahk speljala stvar do konca.
Hudo je, ko bereš poste, da so se prepirali, varali,... ampak vam povem, da bi se raje sprla, obrnila stran in odšla. Pa ne morem, ker zgubit takega človeka, za katerega veš, da je poleg vsega še pravi prijatelj... Je težko, čustva niso hec.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Se popolnoma strinjam s tabo Liena... če se nisi skregal in ostaneš v stikih, je še sam težje... Upam, da boste punce čim prej prebolele to težko obdobje.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Barbie_girl*
Sramežljivka
Sramežljivka

ja, jst bi tut šla z letalom;) tko d ... 3 karte trenutno :D
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka

Liena, popolnoma imaš prav. Tudi mi2 sva ostala prijatelja. Pa je še toliko težje... :cry:
s.j.parker
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a s.j.parker »

to,da ostaneš potem prijatelj, se mi zdi mučenje samega sebe.
res je odvisno od razloga,ampak vseeno
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a PuNcHKaa »

Barbie_girl* napisal/-a:ja, jst bi tut šla z letalom;) tko d ... 3 karte trenutno :D

Lahko prosim 4 :wink:

Drugače pa tudi mi2 sva končala pred malo več kot tremi tedni in še to brez nekega pravega razloga in mi je še sedaj hudo. Jokala sem, tičala doma. Ampak včeraj se je v meni nekaj premaknilo. Umaknila sem njegove stvari, si rekla, da ne bom pustila, da zbeži življenje mimo mene. Nisem ga prebolela, še vedno mislim nanj. Vendar, čas bo zacelil vse rane pravijo.

In tudi mi2 sva ostala prijatelja. :cry:
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a britney20 »

Glede prijateljstva je tako sta lahko če čutita obadva enako da ni na eni strani neki več. Trenutno preživljam to in nimava stikov no mal sva jih imela pa ne velik ampak vem da bova lahko ostala prijatla sam je potrebn čs.
Zaklenjeno