Kaj boš pa delala jeseni...da bom vedel kam na obisk priti

ryu10kyu napisal/-a:
neto plača na leto:
glavni direktor: 40.000-100.000€
funkcijski direktor: 30.000-55.000€
srednji management: 30.000-45.000€
specijalisti: 25.000-35.000€
mesečna plača:
minimalna plača: 538,53€
povprečna plača: 822,68
Ja sem enakega mnenja. Tukaj pri nas je situacija pač takšna, da nekateri delajo na 3 izmene po 20 let za tistih bogih 400 EUR, pa se nč ne pritožujejo, ker bi drugače lahk izgubili službo, in bi ostali brez dohodka. Tako da njim tista plača veliko pomeni, čeprav so za tisto delo, ki ga opravljajo veliko premalo plačani. Pa v pisarnah ni situacija nč boljša..... Kljub temu da sem ciljala na to, da bi se po končanem faxu zaposlila nekje tu pri nas, me je kar minilo, ko sem zvedela, kakšna je situacija... Ja no, mal sm off topicmala... napisal/-a:Ojla.Berem tale forum pa se kr za glavo držim.Če si brez službe si tud z manj zadovoljen,konec koncev si ti tisti ki prosiš d te vzamejo v službo.Mate pa zlo visoke norme,zgleda d ste sami dohtarji tle gor:)
buubbika napisal/-a:mala... napisal/-a:Ojla.Berem tale forum pa se kr za glavo držim.Če si brez službe si tud z manj zadovoljen,konec koncev si ti tisti ki prosiš d te vzamejo v službo.Mate pa zlo visoke norme,zgleda d ste sami dohtarji tle gor:)
Puža, poznam enega, ki dela v tovarni za tekočim trakom, srednjo šolo ma mehaniško al kovinsko, plače ma 700€, in ti govoriš, da mamo visoke cilje in (norme), ker si želimo met plače vsaj 1000-2000€ z nazivom dipl. xyz. Je pa seveda res, da je ful odvisno od zvez ter kaj študiraš.