jemina napisal/-a:Midva sva zadnjič skor omaro zrušla
Nekoč sem imela enega, ki je ful rad na hard (doma je imel frigidno babo, ki mu sploh ni hotla več dat ...). Z njim sva poškodovala kar nekaj kosov pohištva, podrla zložljivo posteljo, strgala zavese, pomendrala lončnico in zbila sliko s stene. Je blo pa zakon, čeprav sem bla parkrat polna modric še kak teden. Upam, da bom še kdaj naletela na kakega takega.
zdravo nsem dr nick nekaj časa zaj ko sem se ločo od moje žene sem jaz tudi malo probal z tem grobim seksom malo pa vidim da večim ženskam kar paše da jo moški z svojim rokami malo trdno prime bolj nabija itd sem mel celo enkrat eno ki se je tolko vživela da hotla da najdem kake verige..sem šel po njih v klet pa me je priklenila hec je bil edino drug dan v službo it s poguljenimi rokami.lp dr nick
Aloha napisal/-a:Ja, tip mora definitiuno znat (tle je poudark, kr eni so res konc leseni in brez kakršngakol feelinga) zagrabt, kr mi ni hujšga da je vs "mehek in babji" . Raj mam mal bl grobo varianto kt pa pretirano nežno. Ampak to ne pomen, da sm nasledn dan plava in me use boli. Analne zadeve pa lisice mi pa niso ušeč in to pr men ne spada pod definicijo "mal večje grobosti".
se popolnoma podpišem. tip mora vedit kaj dela in mora znat zgrabt ampak spet, vse ma svoje meje (lisice mogoče še...kaj druga pa ne več)
Nekoč sem imela enega, ki je ful rad na hard (doma je imel frigidno babo, ki mu sploh ni hotla več dat ...). Z njim sva poškodovala kar nekaj kosov pohištva, podrla zložljivo posteljo, strgala zavese, pomendrala lončnico in zbila sliko s stene. Je blo pa zakon, čeprav sem bla parkrat polna modric še kak teden. Upam, da bom še kdaj naletela na kakega takega.
hehe...to je moralo biti pa prav zanimivo...sama imam želje po grobem sexu...še bolj pa takrat ko sem ornk potrebna...ampak kaj...hehe...ponavadi je tip preveč zagret in pol...mu prehitro pride..in...da pride spet do stvari..mene mine..hehe...
baaad..hehe....
in želim si da bi me enkrat zgrabil(ko bi stopila skoz vrata)...slekel in noro divje položil....ampak to mu dopovedat.,..hehe....ker me full odvrne od vsega če morem sama govorit kaj mi naj dela...hočem da sam eperimentira...haha
Hudo!! To pa je res na hard! Jaz imam premalo denarja da bi se šla tak seks
Aaaaaaaaaa varanje se ti greš?
A ni frigidnost neki druzga ?
...Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas...
Zveza brez seksa ne more obstajat. Že s slabim oz. redkim seksom se včasih ne obdrži, kako bi potem brez. Kar se pa tiče "stopnje" pri seksu... Bolj tip zna, kako si me vzeti, boljše je. Kakšne dneve bolj zapaše nebrzdan seks brez meja, pa četudi dobim kakšno modrico (vidim, da nisem edina, ki ji to paše ). Kdaj pa kdaj pa paše tudi nežen in čuten seks, čeprav sem sama bolj pristašica divjega.
lolitaa napisal/-a:mene pa nekak bolj vzburja nežen sex kot pa grob.sem ful bolj napaljena če je tip do mene nežen kot pa da me kr zgrabi pa me posexa.do tega mam ful odpor.
Meni pa to sede samo z nekom, s katerim sem že dolgo skupaj. Če bi bil tip, ki sem ga komaj spoznala, tako grob do mene, bi me to odvrnilo od njega. Nekako bi mela filing, da mu je važno sam, da me položi and that`s it.