26let starejši...bi ali nebi
mislm da ona v nobenem primeru ne bi razdrla družine, ker dvomim, da je ona edina od punc, ki vozijo pri njem, ki jo osvaja. če mene vprašaš, so ti tipi enostavno taki in iščejo, dokler ena ne podleže. ne glede na to, kaj majo doma...
jaz ti to odsvetujem. ampak zato, ker mislim, da bi ti blo kasneje žal, ne zarad česa druzga...
jaz ti to odsvetujem. ampak zato, ker mislim, da bi ti blo kasneje žal, ne zarad česa druzga...
[quote="Kika"]mislm da ona v nobenem primeru ne bi razdrla družine, ker dvomim, da je ona edina od punc, ki vozijo pri njem, ki jo osvaja. če mene vprašaš, so ti tipi enostavno taki in iščejo, dokler ena ne podleže. ne glede na to, kaj majo doma...quote]
se čist strinjam...če ne bo z njo ratal pa s kero drugo...
Je pa prav, da si se odločila, da ne...pametna punca
se čist strinjam...če ne bo z njo ratal pa s kero drugo...
Je pa prav, da si se odločila, da ne...pametna punca

In love with live!!!
Kolikor jaz vem, so vecinoma vsi instruktorji taki.
Mene moj instruktor ni nic utrujal s tem, ker se poznata z mojim ocetom in valda je vedel, da bi povedala doma, ce bi si kaj drznil. Sem pa slisala, koliko puncam je tezil. In ne samo on, vecinoma so vsi taki ti instruktorji. Zato je dosti punc raje slo k zenski instruktorki, kot pa k moskemu.
Se strinjam s Kiko, kaj ma veze, ce mu da ali ne. Ce ne bo ona, bo slej ko prej druga in tretja in tako naprej. Njemu je najverjetneje itak vseeno za druzino, ce tecnari mladim voznicam.
Mene moj instruktor ni nic utrujal s tem, ker se poznata z mojim ocetom in valda je vedel, da bi povedala doma, ce bi si kaj drznil. Sem pa slisala, koliko puncam je tezil. In ne samo on, vecinoma so vsi taki ti instruktorji. Zato je dosti punc raje slo k zenski instruktorki, kot pa k moskemu.
Se strinjam s Kiko, kaj ma veze, ce mu da ali ne. Ce ne bo ona, bo slej ko prej druga in tretja in tako naprej. Njemu je najverjetneje itak vseeno za druzino, ce tecnari mladim voznicam.
You want me to be something I can never ever be.
Ne vem, če je tukaj največji problem starost, (res, da je razlika 26 let res velika, ker bi ti lahko bil že oče), ampak je problem v tem, da je tip poročen, in da se igra s tabo. Zato bi jaz rekla ne. Ne vem pa zakaj vsi pišete naj si najde fanta svoje starosti. Mogoče so ji všeč starejši. Jaz osebno ne bi imela nič proti 10 let starejšemu tipu od mene, (so vsaj bolj resni, ni pa nujno).
Nič pa nisi napisala kako tole osvajanje sploh zgleda. Jaz takšnih problemov nisem imela z inštruktorjem. Moj se je obnašal čisto dostojno.
Nič pa nisi napisala kako tole osvajanje sploh zgleda. Jaz takšnih problemov nisem imela z inštruktorjem. Moj se je obnašal čisto dostojno.
starfish napisal/-a:hvala vsem, ki ste mi pomagale odpret oči. še posebej pa tebi *little girl*.
jutri imam namreč nočno vožnjo...
definitivno se ne bom spuščala v tole... hvala*
Še neki.. zamenjaj inštruktorja in drugim puncam povej, kakšen je

Mi je pa znanka povedala, da sta v Lj 2 taka oče in sin, jabolka in jablana.. in da jo je celo prijel za nogo... pa ko mi je to pripovedovala se je smejala.. enim je to filanje ega

