Spolnost med menstruacijo/Sex s tamponom? [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Naslov res ni najboljši...
Pikica18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Pikica18 »

jp jst sm tud ful potrebna v tistih dnevih!
in se praviva v tuš kabino in je problem rečen... če njega ne mot mene še manj.
baletka77
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a baletka77 »

mene pa zanima, če vse, ki seksate med menstro brez kondoma, drugač jemljete tabletke.
kolk vrjamete v to, da ni velike verjetnosti zanositve, če je menstra močna in traje več kot 5 dni?
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

baletka77 napisal/-a:mene pa zanima, če vse, ki seksate med menstro brez kondoma, drugač jemljete tabletke.
kolk vrjamete v to, da ni velike verjetnosti zanositve, če je menstra močna in traje več kot 5 dni?

Če cel cikel redno jemlješ kt, si z 99,9 % zanesljivostjo zaščitena tudi med 7-dnevno pavzo. Kondom je s stališča zaščite pred nosečnostjo torej nepotreben, bi pa moral biti obvezen spremljevalec spolnih odnosov med m., da nožnico zaščitiš pred bakterijami, za katere je v času krvavitve bolj dovzetna kot druge dni cikla :wink:
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

baletka77 napisal/-a:mene pa zanima, če vse, ki seksate med menstro brez kondoma, drugač jemljete tabletke.

Malo si preberi, kako tabletke delujejo.
Preprečujejo ovulacijo. Menstruacija je posledica ovulacije, krvavitev med jemanjem tabletk (v tistih sedmih dnevih pavze) pa strokovno gledano ni menstruacija (čeprav jo v vsakodnevnem življenju tako imenujemo), ampak "vmesna krvavitev".
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Nekateim pač ni jasno: Eno je sex s tamponom za katerega je poizvedovala ena izmed uporabnic foruma drugo je analni sex:

Citat posta ene izmed uporabnic foruma v zvezi s seksom in tamponom:
...me pa zanima nekaj drugega. Nekaj moških prijateljev me hoče prepričati, da se da seksat med menstruacijo, tudi če imaš notri tampon. ? Meni se to zdi malce nerealno, pa me zanima, če katera ve kaj o tem? Ženskam pač raje verjamem kot moškim...
*pikyca*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pikyca* »

tut jst sm ena izmed tistih, ki sexajo med menzo...lepo brisačko pod ritko, kondom na korenjaka, tako da preprečimo okužbe pa poskrbimo, da nam ni treba postelnine menjat :D

sam, ej sex s tamponom, NE HVALA!! Kva pa če kaj not ostane, al pa ga tip s porivanjem čist sfecra, hahahaha.....

ja ja, tut jst čutim hormončke v tem času, tko da se takrat sexu res ne morm upret :razz:
In love with live!!!
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Moj je bolj občutljiv za take stvari :D , tako da takrat ne sexava - so pa druge aktivnosti :P
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

*pikyca* napisal/-a:tut jst sm ena izmed tistih, ki sexajo med menzo...lepo brisačko pod ritko, kondom na korenjaka, tako da preprečimo okužbe pa poskrbimo, da nam ni treba postelnine menjat :D

Me too.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

ja,jaz sem enkrat že dolgo nazaj seksala s tamponom.sicer ne vem kaj mi je blo,da sm to naredila :gruebel:
je bil kr problem pol tampon ven dobit,tko da nikol več
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

softTouch kaj si čutla tampon ? In kko globoko je šu ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

a to je dejansko možno? mislm pr men to pomoje niti fizični nebi blo izvedljivo ker mam ful kratko nožnico in lahko že tamponporinem do konca not, da bi pa pol še seksala? halooo?
sexybeyb
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj.

Neprebrana objava Napisal/-a sexybeyb »

ojoj...jz si tud ne predstavlam s tamponom...med tistimi dnevi pa tud meni full paše :D i like
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Midva sva med M že brez kondoma, ne jemljem tabletk in nisva prakticirala umika. :wink:
Uporabniški avatar
BeXy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Over the Niji

Neprebrana objava Napisal/-a BeXy »

metuljčica* napisal/-a:

Midva sva med M že brez kondoma, ne jemljem tabletk in nisva prakticirala umika. :wink:

enako...sicer maybe mal tvegano, ampak jebat ga. :razz:
Zdej pa tko jemlem tabletke... :P
Odgovori