26let starejši...bi ali nebi
Mislim, pa tut marsikatera od vas se je v neki drugi temi strinjala, da oseba S katero se vara ni kriva za razdor biločesa. Tu je vprašljiva morala njega - moža in očeta, le ona lahko svojo družino razdre ali pa ne. To sem hotla povedat. In da je to dekle ki tukaj sprašuje za nasvet verjetno le ena od mnogih v njegovem življenju in zato nima smisla na njo valit krivdo za razdiranje česarkoli. On je tisti ki mu manjka soli v glavi, sam to spet ni njen problem. See my point?
Vsekakor NE 26 let starejšemu. Rabim tipa/moškega, ne pa atija.
To, da je zaseden je samo dodaten razlog za ne, ne glede na to koliko mladih ljubic je že imel pod sabo. Se pa dovolj cenim, da se ne bi spučala v nekaj tako glupega. Dober seks pa mi ja lahko nudita že desnica in vibrator.
To, da je zaseden je samo dodaten razlog za ne, ne glede na to koliko mladih ljubic je že imel pod sabo. Se pa dovolj cenim, da se ne bi spučala v nekaj tako glupega. Dober seks pa mi ja lahko nudita že desnica in vibrator.

Imaš, da me vikaš!
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
najdi si fanta, primernega tvojim letom, s katerim boš lahko počela vse, ne samo seksala!! kajti seks ni vse, partnerja potrebuješ še za milijon drugih stvari!!
poleg tega razmisli, kako bi seks s toliko starejšim tipom vplival nate, na tvojo duševnost?!! plus vključi slabo vest zaradi njegove družine.
morda še nisi okusila, kako je to, ko te ima nekdo resnično rad in te nima samo za seks. moja prijateljica je prej menjavala tipe non stop (samo seks), sedaj ko pa ima resno zvezo, je rekla, da ni primerjave. da šele sedaj vidi, kaj je resnična ljubezen, kaj je seks, ki ti res nekaj pomeni in ti je v užitek.
poleg tega razmisli, kako bi seks s toliko starejšim tipom vplival nate, na tvojo duševnost?!! plus vključi slabo vest zaradi njegove družine.
morda še nisi okusila, kako je to, ko te ima nekdo resnično rad in te nima samo za seks. moja prijateljica je prej menjavala tipe non stop (samo seks), sedaj ko pa ima resno zvezo, je rekla, da ni primerjave. da šele sedaj vidi, kaj je resnična ljubezen, kaj je seks, ki ti res nekaj pomeni in ti je v užitek.
brunett napisal/-a:Mislim, pa tut marsikatera od vas se je v neki drugi temi strinjala, da oseba S katero se vara ni kriva za razdor biločesa. Tu je vprašljiva morala njega - moža in očeta, le ona lahko svojo družino razdre ali pa ne. To sem hotla povedat. In da je to dekle ki tukaj sprašuje za nasvet verjetno le ena od mnogih v njegovem življenju in zato nima smisla na njo valit krivdo za razdiranje česarkoli. On je tisti ki mu manjka soli v glavi, sam to spet ni njen problem. See my point?
Sej noben ne krivi samo njo...Un tip je tlele tudi krivec (in to kar veeeliik!), ampak bo postala kriva tudi punca, če se mu bo pustila. Tudi ona bo (skupaj s tem tipom) pomagala razdreti družino. In če ji je to užitek (kot je sama rekla, da ji je seks užitek), naj nardi kar ji paše... Posledice nosi sama, ker tipa takrat več ne bo...
- delusional
- Cosmopsiho
- delusional
- Cosmopsiho