- DiamondLollipop
- Komunikatorka
za koga pa se maš da si misliš da lahko zaradi seksa uničiš družino ?
predstavlaj si da se tvoj foter okoli goni z neko 26 let mlajšo pičkico. Al pa tvoj mož ko boš ti stara 45 let in boš mela za sabo že kakih 2o let zakona z njim pa otroke.
na kozlanje mi gre ko vidim kaki so eni
(inštruktor)
..sicer sem prebrala samo prvo stran.. in zaj sem vidla da si malo premislila
tak da se opravičujem

predstavlaj si da se tvoj foter okoli goni z neko 26 let mlajšo pičkico. Al pa tvoj mož ko boš ti stara 45 let in boš mela za sabo že kakih 2o let zakona z njim pa otroke.
na kozlanje mi gre ko vidim kaki so eni

..sicer sem prebrala samo prvo stran.. in zaj sem vidla da si malo premislila

starfish, kako si se odločila, upam da pametno, pametno zase in zanj, vsaj upam da si ti pametna če že gospod inštruktor ni. Če pa si kar vseeno nardila napako, pa upam da te je izučilo, veš, če enkrat začneš, težko nehaš, ker bo tip videv da si mehka po srcu in takoj popustiš, in bo hotev še, še in še.
In to se bo nadaljevalo tolko časa da bo vseskupaj prišlo na dan. Zato punca, pusti ga, pa če mu žena ne da ga pa naj na roko...

In to se bo nadaljevalo tolko časa da bo vseskupaj prišlo na dan. Zato punca, pusti ga, pa če mu žena ne da ga pa naj na roko...

Uh kera morala veje s tega foruma. Sami angelčki.
Če te ful privlači go for it. O razbijanju družine mislim da ni treba razglabljat k vrjetno nisi edina s katero bi se ali pa se je že spustil v razmerje in čisto dvomim da bo pustil ženo in družno zarad ene(od mnogih) frajl. Starostna razlika je pa tut čist tvoja stvar. Če ti pač potegne ONS z njim ne tle spraševat za mnenje ker po odgovorih sodeč greš lahko samo v samostan, ti grešnica ti.
Če te ful privlači go for it. O razbijanju družine mislim da ni treba razglabljat k vrjetno nisi edina s katero bi se ali pa se je že spustil v razmerje in čisto dvomim da bo pustil ženo in družno zarad ene(od mnogih) frajl. Starostna razlika je pa tut čist tvoja stvar. Če ti pač potegne ONS z njim ne tle spraševat za mnenje ker po odgovorih sodeč greš lahko samo v samostan, ti grešnica ti.

Noelia napisal/-a:Seks z očetom ali z nekom, ki ni v sorodu sta dve različni stvari. Ne vam zakaj bi si moral kdo predstavljat, da seksa z očetom. Oče je oče, moški, ki me privlači nima nobene veze s tem. Da se z nekom ful privlačiva in sva oba samska mi na misel ne pride, da bi ga vprašala po osebni in začela računat, če bi pa mogoče lahko bil po starosti moj oče. Imam brata približno moje starosti- lahko seksam z vrstniki ali si moram predstavljati, da seksam z bratom? Res žalostno, da se nekaterim gnusi seks njihovih staršev, ampak najbrž so imeli takšno vzgojo.
Na seks z očetom sem napeljala ravno zaradi tega, ker se nekaterim gnusi seks svojih staršev, ker naj bi bili za to prestari. In ne moreš primerjat seks bratovih vrstnikov in vrstnikov tvojega očeta

Tako kot si ona lahko poišče nekoga svojih let, si lahko tudi on poišče nekoga, ki je enako star kot on. Zakaj bi iskal 30 let mlajšo? Ker je kao slajše, ali kaj? Jo lahko več nauči? (ja...prekleto dosti jo bo naučil za tisto eno noč)...
In če že starost ni nikakršen problem (nekaterim kot vidim ni), je pa tukaj problem njegova družina. Žena in otroci... In seveda je to nekaterim nekaj vsakdanjega, da razderejo družino... Ja kaj pa je to kaj takega?

Sej vem, zdej boste nekatere rekle: "Taka družina bi se v vsakem primeru razdrla!" No, js bom rekla pa tko: Če te boli đoni/patka/nunu/kurčič zarad razdrte družine in bogih otrok, naredi potem to, zakaj nas sprašuješ? Kot da bi te me znale v kaj prepričat, če maš pa ti čisto drugačno mnenje od nas...
Je pa vseeno včasih lepo (in čisto na mestu) pokazat malo spoštovanja do sebe in drugih in tudi malo morale...