Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Ja tejle Sari orenk diši dnar :wink: Z Naskejem se sploh nista neki ful družla u BB pa bla kakšna huda frenda zdej se je pa čist nalimala nanj :roll:
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Picaboo napisal/-a:Ja tejle Sari orenk diši dnar :wink: Z Naskejem se sploh nista neki ful družla u BB pa bla kakšna huda frenda zdej se je pa čist nalimala nanj :roll:

Ma ne bi mogla boljš napisat :D So true...keš p***a, kaj češ :D
pik4p010nic4
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pik4p010nic4 »

js sm tud mojga s sabo zvlekla. včasih k sm gledla nadaljevanko je skoz pobegnu stran od tv :D film mu je biu pa ful všeč. men tud, dost bolj kot nadaljevanka. Tm so mi včasih šle prav na žiuce z butastimi pogovori, v filmu pa tega ni blo.
Tko da tud jaz ga priporočam.
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

^^Predvidevam, da si tole hotela napisati v temi Sex And The City :D
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Sweet Princess napisal/-a:
Picaboo napisal/-a:Ja tejle Sari orenk diši dnar :wink: Z Naskejem se sploh nista neki ful družla u BB pa bla kakšna huda frenda zdej se je pa čist nalimala nanj :roll:

Ma ne bi mogla boljš napisat :D So true...keš p***a, kaj češ :D

Se strinjam. Ampak po mojem sta prav smešen par. On je nekako "preskromen" zanjo in se bo kar izgubil na njej. :D
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

Sara je pametna punca, čeprav na trenutke deluje malo počasna. Nalepila se je na tipa, ki ji bo plačal nove joške, lasne podaljške, beljenje zob, umetne nohte in solarij 7x na teden (ven dobimo današnji lepotni ideal, če komu ni jasno). Svaka ji čast. Upam, da jo bo tudi on dobro izkoristil :D dokler ga ne da na čevelj.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Bomo videli, če bo investiral v vse to, ker je rekel, da bo vse, razen 5000 €, vezal.
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Sara in Naske

Men nic ni jasno. :) Vsi so se poparckali.

Nejc pa je baje cist vsak dan na Lentu, zdaj ko je festival.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

A Naske je zapustu uno svojo punco Emino? A ni bil neki ful zalublen, pa da se bosta porocila pa skup sla zivet, ko pride z BB?
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

^ Ni vec skupaj z ono punco. Boga reva.

Pravi igralec je ta Naske. Ne morem verjet, kak je bil v hisi: neopazen, nekonflikten, strasansko "zaljubljen", zelenj otrok, mamin sinko...
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Ja, tale Naske je pa res en prasc. :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Josephina napisal/-a:A Naske je zapustu uno svojo punco Emino? A ni bil neki ful zalublen, pa da se bosta porocila pa skup sla zivet, ko pride z BB?

Popravi me, če se motim, ampak a nista bila Naske in Emina tam nekje 2 meseca skupaj pred začetkom BB? Ravno trdna in resna zveza to ni no. Ga ne zagovarjam, ampak meni se je precej bolj trapasto zdelo to, da je prej sploh bluzil o skupnem življenju s punco po pol leta, s tem da se 3 mesece sploh videla nista. O kakšni hudi ljubezni tu res ne moremo govorit.
To, da sta pa nehala, je pa na nek način pričakovano. Ne poznam prav veliko parov, ki bi preživeli pritisk medijske izpostavljenosti.
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

ma ja to se je tudi meni zdelo ful čudno, ker ko je prišo v hišo sta bla glih 1mesec skup, to ni neka resna zveza in ko so se pogovarjali o načrtih za vnaprej je reko da se bo ona preselila k njemu, da se bosta poročila in imela otroka??to on kar sam tak po 1 mesecu??čudnooo :eek: pogled tega, tota Emina naj bi bla stara 26??ko sem jo prvič vidla bi ji dala tak enih 17 let, mogoče največ 19-glede na to kak leta pri videzu varajo...
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

_Petra_ napisal/-a:Pravi igralec je ta Naske. Ne morem verjet, kak je bil v hisi: neopazen, nekonflikten, strasansko "zaljubljen", zelenj otrok, mamin sinko...

Mah, jaz pa ne bi rekla, da je igralec. Prej nakladač :wink: Zato, ker je pomojem še sam seb verjel vse to, kar je govoru glede Emine, ne pa zato, da bi neki glumu.
Odgovori