Izkazovanje ljubezni v javnosti ?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

čivava napisal/-a:Ja lih zadnč sva šla na eno fešto, in sm ga držala za roke in me je kr spustu in sm ga vprašala če je kašno tako zagledu da me je kr spustu (v hecu), in me je takoj objev pa enga lupčka dav, pač, kao kk si lahka kej tazga mislem, hehe

ful lepo... če bi jaz mojemu kaj takega rekla, bi mi najbrž rekel, da se naj zadržim svojih ljubosumnih "izpadov"...

za roke se itak noče držat... ker mu preprosto ni do tega, skupaj v objemu tudi ne hodima, ker ma on čuden ritem hoje... tak hitro gre, da se težko uskladima... če stopi za moj hrbet, pa tak skoraj nič ne vidi naprej, ker sma približno enake velikosti :D
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Moj nima problemov z držanjem za roke pa objemanjem v javnosti..ampak vse v mejah normale a ne :) . Če sva v družbi nisva glih prleplena en na druzga pa se ne drživa skos za roke ampak pač komunicirava tud z ostalimi osebki v družbi, usake tok časa mi pride lupčka dat pa me mal objet in to je to.
Če sva pa sama uzun se pa večinoma skos drživa za roke, no ja skos glih ne. Lupčkava se pa v mejah normale. Mi je smešn vidt dva k se skor pojesta med sabo v navalu strasti :lol: .
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *dreams*

Neprebrana objava Napisal/-a Lizzyka* »

...
Zadnjič spremenil Lizzyka*, dne 27. Apr. 2010 10:06, skupaj popravljeno 1 krat.
I Just Like Being Imperfect!!
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Midva se pogosto drživa za roke, ampak to ni nekakšna nujna stvar. Če smo npr. v klapi, se včasih drživa za roke, včasih pa ne. Odvisno, kdo je zraven nas. Če je kšn dor frend, se drživa, ker tudi njemu ni nerodno... Vsake toliko si dava lupčka, objameva al kej podobnega, ker veva, da frenda to ne moti.

V baru se zgodi kšn poljubček in objemček in to je tudi to. Moja bajta je za žvaljanje, ne pa barček :wink: . Vem, da bi blo meni ful nerodno, če bi se kdo pred mano žvalju in šlatu in hmali pofu*u.

Sej verjamem, da so nekatere zveze šele začetne in da bi zaljubljenca vsem rada pokazala, da sta prav onadva skupaj... Ampak neke meje je pa že treba imet...
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Mislim, da je vzrok za neprestano obešanje po nekom nekakšna negotovost. Hoče dokazati, da je to njegov/njen "teritorij".
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

ženska napisal/-a:Mislim, da je vzrok za neprestano obešanje po nekom nekakšna negotovost. Hoče dokazati, da je to njegov/njen "teritorij".

No lih to sm hotla rečt...Neprestano dokazovanje, da je on tvoj, da se ga drugi ne dotikajo...Da bo cel kažin, če se prikrade druga ženska/moški in skuša prit na tvoje mesto...
Pod to dokazovanje štejem tudi neprestano šlatanje punce za rit, za joške, po nogah... :?
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

ampak to je zelo poniževalno, da te nekdo otipava v javnosti po intimnih mestih.

Poznam primer, ko se punca ves čas obeša po svojem fantu in mu tlači jezik v usta, on jo pa vseeno včasih malo prevara ...
aco111
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ormož/MB
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a aco111 »

Naprimer, ljubčkanje, se primeta za riti en drugega, pa tak je ok. Dva tak nebota sexala na javnem mestu, ali pa se dotikala pa božala po intimnih delih v javnosti. Kar zadosti je kak poljubček, se držita za roke, se primeta za boke, rit, to gre, to ni blem.

No spomnim se enkrat, ko sem jaz, ena sedaj bivša kolegica in njen fant, smo šli ven, na pijačko, pa v diskom in sta se večino časa samo poljubljala, objemala, meni je bilo tak glupo biti tam zraven, saj skoraj praktično, kot da me ni blo tam.

Ma glavno je, da se dva mata rada, da se spoštujeta, zaupata, ne lažeta, itd..

Uživajte, papa, ACO :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 19:00, skupaj popravljeno 1 krat.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Meni se zdi pa pretirano izkazovanje ljubezni v javnosti neokusno. Ker eni se malodane poslijo
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

^ ja tko osnovnošolsko men deluje. :D k da en druzga ne upata dam prpelat, pa je lokal edin prostor kjer se izživljata en nad drugim.
Uporabniški avatar
BeXy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Over the Niji

Neprebrana objava Napisal/-a BeXy »

jemina napisal/-a:Meni se zdi pa pretirano izkazovanje ljubezni v javnosti neokusno. Ker eni se malodane poslijo

hahahhh :lol:
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

MilkyWay napisal/-a:
ženska napisal/-a:Mislim, da je vzrok za neprestano obešanje po nekom nekakšna negotovost. Hoče dokazati, da je to njegov/njen "teritorij".

No lih to sm hotla rečt...Neprestano dokazovanje, da je on tvoj, da se ga drugi ne dotikajo...Da bo cel kažin, če se prikrade druga ženska/moški in skuša prit na tvoje mesto...
Pod to dokazovanje štejem tudi neprestano šlatanje punce za rit, za joške, po nogah... :?

ravno včeraj sem bila s kolegico na pijači in potem greva še tja, kjer je bila od fanta 'klapa' pa med njimi fantov bratranec, s kerim je enkrat bila moja kolegica. in potem je bil on ves 'nor' nanjo. včeraj se je pa cel čas obešal po svoji novi punci, ves čas sta se poljubljala (predvidevam, ker je bila zraven ta kolegica). bilo je že prav neokusno in smešno. :?

pa zgleda res osnovnošolsko.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

ženska napisal/-a:ampak to je zelo poniževalno, da te nekdo otipava v javnosti po intimnih mestih.

Poznam primer, ko se punca ves čas obeša po svojem fantu in mu tlači jezik v usta, on jo pa vseeno včasih malo prevara ...

densy napisal/-a:^ ja tko osnovnošolsko men deluje. k da en druzga ne upata dam prpelat, pa je lokal edin prostor kjer se izživljata en nad drugim.

Na tole imam pa jaz replike..
Midva s fantom sva stara: jaz 24, on pa 26 let, skupaj sva dobro leto in se še vedno poljupčkava, primeva za kaj, oblizneva, objameva ipd.., tam in takrat, kjer nama to zapaše. Tut slučajno ne bi rekla, da je kdo od naju negotov, sploh se ne počutim ponižano zato, ker mu zapaše, da me prime za rit ali joškico (prej nasprotno in prav smešen mi je, ko ga takole razganja). In ne vem, zakaj smatrate za 'javna mesta' samo lokale. Zame je javno mesto tudi ulica, trgovina itn.. V osnovni šoli pa že dolgo nisva več..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Lupčki ja, francosko zalizovanje ne. Objemi itak. Božanje itak. V lokalih sva redko, ne prenašam pa sluzastih najstnikov, ki na pol seksajo na javnih mestih pred očmi vseh in se tudi sama držim tega, da tega ne počnem oz. niti nimam neke želje po tem. In je tudi kot najstnica nisem imela.
Odgovori